Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Linux kezdőknek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#52233) teleahocipöm


teleahocipöm
senior tag

Lacc
Ha nem marad a Peppermint, akkor megnézem a Mageiat, lehet az OpenSuse-t is da nagyon bonyolult az emlékeim szerint. Ha jól emlékszem a Manjaró xfce telepítéskor kérdezte UEFI vagy miarossebbe telepítem és az előbbit választottam, lehet rossz döntés volt és talán a KDE-t is érdemes lenne kipróbálni.

God Vazzeg
Pedig semmi egzotikus harver nincs a gépben,a wifi-ről olvastam, hogy problémás lehet, de végül is működött.

ALFA
Ha egy nagyon régi f.s gépem lenne, talán arra felraknám, de annyira nem tetszik, alkalmazások telepítése rá egy katasztrófa.

Lathronos
Debiannal már a régi gépen próbálkoztam, ott is billentyűzet felismerési problémám volt, ha jól emlékszem, itt segítetek, hogy mit írjak a teminálba, akkor működöt is, de újraindítás után már nem. A Chakra valahogy most nem is merült föl, majd megnézem, a Fedorát próbálgattam a régi gépen, de mi bajom volt vele, nem is emlékszem.

Frawly
Én is problémamentesnek gondoltam vagy lehet inkább reménykedtem. A Mint így elsőre tetszik, csak amit letöltöttem már többször is az OEM volt és hiányos, ami az Unetbootinon van az régi verzió. Lehet, hogy Cinnamon-t, KDE-t, Mate-t is ki kellene próbálni?!
Hát Arch az elég problámás, mert manuálisan kellene bepötyögnöm és az nem egyszerű feladat egy átlag felhasználónak, bár már átvillant bennem, hogy virtualboxban apránként bepötyögöm és ha a végén működik, akkor lementem (ha lehet) és átrakom az egész gépre.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Linux kezdőknek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.