- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptMisi
őstag
válasz
BalaNce87
üzenetére
ez így igaz, WaW-ban megörültem a dzsungelnek, mindjárt mondtam, nah itt jó lesz, megkerülöm őket, és így lett volna legalább valami taktikázás, de nem... van egyetlen út...a tábornak 2 bejárata volt...hát nem egyértelmű, hogy mindannyiunknak a főbejáraton kell bemenni, miután valami kocsival betörtük a kaput? hihető, valószínűleg így volt...nem beosont valaki felrakta a bombát pár leszúrt ellenfél után, és csöndben távozik... ez csak a történet, a bugok meg...pl reichstag lángszórós...megmentenéd a spanokat, de nem, te nem tudod lelőni?! milyen hülyeség ez?!
nem azt mondom, a Brothers in Arms-ban is vannak bugok, sőt az taktikai fps, de könyörgöm százszor jobb, változatosabb, élvezhetőbb, nehezebben megunható...Csana így van, sose a vevő dönti el, mit vehet meg, de ha nem veszi meg, a kiadó bukik, a fejlesztőket ki kell fizetni, viszont nem fedezi az az összeg, ami befolyik a játékért...ha ennek ellenére ezt teszi a Valve, főleg ha több játékával, akkor hamar bajban lesz
persze csak szerintem
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! WD Black SN850X 4TB Nvme SSD!
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
persze csak szerintem