- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
Hirdetés
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
beloadjoker
őstag
Hali srácok!
Megpróbálkoztam archal, hát eddig nagy hibának tartom, fel sem tudom tenni normálisan, illetve de, de na
Szóval leszedtem az isot aztán bootoltam és fogalmam nem volt hogy mit kellene itt csinálni, szóval keresgéltem neten és megtlaáltam ddrnyi.hu/a1.sh-ját és azzal tettem fel az archot hát az xfce amit nem is akartam feltennibe sem enged, illetve miután megadtam a loginomat kiírja hogy nem tudta lefuttatni a login scriptet vagy vmi hasonló fas**mságot.. /elnézést de elég ideges vagyok, gondoltam én ba*zok el valamit ezért már megcsináltam 3x..../
Szóval ha tudtok segítsetek kérlek, igen kezdő vagyok arch témában életemben nem volt még, nem is kezeltem stb
Amit szeretnék, vmi telepítő script, teljes hddm formázza le, partíciók mérete egy kicsit sem érdekel /tanuli szokni kell most a rendszer/ ha van alapbeállítás jó lesz, eddig balfa*z linux user lévén mindig azt választottam hogy teljes lemezem használja nem én partícionáltam nem állítottam be mi mekkora legyen, nem is tudopk erről sokat /debian is ubi is/ és akkor magától megcsinál mindentés szeretném még feldobni rá az i3wmet, utána majd sok googleel megpróbálom kiterjeszteni a tudásom
Ha tudtok segítsetek kérlek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OLED monitor topic
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- PC Game Pass előfizetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest