Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
birno
addikt
Sziasztok,
Többen is írtátok, hogy jó lenne összehozni PH!-s L4D partikat, csak nehézkes a megszervezése.
Az alább felvázolt módszer talán megkönnyítené a dolgot.
Két dolog kell hozzá egy doodle és egy google naptár hozzáférés.Létrehoztam egy publikus naptárat, amiben lehet jelezni, hogy ki melyik napokon érne rá.
[link]
Ahhoz, hogy ezt szerkeszteni tudjátok jogosultságot kell adnom, utána bármikor hozzáférhettek.
Ehhez írjatok egy privát üzenetet itt a PH!-n az e-mail címetekkel vagy keressetek meg Steam-en(birnoo).
A bejegyzéseknek lenne egy szabvány formája ami a következőképp nézne ki:Játék neve / játék mód / nehézség - létrehozó PH!-s neve
Pl: L4D2 / survival / normal - birno
A leíráshoz pedig menne egy link a doodle-on létrehozott szavazásról.A doodle linken meglennének adva hozzávetőleges időpontok, tetszőleges leírás és mindenki szavazhatna, hogy kinek melyik időpont lenne jó.
Szerintem lehetőleg csak olyan szavazzon aki 90%-ban biztos benne, hogy lesz rá ideje.
A szavazó nevénél szintén érdemes lenne egy szabványt használni.PH!-s név (Steam acc / Steam alias)
Pl: birno (birnoo / Psycho Dad)Így könnyen tudni lehetne, hogy ki kicsoda, fel lehet venni Steamen és az adott napon megbeszélni a részleteket.
Értelemszerűen a naptárba és a doodle-hoz csak annak kellene regisztrálni aki maga akar megadni egy időpontot, aki csak válogat a már meglévők között annak elég szavaznia.
A naptár iCal linkje: [link]
Felvettem egy eseményt, hogy lássátok ténylegesen hogyan nézne ki.
A megadott időponton valóban leheten egy játékot szervezni, úgyhogy akinek van kedve és ideje az le is adhatja a voksát.
Akinek véleménye, további ötlete van ezzel kapcsolatban vagy tud egy egyszerűbb megoldást az jelezze itt a fórumon.
-
wesker24
senior tag
Na én is vettem egy Left 4 Dead 2 Four Packot amikor steamen akció volt !
Én is benne lennék bármilyen Left 4 Dead 2 multiban !
Steamen a nevem : wesker260
-
szilchi
őstag
Üdv.Letöltöttem a játék demoját,de nem tom elindítani.Pár másodperces töltés után az exe file hibát észlelt ezért leáll blabla..szöveg jön.És ez tényleg a demo,legalábbis demo néven töltöttem le egy darab 2 Gb-os telepítőfilet.Xp van SP3-al.
u.i:Steamen hogyhogy levették a demo-t?Legalábbis a többi demo között nem találtam ezért kellett netről leszedni.
-
Gevox
tag
Sziasztok!
Single playerben szerettem volna játszani. Tegnap este kikapcsoltam,most gondoltam hogy meló előtt nyomok egyet vele,mert tegnap este csak úgy magától fogta és kilépett. Ma valamiért pályabetöltéskor a töltés végén kilép a játékból.
Nosteam-es verzióm van belőle.
Tud valaki erre megoldást? Vagy találkozott már valaki ezzel? Left.4.Dead.2.Hungarian.Launcher.v1.4 ezzel már próbáltam... változás nincs!köszi a segítséget!
-
gaborbol
őstag
Mindjart lenne is egy kerdesem.
E6600+8800gts+ 2 gbram, XP+sp3
Olyan csinal minden 1es alkalommal, hogy hirtelen megall a jatek kb 5 masodpecre a hang elkezd akadozni majd atallitja a felbontast magatol valami szarra. Ha nyomok alt+tab ot es rakattintok megint akkor visszajon es megint jo a felbontas.
Nagyon bosszanto.
Valaki esetleg tapasztalt ilyet? -
gaborbol
őstag
Na nekem is megvan, 1 megas dsl powa steam

-
Vangelis
félisten
server not able to authenticate user with steam
ezt miért írja ki nekem játék közben???
-
v!ct0y
veterán
Beszélsz össze-vissza!
Csinálhtsz biztonsági másolatot a játékokról és azt utána ki is írhatod és nem kell mindig letölteni az egészet. Beteszed a lemezt elindítod a steam backup fájlt és már fel is teszi, mintha egy bolti lemezed lenne. Ha steamen veszed meg a Cod 6 ot (ami hülyeség mert sokkal drágább) akkor le kell töltened azt a 11 gigát vagy mennyit. De utána megcsinálod a mentést kiírod és kész
-
No-kia
addikt
Nah emberek 2 embert sok szeretettel várunk Leftezni, aláírásomban ott van a nicke x-hez, pls vegyetek föl had vigyük át a hidas pályát

-
Vangelis
félisten
Én hétévégn kezdtem el nyomni, egyenlőre a single részt
Most jutottam fel a hajóra ... először nem normal módban kezdtem el nyomni, de ezt a pályát csak normálban tudtam letudni....
Lehet béna vagyok még
....De még megpróbálom majd a veteranon is

-
GrandeP
addikt
Steam ha jól tudom ad egy linket letöltésre... meg ugye serialt a játékhoz...
Az kb fél eredeti számomra, ha már egyszer pénzt adok érte, akkor legyen meg gyári lemezen, gyári tokkal... ne pedig iso-ban ugyanúgy mint egy warez esetében...
De ez az én hüle véleményem....
Ne menjünk jobban bele, mert ezer pro meg kontra van, eredeti és nem eredeti vitában.
-
No-kia
addikt
vki jön game? 1-2 menetre lenne kedvem az uccsó pályán, a falu-híd nevezetűn
-
GrandeP
addikt
Ez csak 2 esetben fordulhat elő...
1, Ha a fizetésem és kiadásaim elérik az az egyensúlyt, h a 10 799 ft-os összeg, kb olyan lesz mint másnak 1-2 sör ára...
2, (vagy) Ha majd Hungarisztáni áron lehet megvenni... lásd sárga "ezt vedd meg" teszkós dobozban 990 ft-ért....
Ennyi.
-
No-kia
addikt
nektek előszokott fordulni h egyszer csak nem mozdul akarakteR? hiába ugrálok lövök/lőnek, megsem mozdul a helyéről, csak forogni tudok

-
apollo12
veterán
heló még mindig kifagy amikor az emberbe kéne lépni
mitől van ez?? -
apollo12
veterán
heló akinek meg van a l4d 2 eredeti
és aki társóságot akar az vegyen fel:
bomi19920301 -
BalaNce87
addikt
Mind1 most már, az igaz hogy nem mondtam magam 100%-ra, meg nemtudom megér e nekem ez ennyit, de tényleg gondolkoztam rajta
amúgy mi steames acc neved, azt majd felveszlek, az elsővel még szoktál játszani? mondjuk én már annyira nem, mert nemrég hoztam létre saját accot, eddig bátyjámét használtam és amikor megvettem left 4 deadet oda raktam fel és akkor játszottam vele elég sokat, de már megvan ezen az accon is, de itt már keveset játszok ugye. -
BalaNce87
addikt
Én azthittem hogy én vagyok a 4. nah mind1 elöző akcióba is úgymond benne lettem volna, de itt is figyelmen kivül hagyták a véleményem, hirtelen bejött + 2 ember azt le lettem szarva... ok hogy nem mondtam azt hogy 100% de szóltam hogy gondolkozok rajta, végülis nem lepődtem meg, tudtam hogy ez lesz.
-
apollo12
veterán
Heló lenne egy problémám megvettem felraktam elindítottam és amikor játszani akarok akkor kifagy vagy le rakja az asztalra pont akkor fagy ki amikor betölt a pályára és az emberbe kéne rakni és kifagy.
mitől lehet ez? -
Fáraó
őstag
Nem vesz vki 4-es csomagot? 76,37 EUR
Beszállnék.

-
kill3r07
csendes tag
Hali!Van egy kis gondom...
most töltöttem le a L4D2-t és a videó után hiba üzenetet kapok...
Engine Error--Could not load library clientAz a szomorú hogy nem tudom mit kezdjek vele...

Lécci segítsetek
-
Azt nem értem,hogy miért nem magyar a párbeszéd,mikor magyarul jelent meg a játék.!
A demóban magyar volt a párbeszéd nem?(úgy rémlik)
Meg az is ,hogy az élsimitás úgy vagy kiirva,hogy" Átnevezést tiltó mód"
Még ilyen hülyeséget. -
Ismét van leértékelés a STEAM-en ,hajrá.................

-
GrandeP
addikt
Végül 9500 gt 1 gb rammal vettem...
Minden fullon van és nem szaggat, teljesen más lett a játékélmény...
Nagyon tetszik.... főleg ilyenkor este...

-
csoli31
aktív tag
Nem szóltam semmit!

-
No-kia
addikt
vagy 4670, jobb mint a 3850
-
KubanitoS
veterán
Érdemes lenne megkérdezni a "Milyen videókártyát vegyek ?" topicban. Saját véleményem szerint újonnan 10K-ért kizárt, hogy találsz használhatót.
Benéztem a használt vga piacra és máris találtam neked hármat, ami jó lehet:
1300xt-t semmiképpen nem ajánlanám.
Persze ez nem szentírás, de érdemes körülnézned, nehogy egy rossz döntést hozz!
Sok sikert!
-
GrandeP
addikt
Sziasztok!
Eddig az 1-et egy integrált videókártyával játszottam, mert low-ban nem szaggatott, de sajnos a 2 höz már nagyon dúrván kevés....
Jó nem is vártam tőle többet...
Na szóval msot vennék egy videókártyát... elsőnek ajánlottak egy X1300 -at... azt tudom h low profil vga... de mennyire? Van itt aki játszik ilyennel?!
Esetleg melyik lenne a ár/érték arányban a legjobb?! Max 10k-ig!
Köszi előre is..
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
KubanitoS
üzenetére
Már ideje lenne, mert a november végén volt az a nagy akció, de azóta semmi fontos...
sikerült elindítani a L4D2-t, köszi hoz_hun
fullosan letöröltem a steamot és alapértelmezett (C meghajtó, program fiels) helyre installáltam a steam-et
újra raktam a játékot, azóta megy...
-
SÜN!
tag
A Dead Center hotel pályájához nincs valami végigjátszás? Egy idő után nem találok sehol sem zombit...

-
SÜN!
tag
Hol lehet multiban a nevet átírni?
-
ToxLee
őstag
Sziasztok!
A fertőzöttek vs. túlélők módban nem lehet úgy játszani ,hogy haver és én lennénk a fertőzöttek, a túlélők pedig a botok?
-
RasHaN
aktív tag
válasz
KubanitoS
üzenetére
Nem hiszem hogy az új dlc fizetős lenne. A Valve sosem így csinálja a dolgokat. És ha megnézed, a korábbi updatek is DLC néven voltak bejelentve. A DLC fül pedig azért van mert volt egy DLC amit csak az előrendelők kaptak meg, így el lehet különíteni (konkrétan a baseball ütő).
-
csoli31
aktív tag
Nem érdemes mind a 2 részét megvenni (az első résszel egyre kevesebben játszanak). Van egy kis történet benne, de az elhanyagolható, mivel nem a történetmesélés a lényege (hanem a multi móka) egyik részének sem. A 2 rész különálló egymástól.
Ha csak a single része érdekel, inkább ne vedd meg, mivel itt a multi a lényeg! -
SÜN!
tag
Ja és még egy kérdés:
Csak single playerezésre megéri megvenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tőzsde és gazdaság
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Az megvolt,de jó tudni,hogy már nem is létezik.Mégha nem is értem,miért "szüntetnek" meg egy demot
Majd akkor lehet megveszem az 1-et,az most úgyis jóárúsítva van.De jó lett volna elötte kipróbálni

Télleg jó dolog ez a steam.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)