Új hozzászólás Aktív témák

• Dave™

nagyúr

válasz ubyegon2 #53902 üzenetére

Jópofa hogy van ilyen, hasznos is meg minden (még ha itt-ott idejétmúlt értelemszerűen), de ha ezt így rázúdítod egy laikusra nem biztos, hogy a barátságos lesz az első jelző ami eszébe jut. Sokaknak ma már elengedhetetlen a tömör, abszolút lényegre törő és okosan megválasztott képekkel "mesélés", mert különben nem fognak vele foglalkozni (nem azért mert hülyék, csak annyi inger éri őket hogy ha nem kapod el a figyelmét és tartod meg ügyesen akkor nem fogja érdekelni). Van egy réteg aki meg pont az ilyen bő lére eresztett írásokat kedveli, tény, de szerintem ma már ők vannak kevesebben. Példa: a linuxscoop videók youtube-on rövidek, dinamikusak, színesek-szagosak, a szerző átfut az újdonságokon, alapértelmezett programrokon, 3 pár perc alatt kapsz egy képet az egészről. Akkor lenne hiteles a barátságos jelző szerintem, ha lazábbra és sokkal tömörebbre vennék a figurát (meg talán kicsit gusztusosabbra illusztrációk terén, ma már az is fontos).

Én is a linuxscoopon láttam először a Manjaro-t működés közben, és meg is fogott annyira, hogy kipróbáljam. Másoknál meg segít eldönteni, hogy abszolút nem érdekel, ennek szintén van információtartalma.

Új hozzászólás Aktív témák