Új hozzászólás Aktív témák

• k.t.a.

senior tag

Most biztos pár embert elönti düh, hogy nem bírom használni a keresőt, meg nem bírok visszaolvasni, úgyhogy csak az olvassa tovább aki úgy érzi kibírja offolás nélkül. THX. :R

Életemben nem használtam még linuxot, megrögzött windowsos vagyok. Most viszont elhatároztam, hogy feldobom a gépemre. Kérdésem a következő. Ajánljatok nekem egyet-kettőt amivel érdemes kezdeni. Legyen szép grafikus felülete, hogy megtaláljam ami nekem kell (mint win-ban). Nem lenne gond ha 64bites lenne, vagy a 32 bites linuxok 36bites memória címzéssel rendelkeznek? Lehetőleg jó legyen hardver/driver támogatása.
    Konfig: Abit IP35 alaplap (hálókari a lapon), C2D, 4GB ram, ASUS 3850, SB Audigy, NEC DVDRW SATA.

Másik kérdésem az lenne ha már megvan a kiszemelt változat, hogyan kell felrakni, hogy ne akadjon össze a Vistával? Két vinyóm van. Egy 400-as SATA, ami két részre van osztva. Ezen van a Vista, a másik felén meg a dolgaim. Ezeket nem lenne baj ha nem tenné tönkre. A másik egy 80GB-os PATA vinyó. Erre menne linux.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés