Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Victor Súgó

tag

válasz CPT.Pirk #63829 üzenetére

Nagyon nem értek egyet.
    Egyrészt nem mindenki éli itt az életét, épp tegnap láttam valaki sok éves regisztrációval és talán 100-200 hozzászólással, még mindig újonc státuszban.

Másrészt a fórummotor nem ad lehetőséget arra, hogy egy hozzászóláson belül többre tudj válaszolni, viszont kulturált fórumozó igyekszik a "válasz" linket használni, hogy könnyen követhető legyen kinek írt.

Harmadrészt előfordul olyan, hogy valaki csak egy konkrét probléma kedvéért jön ide, esetleg valami kisebb forgalmú témába. O.K., azt megértem, ha x óránként egyszer írhat, de hogy ha egyszer írt, akkor amíg utána valaki nem ír valamit, addig egyáltalán nem írhat... hozhatom a saját példám: segíteni próbáltam valakinek, egy hét múlva meg ugyanott kérdezni akartam, csak azöta se szólt hozzá senki. Megoldottam más fórumon és megjegyeztem magamban, hogy ez vagy "szakértő" műve vagy rosszindulat az alkotó részéről. Elnézve, hogy az ittlétem óta ez hányszor került elő és milyen reakciók születtek, hajlok rá, hogy a rosszindulat mindenképp benne lehet.
    Volt még negyedik is, de most nem jut eszembe.

Új hozzászólás Aktív témák