Új hozzászólás Aktív témák

• sz0tyi

tag

Sziasztok!
    Nem vagyok nagy linux mágus, de asztali gépen volt már fent suse. Egyszer azt hiszem elindult egy debian is. Szeretnék minél inkább átálni, de a notim valamiért nem szeretni.
    Leírom a hibát, hátha akad egy kis sárkányfüve valakinek.
    Először suse 9.3-al próbálkoztam. Betettem dvd-t, beállítottam a csomagokat a telepítőben, a partíciókat, és ilyesmiket. elkezdett települni, aztán aztán -most nem emlékszem pontosan mikor -megállt. Mikor újra akartam indítani a rendszert, winchester hibára hivatkozva már a bios elérése előtt leállt a rendszer. Burkolat le, cmos reset. Elindult, de a winem is újra kellett telepíteni, és a linux sem ment sehová.
    Gondoltam úgyis szerettem volna akkor már inkább 10.3-at, hát leszedtem. Gondoltam telepítek, de ahogy a kernelt beolvassa a memóriába elsötétül a képernyő, és vége. Sehova tovább. Asus a9rp z94rp notim van. Ez alapból 256 rammal jött ki, raktam még bele 512-t. Egyébként eddig csak a tsst l632d írójával voltak gondok, de mióta kipucoltam, és kicsit megnyomkorásztam jó lett az is. Celeron-m420 van még benne.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés