- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kormi76
aktív tag
válasz
DeusHun #3173 üzenetére
Felpakolom az ubuntut is, na...
Tudtam, hogy be kell állítgatnom, meg ilyesmi, de magmatól nem megy. A betűk tör tosszak, netezés közben, alig lehet olvasni, a betűközök néhol pcik, néhol nagyok,...szóval tök rossz, élvezhetetlen nekem LCD-n, pedig látom, hogy mintha el lenne simítva, meg igyekeztek szépet csinálni, mert nem sima szögeltesek, de valahogy mégsem az igazi, nem egyenletes és nem ideáli szögből nézve katasztrófa. Az ATI drivert letöltöttem a honlapról és *.run kiterjesztés, amit szövegfájlként nyit meg... na ezzel nem tudtam mit kezdeni. KDE-t használok (arról többet halllotam), de nemtom melyik a jobb, eddig ilyesmit tudtam beállítani, higy animáéltan jöjjön elő a starmenü, meg ugráljon az ikon, ha megnyitok valamit....de engem az olyasmi érdeklne, mint amit az aeorban látni, szép áttünések, kacsalábonforgó palota, mert azért több, mint 3gigában csak vban ilyen nem?
Meg hallottam is róla: [link] Amúgy főként az előbbi lcikk hozta meg újra a kedvem a linuxozáshoz 3 év után, csak közben szinte mindent elfelejtettem, meg újabb verziók...én régen suse 9.0-át használtam egy rövid ideig, de aztán letettem róla...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3720QM I 16GB I 250GB I Nvidia I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest