Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Én és a számítógép
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
válasz
urandom0 #155 üzenetére
Egyfelől ki lett jelentve, hogy a flatpak több rendszererőforrást igényel futtatásilag, mint az integráltak (értem, hogy itt a munkaerőre gondoltál). Meg ott van maga a tény, bocsánat: erős opció, hogy ha egy kívülről jövő meteort bontogatsz/futtatsz, akkor abban lehet bármi. Anélkül is ott, hogy belemennénk biztonsági szűrések metódusaiba akármelyik oldalról is. Tehát ezt miért nem látod? Amikor olyan jó, összeszedett, alapos cikkeket írsz és pont ezt nem látod. Az a bűvésztrükk jut eszembe erről Copperfieldtől mikor eltüntette a Szabadság-szobrot. Nem lövöm le a megoldását - könnyen rá lehet keresni - de nagyon ide vág szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.03
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest