- Fórumok
- PC játékok
- League of Legends
- (kiemelt téma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2018-06-05 19:57 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
Biztos meg lehetne oldani azt a Vanguard problémát (is), de örülök, hogy nem kapok agyfaszt a csapat lehangoló teljesítményétől.
Inkább játszom mást, mint pl. God of War - Ragnarok, de pl. megépítettem a Lego DeLorean-t is. Holnap elpuffantok 70-80 töltényt a sörétesből...
Boldogabb az élet LoL nélkül. -
Yodamest
veterán
Brutál változtatások jönnek, szerintem jó irányba haladnak. Atakhant nagyon jó, hogy kiveszik, nem kell túl sok feladat, meg ez a virágszedegetés is eh, elég felesleges plusz volt.
Egyedi role-ra szóló küldetések érdekesek lesznek, hát asszem lehet majd újrabalanszolni sok hőst.
Így egyelőre látatlanban minden változtatással teljesen egyetértek és indokoltnak érzem. Majd még a WASD control, amiben nagy bizodalmam van, bár akkor a WASD kamera movementemet fel kell adnom, de meglássuk.
-
grimm2015
senior tag
A hatásokat nézd... én kitoltam mindent, a nasus ulti egyedül a 4. shotot fogta fel, ami az utolsó sebzésem volt. Onnantól 2q 1AA volt, (nem fordítva), ami idő alatt nekem sebzésre nem volt esélyem a cd miatt.
A probléma még mindig az, hogy a tankok más játékban nem oneshotolnak.
Tehát lehetsz balf@sz, ha olyan hőssel szeretsz játszani, a másikon meg egy hibával véged.
De ha még mindig nem érted, kapj be 30skillt, miközben 3torony alatt tankolsz, aztán ölj meg legalább 2 ellenfelet.
damage mitagated / gold spend ilyen 9k+ Thammal etc...
-
Sn00k
veterán
-
grimm2015
senior tag
-
Lokids
addikt
-
kenwood
veterán
-
grimm2015
senior tag
-
majnkopf
tag
-
kenwood
veterán
-
okostibi2
kezdő
-
majnkopf
tag
elég sok szabad helyem van de okés köszi megpróbálok akkor egy teljes installt. netem miatt nem akartam ilyen drasztikus dolgokhoz folyamodni elsőre ha nem muszáj, azt hittem valami globális dolog de akkor ránézek erre
Kenwood azért neked is köszönöm a szakértő reakciót de mint mondtam újraindítom a gépet és nem teszem tönkre a játékukat mert kb 20/1 amire nem tudok visszacsatlakozni de az is valószínűleg azért mert feladják a csapattársak illetve aramozok, talán óriási kár nem éri őket és nem halnak bele
-
Sn00k
veterán
-
Sn00k
veterán
-
Sn00k
veterán
-
Sn00k
veterán
-
Sn00k
veterán
-
Yodamest
veterán
Szoktam nézni a wardolás statomat, az ellenfél suppnál nem szokott kevesebb lenni azért. Vagy picit több vagy picit kevesebb, de kb annyi nagyátlagban. Szóval azt nem mondanám, hogy ezen a szinten alacsony, inkább átlagosnak mondanám.
Meg ez összetett játék, amikor nekem van a legmagasabb ölési részvételem az egész csapatban, persze lehet a 20% részvételes topos úgymond ráért összevissza wardolgatni, de csak azért mert a harcoknál viszont ott sem volt.
-
okostibi2
kezdő
-
pengegyerek
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- PC játékok
- League of Legends
- (kiemelt téma)
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Ne késd le a határidőt! (Secure Boot 2026)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Még 2026-ban megérkezik a karcsúsított Commodore 64 Ultimate
- Spórolós topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Évekre előre elszipkázzák az adattárolókat az AI adatközpontok
- Apple Watch
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- További aktív témák...
- GAMER PC! i5-8600K / RTX 3060 12GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD / 650w! BeszámítOK
- (819.000Ft+ÁFA, 2 év Garanciával) MSI GeForce RTX 5090 VENTUS 3X OC 32GB GDDR7
- TP-Link Archer TX50E AX3000 PCI-e WiFi Kártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A52 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Utolsó játékom suppportként kb 26 perces gamében a wardolásom így nézett ki (még season elején), de vannak jo guidék youtubon hogyan éri meg és mikor wardolni mint top mint supportként.