Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3084) gisember


gisember
csendes tag

Én is javítom kicsit az elégedettek arányát!

Múlt csütörtökön vettem a gépet, és csak itthon (260 km-re a vásárlás helyétől) vettem észre, hogy a billentyűzet süpped és kattog a bal felső részénél. Ez ugye nem férne bele a 3 napos cserébe, mert nem akadályozza a rendeltetés szerű használatot, hiszen minden billentyű működik, csak hihetetlenül idegesítő.
Ennek ellenére az üzletvezető srác nagyon rendes volt és ma szó nélkül kicserélte! Nem tudom, hogy milyen a szerviz, remélem nem lesz szerencsém soha hozzájuk, de a Lővőház utcai Laptopszalont tudom ajánlani, ha valaki ilyen gépet akar venni!
Valamint én is meg tudom erősíteni, hogy ebben az árkategóriában, ilyen tudással nincs még egy gép a piacon. Kompromisszumokkal még egy Dell Inspiron 7520 játszott volna főleg a legendás garancia miatt, de ma azt hallottam, hogy a Dell kb. egy hónapja szűkítette a "házhoz megy a szerelő" garanciás termékeinek körét, és az Insiron pl. kiesett belőle. Nem tudom igaz-e, de aki még Dell vételén filózik, ennek nem árt utánajárni.

Szóval ez egy szuper kis masina. Az előző gépem is Lenovo volt, és abban sem csalódtam, bízom benne, hogy ez is hű társam lesz a munkában, szórakozásban néhány évig!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.