- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- CsST: Mi az az instant túra?
-
LOGOUT
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
Passz, viszont van ez.
-
Van rá lehetőség hogy a kurzór ha enemy hősre viszem valami más szint vagy kiemelést vegyen fel hogy jobban lássam és ne a minionra menjel el a támadásom ?
-
Yodamest
veterán
-
Yodamest
veterán
Meglett a plat is!
Egy valamiféle smurf Khazixos csapatot kellett legyőzni hozzá, nagyon érdekes a csávó profilja, ez mi szerintetek? Semmi match historya nincsen, első meccsének írja... Hát mindenesetre a smurf pályafutása nem indult túl jól. -
jerry311
nagyúr
válasz
grimm2015 #67160 üzenetére
Ez ARAM, itt minden hősnek van buff/debuff csak mert ARAM.
A másik meg, hogy Nasus mindig is late game raid boss volt, pont a Q stack miatt.Szerintem sem kiegyensúlyozott, de az sem volt az, amikor gyakorlatilag mindegy mennyi pajzsot meg MR-t építettél egy tankra, legfeljebb 1 másodperccel bírt többet.
-
grimm2015
senior tag
jerry311
Mondjuk azt hittem, hogy simán kitudom nyírni (a mundo 1/3 életét levettem az ulti utolsó shottal), mert voltam olyan naiv, hogy a lepattanó q+e+w meg a 4shot megölöm, ráadásul ott a torony köztünk, amit hamarabb letudott szedni, mint én kitolni mindent...Nagyon jó balansz, hogy nem kell tudni játszani, csak játssz néhány toplane hőssel, akik kiemelkedőek élet/védelem/helyreállítás/sebzésben is. Extraként hátrányból is előnyben!
Kár, hogy az adc / supp rolt szeret(t)em játszani. -
kenwood
veterán
válasz
jerry311 #67158 üzenetére
Raadasul 3x a farm.
Ez ARAM-on szinte semmit nem szamitna mas hosoknel, hiszen a rengeteg kill/assist miatt a gold egal volt.Nasus viszont kivetel,mert 120 farm buffolt stack mellett pont ezt okozza.
AD Thresh is vicces. Stackelgetsz nyugiban,aztan 15-20 perc utan egy E passive 60-70% HP a carryken
-
kenwood
veterán
válasz
grimm2015 #67155 üzenetére
Nasus nem tank. Azert epitenek ra tank itemeket,mert a Q miatt tobb dmg nem kell neki. Jhinnek azert joval nagyobb a range, idealis esetben Nasus nem fog a kozelebe kerulni.
Egyebkent ARAM-on tobb stacket kap Nasus,mint SR-en.Ha ez nem igy lenne, akkor csak AP-ra lehetne buildelni, es az egyik legrosszabb ARAM champ lenne meg ugy is. A rovid meccsek miatt a legtobb stackelos karakter buffolva van.
-
grimm2015
senior tag
válasz
okostibi2 #67153 üzenetére
A hatásokat nézd... én kitoltam mindent, a nasus ulti egyedül a 4. shotot fogta fel, ami az utolsó sebzésem volt. Onnantól 2q 1AA volt, (nem fordítva), ami idő alatt nekem sebzésre nem volt esélyem a cd miatt.
A probléma még mindig az, hogy a tankok más játékban nem oneshotolnak.
Tehát lehetsz balf@sz, ha olyan hőssel szeretsz játszani, a másikon meg egy hibával véged.
De ha még mindig nem érted, kapj be 30skillt, miközben 3torony alatt tankolsz, aztán ölj meg legalább 2 ellenfelet.
damage mitagated / gold spend ilyen 9k+ Thammal etc... -
okostibi2
kezdő
válasz
grimm2015 #67152 üzenetére
Nem full build csak sima Last Whisper volt még és Nasus W + Frozen Heart elvesz Jhintől kb 100 ad-t mellé(régebben One VS Allban voltam Jhin Nasusok ellen és 60 ad-m volt full builden Nasus W-k miatt) , viszont Nasusnak steroid ultija van(600+ hp 60 resist nagyobb karakter és még + a nagyobb karakteren kívül + attack range)
és neki ezzel a buildel ulti ala kb 300 armorja.
[link] armor működés 300 ból 18% az 246 ami 71% dmg reduct
+ mint több mint a fight felében a Jhin benne ált Nasus E-ben amivel kb nemvolt relatív armorja még ha csak első Q-ig is ált volna benne az jelentős + dmg bekapás a Nasus itemei miatt.De ha így sem érthető akkor úgy fogalmazok jelen csatában Nasusnak a relatív 3-6k gold leadja volt 1v1-re a stat módosítások miatt.
-
okostibi2
kezdő
válasz
grimm2015 #67150 üzenetére
Hát én nem értem mi itt a baj? Trinity + Sundered Sky heal(Trinity dmg teljesen beszámít itt) +Nasus pasiv heal + Spirit Visage és van neki Frozen Heart + Nasus W is amivel még Jhinnek az ad-d is csökkenti nemcsak armort ad neki. És még az ultijának a + armor részét nem is néztük.
-
grimm2015
senior tag
Én is jó ideje nem toltam, de már emlékszem mibe untam bele
!
1 q meg 2 ütésvs, az összes létező minden szar, még a q is a minionokról pattant rá -.- W/E stun. A 4. lövés után (full hpval) már nem is tudtam sebezni, mert minden skill kiment... AA-val többet sebzet, mint én jhinnel...
Ezért fos ez a játék... És tele a net ilyen videókkal... -
tenaijo
tag
Én leszedtem újra, toltam két gamet, és arra a döntésre jutottam, hogy inkább megpróbálok továbbadni a maradék accountjaimon. (Bár lehet le kéne tolni a besorolókat, hogy legyen visible rankjuk)
-
Yodamest
veterán
Rég jelentkeztem, nem sokat tolom mostanság, néha felnézek és megyek 1 meccset. Jelenlegi állás:
Viszont, lehet rá kéne pusholni arra a platma mostmár, túl közel van és a gravitáció elkezdett behúzni.
-
kenwood
veterán
Frissites utan inditok egy aramot. Accept. Bejon a karaktervalaszto. Vanguard error. Kliens leall. Elinditom ujra. 15 perces bunti a dodge miatt. Csodalatos
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Enigma1945 #67144 üzenetére
Igen.
-
Enigma1945
őstag
Sziasztok
Akármikor bekapcsolom a számítógépet és el akarom indítani ezt a csodát, állandóan azt löki a képembe, hogy indítsam előbb újra a gépet..
Gondolom a vanguard szórakozik..
Másnak is ezt csinálja? -
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Enigma1945 #67142 üzenetére
Én Lillia OTP-ként Skillcappedes (khm....Agurin) """0 KPR-es afk farm""" taxxal így játszok egy amúgy Bronz-ironban egy amúgy 50%-os WR-es championnal. Tulajdonképpen csak várom hogy a számba repüljön a galamb. Ha szembe jön valami, gankelek.
Klednek nagy az outplay potenciálja, Sejuani ha nincs csapatod kutyaszar lehet mert nincs sebzése, a lényeg az, hogy ha megvan egy champpel a mastery, bármi jó lehet ha jó a mikro és makro játékod.
Supportnál ez nyalóka, mert az ADC coinflip, JG-nél pedig az egész team coin flip, és ha nem olyan champet hozol ami solo carryzni tud, akkor potenciálisan cumi. Ezért nem működik nekem rankedbe a lillia, viszont amikor 3-an 4-en vagyunk csapattal akkor mindig win.
Plusz, ezzekkel a taktikával mindenkit rongyosra lehet verni topon:
https://www.youtube.com/watch?v=lsPK2SHtvUs&t=727s&pp=ygULc2tpbGxjYXBwZWQ%3DEz a tegnapi termés. Senkinek nincs fogalmas se arról, hogy hogyan kell toplanen dolgozni ebben az eloban. Ha rongyosra nem is verek mindenkit, a lanet rendszerint nyerem, vagy minimálisan bukom, amit végül egy power spike-kal a feje tetejére állítok és vissza hozom (lásd az utolsó morde x yasuo). A tornyomat leborította, de miután meglett az acélbetkós bakancs, és a tüske vért, 1v1-be szétszedtem és végig pusholtam inhibitorig a tornyot.
TL;DR: Bármi játszható bizonyos értelemszerű szabályokon és counteringen/draftingon belül.
-
Enigma1945
őstag
senna most jatszhato?
ez a tahm supp igazi broken megolhetetlen 2 itemmel -
okostibi2
kezdő
válasz
Enigma1945 #67136 üzenetére
-
kenwood
veterán
válasz
grimm2015 #67139 üzenetére
Mernok vagyok,igy en nem hiszek a szamoknak
Logikus lenne, hogy igen, de azert mutatok egy gold winrate toplistat.
Nem tudom, ezek kozul mennyi szamit "metanak" alacsonyabb elon,de en a top 15-bol konkretan egyet sem ajanlanek a kerdezonek.Szerintem egyszeruen csak talalni kell 2-3 host a main roleodra,es 1-2-t autofillre.
Igazabol mindegy a hos,mert barmelyikkel fel tudsz menni 50% fole, ha begyakorlod,es nem kezdsz 20-30 meccsenkent uj maint valasztani.
Nyilvan esszeru keretek kozott,nem Soraka ADC-vel.
Ami szerintem hasznos, hogy ne legyen tul nepszeru a mained. Ha ilyen Yasuo,Darius, Jinx kategoriaban gondolkozol, akkor azokat rendszeresen pickelni,vagy banolni fogjak,es ott allsz letolt gatyaval. -
grimm2015
senior tag
válasz
kenwood #67137 üzenetére
Ezért van statisztika, meg Tierlist + eltérő eloban eltérő hősök.
Az hogy X hősnek van 45%, a másiknak meg 55%, az ilyenek pont a különbségekről árulkodnak. Ezeket nem a highelo playerek alakítják.
Persze tudom, hogy vannak akik nem hiszek a számokban, de ez sajnos vagy sem, így működik! -
kenwood
veterán
válasz
Enigma1945 #67136 üzenetére
Low eloban nincs meta.
Amiket a neten talalsz, azt olyan high elo playerek irtak, akik teljesen mas jatekot jatszanak,mint te. Az altaluk ajanlott hosokkel altalaban baromi nehez jatszani,es csak feedelni fogsz.
Ha meg egy gold ertekezik a metarol, akkor az garataltan hulyeseg lesz, hiszen ha ertene,mi tortenik a jatekban, akkor nem azon az elon lenne. -
Enigma1945
őstag
sziasztok tudnátok adni egy jó, és megbízható oldalt, ami elmondja hogy most jelenleg melyik hős a meta, melyikkel érdemes játszani?
olyan hosokkel akarok most jatszani, akik erosek most, hatha jobban tudnek climbelni -
Enigma1945
őstag
sziasztok, haver mondta újra ad ládákat a játék
igaz ez?
mert akkor vissza térek az idézők szurdokába -
Tudna valaki tippet adni , mitől lehet hogy 165 hz -re van winben állítva a kijeléző.
A játékon belül szintén 165-re van állítva az fps, de valamiért, játék alatt mégis 200 FPS mutat... -
tenaijo
tag
válasz
Lokids #67128 üzenetére
Játszhatatlan az a mód, direkt arra van kitalálva, hogy a szar playerek élvezzék.
Ha leaded van, kevesebb goldot kapsz a killekért (negatív shutdown..), az enemy pedig mindenből többet, ezért gyakorlatilag nem tudsz előnyt kialakítani.Vigyél tankot ami jól scalel, és mindig nyersz. Ennyi.
-
Lokids
addikt
Kipróbáltam a swift playt, de nem értem.
Van +6 kill és 50 fam előnyöm az enemyn (aki 0-6) és +1 lvl előnye van velem szemben úgy, hogy nagyon sokat nincs is a lanen (se máshol)... -
.LnB
titán
-
Enigma1945
őstag
Végem😂
-
Lokids
addikt
Elkezdtem top lanen játszani. Te jó ég. 1-10-nél nem volt jobb statom eddig.
Képtelen vagyok bármit is csinálni. Silver player úgy ver el, hogy öröm nézni.
Mindezt úgy, hogy mid/bot-on simán hozom a plat/emerald szintet.Nem értem miért vagyok ennyire gyenge toppon.
-
-
majnkopf
tag
sziasztok eléggé ritkán játszok és főleg az elmúlt pár hónapban alakult így, korábban is inkább csak az aramos skin farm volt a lényege a játékomnak. a nagy update óta megint teljesen megváltozott a rendszer vagy hogy is mondjam. szóval jól értelmezem hogy a régi jó kis könnyed skin szerzés f2p módon már szinte megszűnt? régen azért sok játékkal ha a gömböket kifarmolta az ember csak csak kapott skint vagy S után ládákból stb. de most már mindenhez belépő (tehát fizetős) kell és csak úgy jöhet össze? ha valaki dobna egy pár mondatos választ erre az szupi lenne
-
Yodamest
veterán
válasz
grimm2015 #67113 üzenetére
Na meglestem ezt a 8. percnél történi helyzetet, megint csak elég vastagon fogott a kritika ceruzád:
1. a Jarvant még akkor sem vette észre, amikor már ott volt,
Ez nettó nem igaz, a J4 a bokorból kilépve, gyakorlatilag azonnal beugrott zászlóval mögém, ott 1mp telt el aközött, hogy nem láthattam a bokortól és aközött, hogy mögöttem volt, esélyem nem volt látni.2. de ő még az ellenfél felé mozgott. Ha a jarvant kapja el, a jinx biztos nem hal meg, de valószínűleg ő sem.
Láttam a J4-et ez után már természetesen, hiszen mögöttem állt, de ha nézted a jelenetet, pont mielőtt beugrott volna, az előtt használtam el a Lulura a Q-mat, szóval stunom nem volt. Nem tudtam volna mit csinálni ellene, mert nem volt Q és még csak lvl5 voltam. Annyit tudtam tenni és szerintem ez volt itt az egyetlen logikus lépés, hogy rámegyek a low hp MF-re és mivel volt ignite-m, megpróbáltam megölni, de ő is elhasználta a healt.3. a jinx biztos nem hal meg, de valószínűleg ő sem.
Itt valaki vagy mindketten biztos meghaltunk volna, mert akit beultiz a J4 az tuti halott. Én még jót is tettem azzal, hogy ha megfigyeled nem csak az MF-et és a Lulut vontam magamra, hanem 1mp-re a J4 is! Ha megnézed 8:02-8:03 intervallumban a J4 felém mozog felfelé az ösvényen, teketóriázott kicsit, hogy most rám jöjjön vagy a Jinx után menjen, majd elindult lefelé. Ez pont elég idő lett volna arra a Jinxnek egyébként, hogy elmeneküljön, mert én magamra vállaltam a biztos halált, de ő teljesen értelmetlenül szintén 8:03-kor még mindig felfelé mozog a J4 felé az ösvényen.... Ha simán csak kihátrál, akkor ő nem hal meg, ezt tudta volna csinálni. Itt ő hozott egyedül rossz döntést, nekem voltaképp nem volt más választásom mint amit tettem is.Objektíven ez történt, itt van előttem a jelenet, alaposan megnéztem. Én itt nem hibáztam semmit gyakorlatilag azt kell mondanom. Megelőzni tudtam volna igen, ha van ward abban a bokorban ahonnan a J4 kiugrott, ebben hibáztam.
-
kenwood
veterán
-
grimm2015
senior tag
válasz
kenwood #67111 üzenetére
Dehogy fos, csak nem mindegy a sorrend, és nem mindegy kire, milyen pozícióra.
Jó morganara is, ha midre megy, de suppal a legtöbb esetben ellenfél függvényében vannak rá jobbak, pláne úgy felesleges, hogy a sebzésed kárára védelmet építesz.
Neki igazából azért kell, mert nem tud vele játszani (pedig lv32 morgana), és a "Tear of the Godess"-t így tudja kiváltani. Belenéztem utolsó meccsébe, és baromira figyelmetlen is... a Jarvant még akkor sem vette észre, amikor már ott volt, a jinx már kiment a képernyőből, de ő még az ellenfél felé mozgott. Ha a jarvant kapja el, a jinx biztos nem hal meg, de valószínűleg ő sem.
A második képél 20sec alatt egyetlen egy jó megmozdulása sem volt, minden mellé ment, folyamat el is találták, majd megölték. Ekkor már a luluhoz képest is 2szinttel elvolt maradva, 10:29-nél még lv5 volt. De mivel sokkal jobb csapata volt, győztek. -
okostibi2
kezdő
válasz
kenwood #67111 üzenetére
Néhány jungleresnek jó első itemnek pl Kartuson gyakran látni első itemként. De másnak ált 3-6. itemnek jó csak általában Liandry több dmg. Az oka nehéz felstackelni és utána effektíven használni még kartus jungléből elultizik és max stacken van akkor.
Max én akkor venném első vagy második itemnek ha aramon vagyok, vagy sok fight van és felstackelve lehet tartani, mert van vmi + dotom amivel fent marad.
-
kenwood
veterán
Egyebkent ez a blackfire valoban egy useless fos , vagy van olyan champ,akinel core item ?
-
Yodamest
veterán
válasz
grimm2015 #67109 üzenetére
Ez a nem kellett megerőltetni dolog, ezt nem tudom értelmezni. A többiek akkor még ennyire sem erőltették meg magukat, ha én lettem az MVP nem? És ha senki sem erőlteti meg magát akkor meg mi van, lose? Én tettem a győzelemért, épp eleget, nem tudom értelmezni ezt a nem erőltetted meg magad dolgot. Nyilván az ellenfél, az 1.7-es Jhin nem magától volt 1.7, hanem azért mert mi jobbak voltunk, ez olyan mint egy serpenyő két oldala, ha nem lettünk volna ilyen jók boton, akkor a Jhin sem 1.7 lett volna, hanem magasabb.
-
Yodamest
veterán
válasz
grimm2015 #67107 üzenetére
De itt mire gondolsz? Első meccsen volt egy perfect enemy team, az konkrétan a 10. perctől elengedhető volt, mindenhol hatalmas diffel. A másikon meg főleg top és bot diff volt, de inkább csak bot nekünk oköszönhetően, mert a Vayne sem volt akkora ász azzal a 3.9-el, csak a Voli lefutotta.
-
Yodamest
veterán
Most csak így 2 egymás utáni meccs, hogy mennyire hektikus tud lenni a game, ilyen iszonyat szélsőség. Az alsó az kb legrosszabb meccsem így evör mióta lolozok, és igen a felsőt pedig én carryztem le, senki sem volt pontszámban a közelemben. Átlag szint G3.
-
grimm2015
senior tag
válasz
Yodamest #67102 üzenetére
Nem, mert morganaval nem az a dolgod, hogy felfogd a sebzést, nincs olyan szituáció, ahol védelmi cuccokkal jobban jössz ki, te nem tank vagy.... plusz a passzívja, a sebzés alapján gyógyítja, erre jön még az, hogy az alacsony életerőre további sebzésed van.
Neked ez a dolgod. -
okostibi2
kezdő
válasz
Yodamest #67102 üzenetére
Bansheekt inkább vagy Iron Solarit de ezek ellen a w Ryai slow elég és kitudod őket kiteolni Swain q e range kisebb mint a te q w -d és van e-d amit ilyenkor maxolsz vagy 2.-nak nem a végén. + Ha megvan a Ryai akkor W re is procol ez után az Imperial Mandate, amivel megoldod a mana reget és még dmg a csapatnak
-
Yodamest
veterán
válasz
grimm2015 #67100 üzenetére
Kipróbálom ezt is, mert a rylai tényleg kéne, meglássuk. Viszont nekem a másik véglet is fura, hogy valaki soha nem adaptálódik az adott meccshez, pl. amit mutatsz az egy ilyen tök standard univerzális build, ez eddig oké. De ha mondjuk full AP az enemy és Teemo gombák vannak, Malzahar van, Swain van és nagyon sok a DOT, te akkor sem építesz semmi MR-t?
Mert értem, hogy én is egyfajta véglet vagyok a theorycraftingolásommal, de szerintem a másik véglet sem jó, hogy mondjuk full AP vagy full AD enemyhez nem alkalmazkodunk itemekkel.
-
okostibi2
kezdő
Ezekkel a rúnákkal hogy fogysz ki manából? 3 meccsem volt Morganával ebben a seasonban és Suportként ritkán van mana gondom. A support item ad sok mana regent meg a rúna, ha viszont nincs elég manád vmiért akkor a 2. oldalon rúnából a sütit hozd 2 4 6 percnél és +90 mana ami kb elég még 2 spelt a másik rúna miatt amit hozol, gyakrabban haza menni. a midgamében úgyis inkább wardolás a fő feladat kevésbé spelt spemelni lategame meg (25perc+) van mindnekinek blue buffja.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- YouTube
- Tőzsde és gazdaság
- TCL LCD és LED TV-k
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Aggódik az NVIDIA, mert egyre jobb AI terén a Huawei
- Parfüm topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AM 5 lapok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest