Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3060) realsaw válasza rollaz (#3059) üzenetére


realsaw
csendes tag

Igen egyetértek, de nem tudsz mit tenni a negatívumokkal szemben.
Az a helyzet, hogy minden gép esetében lehet gond, hibás példány, vagy egyszerűen valakinek nagyobbak az elvárásai. Ugyanakkor ha egy-egy hozzászóló már-már hisztérikusan, folyamatosan megtölti a topikot a hibákkal, problémákkal, negatív hozzászólásokkal, akkor az ide benéző emberek úgy érzik, hogy ez a gép egy szar.
Hiába van jóval több elégedett felhasználó, ők (ahogy én sem) nem fognak beírogatni minden kis pozitív story-t, pozitív felfedezést, élményt, mert azt kapták amire számítottak ennyi pénzért és elégedetten játszanak, videót vágnak, filmet néznek.
Nem írják be ha az elvárt dolgok működnek úgy ahogy egy ilyen árkategóriától működhet, ha megkapták a minőséget amit egy ilyen árú notebook-tól kaphatnak.
Ez a noti egy erős hardver, de vannak kompromisszumok, mert egyértelmű, hogy nem egy nagyon felsőkategóriás üzleti notebook öszeszerelését élvezhetjük a használata során.
Valóban alternatíva lehet az Asus G55, N56 alternatíva lehet az új Dell Inspiron sorozat, de ahogy az Y580 úgy ezek sem adják azt a minőséget mint egy ugyanolyan erős hardverrel rendelkező ám 150-200ezerrel drágább Dell Latitude, HP Elitebook, Lenovo Thinkpad, stb.

Természetesen, van olyan vásárló akinél ez a kompromisszumos, nem felsőkategóriás minőség és működés sem jön össze, mert hibás gépet fogott ki.

Persze ez a bejegyzés is el fog veszni majd a sok negatív hozzászólás között. Úgy sem látják majd a most ilyen notebook-ot venni akaró emberek :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.