Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BloodRay
veterán
-
BiP
nagyúr
(#10453) pomk: Én eddig összesen egyszer éreztem ezt a kilóg a képből meg el kell hajolnom érzést, azt már ezen a tévén. (moziban sosem). Persze a mélységi 3D-t látom, de közelről inkább homályos, mint kilóg a képből. Amúgy azt mondják, hogy tévén a "kis méret" miatt a kilógás kevésbé érzékeltethető.
(#10454) BloodRay: szerencsére azért van pár film, ami elég jól meg van csinálva. Itt a fórumon a Sammy kalandjait mondtátok (azt én csak 2D-ben láttam, tesóm nézte 3D-ben, ő azt mondta, kicsit sok volt már, lehet, hogy csak a nézőpont volt szarul beállítva).
Ill. filmből ami nagyon brutáljó, az az új Journy 2 the Mysterious Island. A film olyan, amilyen, de a 3D nagyon szép benne.(#10458) BloodRay: a 3D csatornára én is kíváncsi leszek. Mivel pont dvb-t-n fogom nézni BP-en, így be tudok majd számolni róla (ha lesz)
[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
(#10464) pomk: 42LW5590, bocs, ez kimarad.(párszor említettem a fórumban, hogy ilyet vettem nemrég, most nem pontosítottam)
(#10466) BloodRay: Hát én is, de bízom bennük. HD-vel nincs bajom, csak lehetne több műsor HD-ben. (mondjuk az SD-nek is egész korrekt a minősége)
És sima erősítős szobaantennával tudom fogni. Igaz, vihar vagy akár erősen felhős idő esetén azonnal romlik a vétel.(#10467) regger: akarok ilyet!! Megyek is a lottózóba
Érdekes módon elég vastag a doboza, ahhoz képest, hogy a tévé meg 4milliméter.[ Szerkesztve ]
-
-
Watt25
veterán
Igen, elvileg állítva kell szállítani, hiszen valószínűleg a képernyő közepe nincsen megtámasztva, ezért fektetve hajlik...
A 37-esemet ettől függetlenül én is fektetve hoztam haza, persze nagyon vigyáztam az úton. Minden esetre nagyobb átló esetén logikusan nagyobb esélye van a meghibásodásnak, vigyázz!Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
PLaci58
addikt
LCD-t könnyű, azt lehet fektetve szállítani
Én egy plazmával küzdöttem thaliában. Az 5 ajtós clióval simán elhoztam volna.
Ennek nem fért be az ajtaján Magasságra hiányzott 2 centi és szintén vagy 2 centivel hosszabb volt mint az autó szélessége. Azért begyűrtem Szerencsére a tv nem tölti ki a dobozt. Maga a tv simán befért volna a csomagtartóba, csak azt tilos fektetni."Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
blakey
titán
Valószínűleg valami elállítodott 3D módban, esetleg későn érő típus, lassan "bootolt" a tv.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Exelsior
senior tag
Szia ilyet tervezek venni 2hét múlva. Mi a véleményed? megéri? 168ezer lesz. Neked beválik?
Köszi.
Samsung fold 4/AOC Agon pro AG27 OLED,ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 240mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb white
-
Zjunior
veterán
Nem lényeg, hogy M2-re kell menni én se úgy csináltam!
Először kezd el hangolni a TV-t!
Nézdd meg az útmutató hátuljában a településed frekvenciáját PONTOSAN!
Találnia kell vmi 121 adót a digitálisokkal együtt!
Amikor ezeket megtalálta utána betolod a kártyát!Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Zjunior
veterán
Nem jól csinálod!
A kártya adatait látja meg a beállításokat!
Figyelj!
Kártyát vedd ki...
ÚJ csatornálat keress automatikus hangolásnál!
Írdd meg a frekvenciát alulra felülre meg már nem tudom a 43600 vagy vmi ilyesmit!
Amint megtalálta az adókat utána keresd meg az M2-őt és vagy vmi kódolt csatornát akkor told be a kártyát!
Fogja kérni az irányítószámot és 5 perc alatt regisztrál meg letölti az EPG-t
Azért mert nem jól adtad meg a frekvenciát a körzetednek!
Én is így jártam 6órát basztam vele![ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
pomk
őstag
Igazából nem csináltam semmit, csak annyit, hogy elkedztem antennás keresést, így a kábeles keresés beállított adatai vissza álltak alap helyzetbe. Ezután a kezdeti frekvenciát hagytam 360000-en, a hálózati azonosítót beállítottam, és most jó.
Lényeg, hogy jó. Köszi mindenkinek! -
pomk
őstag
Sikerült megoldanom a problémát. Leírom, hátha valakinek segít a jövőben:
Lépések a UPC Mediacard-os füzetben leírtak szerint, de a keresés előtt a következő képpen módosítottam a beállításokat:
Frekvencia(kHz): 346000 (UPC füzet hátulján 346 MHz van, ezt átváltottam kHz-re, ezért adtam meg ennyit)
Symbol rate(kS/s): auto (nem is tudom állítani)
Moduláció: auto(nem is tudom állítani)
Hálózati azonosító: 43120 (Veszprém-et kinéztem UPC füzet hátuljából)
Induló frekvencia: 46000 (ez a lehető legkisebb érték, amit be lehet állítani)
Záró frekvencia: 862000Ezt követően keresés indítása, és újra megtalálta a ~120 csatornát.
Most már csak a Medicardba kell életet lehelni. -
blakey
titán
Ebből csak 2.0 lesz.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest