Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DittyCat

tag

Ó, jaj, Fiúk, én valami piszkosul elrontottam.

Húgomnak nem tetszett a Mint, Windowst akar. Eljöttem, hogy megoldjam neki. Neki is Acer gépe van (nekem is). Az Acer.com-ról leszedtem drivereket (windowshoz), a saját gépemen, mivel a tesómén nem megy a net. A windowsos drivert aztán valami eszement ötlet alapján nekiálltam kicsomagolni (zip), a saját gépemen.
    Rámásoltam a pendrive-ra, amit a Windows nem látott, majd formázni akarta a pendrive-ot, ment az oda-vissza játék egy pár óráig, mire sikerült úgy felraknom a drivereket, hogy a tesóm gépe is látta meg az enyém is (mert olyan is volt, hogy nem látta egyáltalán az enyém azt, ami a pendrive-on volt). Szóval egy kínszenvedés volt, de ez már mindegy. Ehhez tudnám kötni azt, ami történt, de lehet, hogy áthúztam mindeközben valami mappát oda, ahová nem kellene, szóval elnézést, ha ez csak egy teljesen felesleges kitérő volna.

A lényeg, hogy megbolondult a Linux a történtektől. A Home mappában megjelentek a videók, zenék, stb mellett egyéb mappák: .cache, .config, .gnome, .gnome2, .gnome2_private, .local, .mozilla, .pki, amiket ha törölni akarok, akkor újra visszatérnek.

Ráadásul a menü formázása, a háttérkép, a meg minden... MEGSZŰNT. Visszaállt eredeti formájába. Mindkét böngésző (Chrome és Mozilla) elvesztette a beállításokat, könyvjelzőket, böngészési előzményeket. A dokumentumaim nem vesztek el, kivéve a Dropboxot, ami viszont teljesen eltűnt.

Tudtok abban segíteni, hogy ezeket a felesleges(nek tűnő) mappákat hogyan tüntessem el végleg (vagy mi legyen velük)?

Biztos, hogy én voltam a béna és nagyon sajnálom, elnézést előre is, hogy megint az én bénázásom a téma. Előre is köszönöm, megint, sokadszor...

Új hozzászólás Aktív témák