- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Legyetek szívesek az offtopik témákat ne ebben a topikban tárgyaljátok ki. A topikgazda is jelezte, most törölni kellett jópár hozzászólást, most már maradjatok a (szakmai) topik keretei között.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DittyCat
tag
Ó, jaj, Fiúk, én valami piszkosul elrontottam.
Húgomnak nem tetszett a Mint, Windowst akar. Eljöttem, hogy megoldjam neki. Neki is Acer gépe van (nekem is). Az Acer.com-ról leszedtem drivereket (windowshoz), a saját gépemen, mivel a tesómén nem megy a net. A windowsos drivert aztán valami eszement ötlet alapján nekiálltam kicsomagolni (zip), a saját gépemen.
Rámásoltam a pendrive-ra, amit a Windows nem látott, majd formázni akarta a pendrive-ot, ment az oda-vissza játék egy pár óráig, mire sikerült úgy felraknom a drivereket, hogy a tesóm gépe is látta meg az enyém is (mert olyan is volt, hogy nem látta egyáltalán az enyém azt, ami a pendrive-on volt). Szóval egy kínszenvedés volt, de ez már mindegy. Ehhez tudnám kötni azt, ami történt, de lehet, hogy áthúztam mindeközben valami mappát oda, ahová nem kellene, szóval elnézést, ha ez csak egy teljesen felesleges kitérő volna.A lényeg, hogy megbolondult a Linux a történtektől. A Home mappában megjelentek a videók, zenék, stb mellett egyéb mappák: .cache, .config, .gnome, .gnome2, .gnome2_private, .local, .mozilla, .pki, amiket ha törölni akarok, akkor újra visszatérnek.
Ráadásul a menü formázása, a háttérkép, a meg minden... MEGSZŰNT. Visszaállt eredeti formájába. Mindkét böngésző (Chrome és Mozilla) elvesztette a beállításokat, könyvjelzőket, böngészési előzményeket. A dokumentumaim nem vesztek el, kivéve a Dropboxot, ami viszont teljesen eltűnt.
Tudtok abban segíteni, hogy ezeket a felesleges(nek tűnő) mappákat hogyan tüntessem el végleg (vagy mi legyen velük)?
Biztos, hogy én voltam a béna és nagyon sajnálom, elnézést előre is, hogy megint az én bénázásom a téma. Előre is köszönöm, megint, sokadszor...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest