Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• _Dumber_

őstag

Hát ha valaki kipróbált mindent akkor az én vagyok.

Fent volt a gépemen minden normálisan támogatott distro.

Debian,Ubuntu és társai minden változatban (mintek is), 2 féle arch alap, Osuse, fedora, sabayon.
    Sok különböző ablakkezelő...

Az én választások a KDE lett. Kinézet, konfigurálhatóság, és a kapott progik miatt. Tudom, hogy mindent meg lehet máson is csinálni, de ez számomra szubjektív..
    Sajnos, hogy minyen alapon fusson az még nem tiszta.
    Jelenleg egy Kubuntu fut immár több mint 4 hónapja. A munkámhoz kell egy olyan program ami CSAK win alatt indul el, hardwarekulccsal és egy nem szokványos "belső" programozható felülettel. Ez elég speciális illesztést igényel. Jelenleg ezt csak a Kubuntu alatt tudtam teljesen tökéletesen megoldani. És meg mondom őszintén nálam a Kubuntu STABIL.
    DE
    Nekem nagyon szimpatikus az Arch alap. Én ebben találtam meg a hozzám közel álló filozófiát.
    Valahol az Open suse - túl automatikus (néha azt sem tudom a sok GUI beállító mit csinál a háttérben) és a Gentoo (csak kézzel mindent) között áll a *BUNTU-val együtt, de ez enyhén gyorsabb és stabilabb a *buntu-tól (meg persze sok másban is sokkal jobb .... NEKEM )
    Viszont ezzel egyenlőre csak szívok. (Arch topik mostanában csak rólam szól :) )
    De ha bele döglök is vagy Manjaro, de inkább Chakra lesz a gépemen :D
    .... és win soha többet !!!...

Új hozzászólás Aktív témák