Új hozzászólás Aktív témák

• Core2duo6600

veterán

Tehát akkor következzen a PPPOE típusú internet elérés beállítása, olyan, amihez kell felhasználó név és jelszó, de az ip cím az dinamikus, tehát nem fix
    Az opensuse példáján mutatom, KDE felületen, de a többinél sem lehetnek jelentős elérések

A következő csomagok kellenek:

smppd
    ppp
    kibernet

Ha ez fel van rakva (Nekem mindenáron internetről akarta letölteni, hiába tettem be a DVD ét, azon is rajta van)

Majd Yast, Hálozati eszközök
    DSL
    Hozzáadás
    PPP over ethetnet legyen kiválasztva
    Activate device, kézzel
    Az eszköz megválasztása esetén ki lehet választani a hogy melyik hálozati csatolóval akarsz netre menni, ha csak 1 van, akkor az az 1 már eleve ki van választva

Amennyiben a hálózati kártya után nem írja, hogy dhcp cím, akkor be kell menni a hálózati kártya beállításába,

itt az legyen kiválasztva, hogy a felhasználó által vezérelt, network managerrel
    Majd tovább az áttekintésre

Majd a kinyíló ablakból az áttekintést kell választani, majd a beállítás
    És itt kell átkapcsolni dhcp re

Ha ez megvan akkor le kell ok ozni, vagy következő

Majd felhasználó által felvett szolgáltatások
    Következő
    Kéri a szolgáltató nevet, ez mindegy, valamit írj be
    alatta a felhasználó név és jelszó, ezt értelemszerűen
    MAjd következő
    Itt az automazikus csatlakozás ne legyen bekapcsolva, amennyiben kézzel akarsz felmenni a netre, ha felmehet a gép magátül, akkor be lehet kapcsolni

A külsö túzfalcsatoló esetében, nekem nem volt hatással ba be vagy ha ki volt kapcsolva

Ha ez megvan akkor ezzel kész is

Ezután ujra kell indítani a gépet, hogy a korábban feltelepített szolgáltatások elinduljanak, parancsorból biztosan el lehet kézzel indítani, de egyszerüebb egy reboot

Miután összeszedte magát a gép

Bejön a TRAY be gondolom itt is így hívják, az óra melett kis ikonokat, alkalmazásokat
    Egy olyan, hogy kibernet internet tárcsázó, emiatt volt szükség az ujraindulásra
    Ha mindent jól csináltál, akkor ezen jobb klikk, majd betárcsázás, és mukodnie kell
    Fontos, hogy ne a knetwork managerrel kapcsolódj, bár azzal is felkonnektál, de mukodni nem fog

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés