Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
Tudom, néha én vezetem a többieket.

Shortcutokat mondjuk nem nagyon tanulgattam, inkább csak a crescendók alatti legelőnyösebb elhelyezkedéseket meg általános taktikát szívtam magamba. Na meg a shortcutok jelentős hányada zombihoppal működik, az meg nekem nem nagyon megy, és nincs is mindig bile-om
-
iwu
addikt
bazz, asszony bealudt, erre egyik l4d sem elérhető a steam szerint...

-
InHell
senior tag
Lesz az jobb is.
A lényeg, hogy lehetőleg mindig együtt kell menni, nem megállni bámészkodni, és minél gyorsabban lehetőség szerint végigrusholni az adott mapon.
Szinte minden mapon vannak shortcut-ok, persze ahhoz jól kell ismerni az adott pályát.
A legfontosabb, hogy a csapat nagyon együtt tudjon játszani, még az sem olyan nagy baj, ha valaki nem tud olyan jól célozni. -
Archer
őstag
Ha van egy jó csapat és kellene egy 4. ember, szóljatok, Archer957 néven vagyok fennt, advanced-en elég jól boldogulok, az expert azért már megizzaszt

-
iwu
addikt
nah, tegnap megvettünk még egy l4d2-t, visszakaptam az accom

Toltunk 3 campányt a kezdő haverokkal, hááát, elég public fíiling volt

-
Devil Smile
őstag
koszi igy sikerult.. athelyeztem a fajlt akkro el sem indult a jatek..aztan vissza tettem es most megy... a cache fajl ellenorzesnel azt irta h 3fajl ellenorzes sikertelen es h toltsem le ujra a jatekot.. de eddig ugy nez ki a dolog h nem kell...
nah most lefuttattam masolgatas utan meg1x az ellenorzot es Sikeres..

-
Devil Smile
őstag
koszonom a lehetseges megoldasokat, ha haza ertem kiprobalok mindent..

-
Archer
őstag
válasz
Devil Smile
üzenetére
Nekem is volt ilyen csak másik fájllal. Próbáld meg, hogy törlöd az adott fájlt, belépsz, felcsatlakozol egy szerverre, akkor valószínűleg ki fog dobni, hogy hiányzó fájl, kilépsz a játékból és visszamásolod. Nekem ez megoldotta.
-
iwu
addikt
az biztos, hogy nem örülnék

de ezekkel a srácokkal már a csattogós lepkét együtt toltuk a homokozóban
Yeti, egyszer én is figyeltem az acc-ra, azt rájöttem, bacni is meg szűznek is maradni nehéz

-
7
addikt
Nekem siralmas az accuracym. Azt vettem észre, hogy ha arra figyelek, hogy semmiképpen ne lőjek mellé a jó stat miatt, kevésbé vagyok hasznos tagja a csapatnak. Inkább arra megyek, hogy segítsem a többieket, szóval főleg a többieket támadó zombikat és a special infectedeket igyekszem minél gyorsabban leszedni, ami persze azzal jár, hogy kevesebb időt fordítok a célzásra.
-
-
7
addikt
Én a helyedben nem nagyon adogatnám kölcsön az accomat. No nem mintha összefutottam volna a haverjaiddal, egyszerűen csak túl könnyen lehet Steam/VAC ban a vége.

@Devil Smile (#779): A Steam kliens játéklistájában jobbklikk a L4D2-re, majd Properties -- Local Files -- Verify integrity of game cache. Ha ezzel sem megy, egyszerűen csak tedd fel újra.
-
iwu
addikt
válasz
Devil Smile
üzenetére
Régebben nekem is volt ilyen. De meggyógyult magától

Mindenkitől elnézést, aki a hétvégén játszott "velem", kölcsön volt adva az acc-om, haverok toltk a nevemben
. -
Devil Smile
őstag
Udv all
lenne kis problemam
honapok ota nem jatszottam a l4d2 vel es ma gondoltam jatszom kicsit.. a jatek nem igy gondolta..
elindul a jatek es mikor csatlakozom jatekhoz, akkor betolt a map elindul a jatek de rogton ezt kapom:
Server is ebforcing consistency for this file: left4dead2/pak01_dir.vpk
es ezzel a lendulettel visszadob a menube...

-
Max_218
tag
Sziasztok ,fél8as kezdésre várunk 2embert .max_218 steam user név.
-
iwu
addikt
privát vélemény, előre elnézést.
Oké, hogy vadásszuk az acsikat, meg van 1-2 olyan, amit el sem tudok képzelni, hogy kivitelezhető komplett segítség nélkül, de ilyen acsikat, mint ez is, minek hajtani, végig toltam a kampányt, észre sem vettem, mikor lett meg...tegnapi tapasztalat, golfütő cool

-
danih
veterán
Ide is beteszem, közérdekű:
Akinek kell gyorsan a Crass Menagerie öcsi, az tegye a következőt:
1. Lépj be a Kell a Crass! steamgroup-ba.
2. Indítsd el az L4D2-t, már a menüben látnod kell a szervert, CRASS a neve.
3. Menü: "Play Campaign" -> "Play on Steam Group Server" -> "CRASS" -> "Join Game"
4. Irtsd a zombikad, amíg meg nem kapod az achievmentet.
5. Lépj ki, és hagyd ott a steamgroupot.Holnap estig fog élni!
-
Kareszovics
addikt
Érdekes ez a CRASS MENAGERIE Achi.
Ugye azt írja, hogy 6 Uncommon Infected-et kell megölni. De a játékon belül csak 4-et kell elérni (Mudman + Clown + CEDA Suitos + az építőipari munkás). És a vicc az, hogy megöltem ezt a 4-et és meglett az Achi úgy, hogy a Steamnek 4=6. xD
-
Kösz, mindkettőtöknek.
Ezt az accuracy-t nem tudom hogy hoztam össze:

-
iwu
addikt
furi az accuracy stat,
17500 shot, 7500 kill
acc 14%
vagy csak kv nélkül nem látom át.gránátvető, 253%

-
válasz
Kareszovics
üzenetére
Lol, tényleg. Az a vicc, hogy nem emlékszem erre a fajta zombira.
Amúgy nem lehet olyan nagyon ritka, mivel a játékosok 58%-ának megvan ez az achi.
-
danih
veterán
Na dedikálton drop modba berakom az uncommon infected-eket (drop helyett spawn - common infected halála esetén), meglesz seperc alatt

-
InHell
senior tag
Megint homokért árulják.Kevesebb mint 1k.
L4D2 --> 3.49 eur -
Kareszovics
addikt
CRASS MENAGERIE - Kill one of each Uncommon Infected
Utánanéztem, mind a hat Uncommont meg kell ölni elvileg, kivéve a Riot-ot, mert az Ausztráliában betiltották vagy mifene.

-
válasz
Kareszovics
üzenetére
Az nem kell a Crass Menagerie-hez, csak common infected-ek kellenek. Ez meg uncommon. Én még soha nem találkoztam vele, nem is tudtam, hogy létezik, mégis megvan az achievement.
-
Kareszovics
addikt
Pont az lenne kérdésem, hogy mennyiben legális vagy sem (szigorúan Single-ben, eredeti játékkal).
-
danih
veterán
válasz
Kareszovics
üzenetére
Öcsívmentelni szeretnél, mi?

Engem is érdekel, hogyan lehetne minimális időráfordítással megszerezni a "Crass Menagerie"-t -
Kareszovics
addikt
Sziasztok!
Olyat szeretnék kérdezni, hogy ha egy bizonyos zombi típust (Jimmy Gibs Junior) konzolparanccsal "bevarázsolok" a játékba (Single kampány) az mennyiben fog számítani olyasfajta csalásnak, hogy esetleg valamilyen ban-t kapjak érte?
-
iwu
addikt
nekem szombaton nem adta be az expert pályákat

melyik 5 mapnek kell meglennie az expertes acsihoz? 3 orosz fazonnal csináltunk meg 3 expert mapot, és maradt 2/5ön a számlálóm...
jah, behaltak a röhögéstől, mikor beírtam nekik: ja ne gavarju paruszki
stat, látszik valahol az accuracy? vagy sasszem vagyok...
-
InHell
senior tag
válasz
BalaNce87
üzenetére
"Statisztikák alapján amik kimutatják mennyit játszottál abból az derül ki hogy tesód kevesebbet játszott mint te." A tesóm kb. másfélszer annyit játszott mint én.
Ezért is írtam, hogy a statisztika nem fedi a valóságot, bár különösebben sosem érdekelt."A game played az kampányra vonatkozik, versusra scavangre és survivalra is külön számolja, azokat összeadod akkor jöhet ki a valós." ez meg elég érdekes lenne, mivel én kb. kampány módban játszottam olyan 15-20 játékot max. amíg meg nem csináltuk expert fokozaton az összes mapot. Azóta egyet sem.
Kampány mód a kezdőknek való.
Régen nem volt ilyen hogy számolta mennyit játszottál egy játékkal és most sincs túl sok értelme, max kimutatja mennyire vagy kocka. szerintem jó, hogy meg tudod nézni mások statját, ezáltal kiderül mennyire nyomorék az illető, vagy sem.
Van olyan osztrák haverom aki már 1300 órát játszott, de még mindig olyan amatőr szinten játszik, hogy hihetetlen, és ez jól látszik a statjain is.
(#742) Worker írtunk nekik többen is akkor, amikor ez történt, de nem fixelték.
Azóta meg leszarjuk
-
BalaNce87
addikt
A game played az kampányra vonatkozik, versusra scavangre és survivalra is külön számolja, azokat összeadod akkor jöhet ki a valós.
Az órák számánal meg az a valós amit a statisztikáknál látsz, nem az a 800 óra, ami a 800-ast mutatja abba beletartozik az hogy menübe vagy, vagy éppen emberre vártok hogy meglegyetek stb.
Statisztikák alapján amik kimutatják mennyit játszottál abból az derül ki hogy tesód kevesebbet játszott mint te.
Régen nem volt ilyen hogy számolta mennyit játszottál egy játékkal és most sincs túl sok értelme, max kimutatja mennyire vagy kocka.
Nekem anno az 1-be baszakodott elvett achievmenteket 2x is, szóval a játékon belül írt statisztika nem egyezik azzal amit steamen nézel meg. -
InHell
senior tag
Én sem értem, természetesen sokszor meghaltam.
Sajnos eléggé pontatlan ilyen téren, mert pl. kb. olyan 100.000-el kevesebb az infected killed statom, vagy fél éve egyszerűen eltűnt a statja a haverjaimnak is, meg sokmindenkinek, és így már nem azt írja ami valójában.
Pl. a tankkal csináltam már 60k -t is.
Pl. az előző linken az látszik hogy game played 317.
Akkor nézd ezt: itt 1021-et ír.
valójában meg olyan 1600 körül járok.
azért elég érdekes lenne 317 játékban 5788-szor ráugrani valakire hunterrel
ez pl. a tesómé:
csak 83k kill? vicces lenne..mikor még nálam is durvábban játszik.
Neki is kb.1500-1800 played versus lenne a valós.
Szóval sajna nem túl pontos a statisztika.

Most nézem, hogy a játékosok 0.7%-nak van meg a 65/65 achievement.

-
Worker
aktív tag
Ma leadtam a diplomamunkámat, jövő héttől most már ráérek kicsit lazulni is (vannak vizsgáim is még, de azokat keresztbe kettéfosom)!

-
iwu
addikt
wazze, tegnap letoltam egy expertet, de rosszul emlékeztem, és már megvolt...jajj.
Meg survivoroztunk, egyszerre 3 szmoki, parádé látvány volt
-
danih
veterán
Huhh, na majd én is jövök, PM-elek ha látok valakit játszani...
Csináltam egyébként dedikált szerót, még tesztelgetek egyet-s-mást rajta, egész jó a ping, és pakoltam rá custom campaign-eket. Kampányt 8-an is tolhatják (választhatók az L4D1 karik is, nehézség megfelelően emelve). -
Azt nem tudjátok, hogy ha valaki local servert indít, majd egyszer csak kilép játék közben, akkor valaki más gépe átveszi a szerver szerepét, vagy egyszerűen megszűnik a játék?
(#724) iwu: akkor elég jól nyomhatod, ha experten játszol.
-
Worker
aktív tag
-
Neoteric
addikt
Nekem olyan problémám van a játékkal, hogy játszok, alt-tabbal vagy windows gombbal kilépek, akkor még minden oké, de mikor vissza akarok lépni akkor kifagy a játék, és mintha beakadna a lemez, ismétel félmásodpercenként valami épp aktuális zajt a játékból, mindig csak ugyanazt. (jobban nem tudom körülírni)
Ilyenkor ctrl-alt-del > feladatkezelő, ott írja h l4d2 is not responding, bezárom manuálisan, és akkor újra el kell indtítsam a játékot, hogy működjön.Gondoltam arra, hogy esetleg kevés a memória, mert feladatkezelőbe azt írja, hogy kb 400-600mb szabad a 4gigából, aztán csak win7 aero, msn, firefox, steam, msi afterburner futott. És mindezt kb fél-egy óra géphasználat után, de nem csinálok semmit, csak netezek..
Leszedtem egy Advanced System Care nevű progit, azzal próbálom most felszabadítgatni a memóriát..
-
Worker
aktív tag
válasz
üzenetére
Ezek szerint nem egyedi a problémám

Nálam L4D2-nél és TF2-nél ha nem állítom be MINDEN kör elején valamelyikre a hangot (sztereó és fejhallgató közt szoktam váltogatni), akkor nagyon halk marad a játék (bár nekem akkor is van hang azért).
Ezzel a beállítgatással viszont van egy gond: mihelyst egyszer hozzányúlok a hangbeállításokhoz, a mikrofonos hangkommunikáció onnantól elszáll... (se bejövő, se kimenő hang nincs).Ezzel lassan kezdhetne valamit a Valve.
-
törölt tag
Hali.
L2D 2-nél ha Steam-en keresztűl indítom nincs hang játék közben csak a menüben, ha a program files-ból indítom van hang csak multizni nem lehet mert kapok egy errort: "please remove pluig-ins before attempting to connecting to vac seured server".
Valami ötlet? -
kovsol
titán
az normális dolog, hogy alt+tab után a játék kilép mindig nekem ?

-
menalcas
őstag
Hi all!
Én sem voltam rest kiadni 1k-t érte, bár cefet lassan jön le, de valamelyik nap egy partít össze hozhatnánk
-
válasz
(Bundás)
üzenetére
Szia,erre csak azt tudom,mondani,hogy mindent meg lehet unni.
Viszont,több különleges zombi van benne és még sok nyalánkság.
Nekem mind két rész megvan,és van amikor az 1-el játszok csak mert a 2-őt már unom és forditva.
Mindenképp vedd meg nagyon olcsó most.
Most pl csak a 2-vel játszok,de hamarosan jön az 1 mert már régóta ez van csak fent. -
(Bundás)
addikt
Sziasztok!
Gondolkozom beszálljak-e az akciós vásárlásba, de előtte infot gyűjtenék már gamelőktől. Az első részével játszottam, de igazából eléggé unalmassá vált idő után, lásd CoD5 zombie. Mi a helyzet ezzel a játékkal, van több lehetőség, élvezet, idő stb benne?
Köszi a választ.
-
iwu
addikt
Üdv a klubban. Haver meg keresztfiam is beszállt a buliba

Jelöljetek friendnek a steambe, és akkor lehet együtt hentelni. -
Motaba78
addikt
sziasztok
én is magamévá tettem a játékot a mai napon
, szívesen társulnék egy kis henteléshez. -
Worker
aktív tag
Újabb L4D2 akció van (hálaadási akciókba bekerült ő is), 3,5 eróért szórják a játékot, lehet újra beindul itt is majd a topik

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Battlefield 6
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EAFC 26
- Filmvilág
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- iMac 16,2 i5-5675R 8GB RAM 1TB SSD NEM FUSION DRIVE!!!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

elvégre azé jöttünk, vagy mi
, azért volt ott a smájlí. Szénné röhögtük magunkat

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)