Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3732) Tenken válasza Huha81 (#3727) üzenetére


Tenken
őstag

Nekem az a véleményem, hogy tesztek alapján ma 660M bármit kiakaszt HD-ban, és épp elég teljesítménye van FHD-hez.
HD-hez elég egy 555M/6770M szintű teljesítmény is. D3-at ezek is simán viszik FHD-ben persze, itt inkább más nagyobb igényű játékokra gondolok.
Üzletiekbe is raknak ám simán már eleve ilyen szintű kártyákat. A mai munka állomások meg szinte kizárólag mxm-es modullal jönnek, így pár évig a fejleszthetőség is opció lesz.
Nézd meg a precisionoket. Az M(4-6)600-as sorozat tökéletesen működik az M(4-6)700-as megfelelőinek a kártyáival. Sőt, ha ne adj isten úgy adódna házon belül más modell erősebb vga-ját is bele teheted.
M6600 tulajok egybehangzó beszámolói alapján az alienware-es 7970M-ek és 680M-ek mindenféle módosítás nélkül működnek a gépeikbe.
Ezek ugyan nem olcsó tételek, de ha hosszú távon nézed meg, akkor már olcsóbb lesz egy ilyen mxm-es vga csere, mint egy komplett új gépet venni. Persze lesz addig fejlődés stb, de azért nézzük meg, hogy ilyen szintű teljesítményekért mindíg is meg fogják kérni a pénzt. Vagyis, új gépre váltás esetén sem lesz olcsóbb egy komplett konfig, mint egy mxm modul (vagy max valami nagyon budget spórolós szerkezettel csak, aminél meg már öregebben is fényévekkel jobb minőséget képvisel a fejleszteni kívánt konfig).

Más szóval, ideális esetben egy Y580 tulaj el fogja passzolni a gépét a garancia idő lejárta előtt kicsivel, és vesz valami hasonló teljesítmény mutatósat újan, frissen helyette. Ezeknek a gépeknek ez a lényege. Erős hardver jó pénzért, időről-időre cserélgetve.

[ Szerkesztve ]

"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.