Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
.DLL
veterán
válasz N0zer0 #28185 üzenetére
No pont emiatt a rossz szektoros dolog miatt linkletem ama blogbejegyzést amiben a dd_rescue-t emliti, ami elvileg jobb. Bár igaz, hogy az elég régi a cikk, és lehet hogy a beépített dd is fejlődött már ez irányba. (?)
Azért indultam el Linux irányba (amellett hogy ezt ajánlották) mert amikor Win7 alatt egyszerűen csak át akartam másolni az adatokat, és odaért egy feltételezhetően hibás részhez akkor az egész rendszer megfagyott addig amíg ki nem írta, hogy a forrás nem olvasható, majd eltűnt a winyó a Total Commanderből.
Nekem úgy rémlik a Linux okos egy szerkezet, sok faék egyszerűségű célravezető dolgot tud, mint pl. ez a dd vagy dd_rescue, amiben bízok, hogy ez tud "kényszerített" olvasást, nem száll el, mint a Win.
Már töltöm is a Mint 17 Cinnamont, aztán felvarázsolom egy pendrive-ra. Amíg nem megy könnyedén a backup készítés és felmountolás addig rá sem dugom a gépre a laptop winyóját.
Ha megakadok még írok, köszönöm szépen az eddigieket!
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest