- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- CsST: Mi az az instant túra?
-
LOGOUT
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Enigma1945 #67142 üzenetére
Én Lillia OTP-ként Skillcappedes (khm....Agurin) """0 KPR-es afk farm""" taxxal így játszok egy amúgy Bronz-ironban egy amúgy 50%-os WR-es championnal. Tulajdonképpen csak várom hogy a számba repüljön a galamb. Ha szembe jön valami, gankelek.
Klednek nagy az outplay potenciálja, Sejuani ha nincs csapatod kutyaszar lehet mert nincs sebzése, a lényeg az, hogy ha megvan egy champpel a mastery, bármi jó lehet ha jó a mikro és makro játékod.
Supportnál ez nyalóka, mert az ADC coinflip, JG-nél pedig az egész team coin flip, és ha nem olyan champet hozol ami solo carryzni tud, akkor potenciálisan cumi. Ezért nem működik nekem rankedbe a lillia, viszont amikor 3-an 4-en vagyunk csapattal akkor mindig win.
Plusz, ezzekkel a taktikával mindenkit rongyosra lehet verni topon:
https://www.youtube.com/watch?v=lsPK2SHtvUs&t=727s&pp=ygULc2tpbGxjYXBwZWQ%3DEz a tegnapi termés. Senkinek nincs fogalmas se arról, hogy hogyan kell toplanen dolgozni ebben az eloban. Ha rongyosra nem is verek mindenkit, a lanet rendszerint nyerem, vagy minimálisan bukom, amit végül egy power spike-kal a feje tetejére állítok és vissza hozom (lásd az utolsó morde x yasuo). A tornyomat leborította, de miután meglett az acélbetkós bakancs, és a tüske vért, 1v1-be szétszedtem és végig pusholtam inhibitorig a tornyot.
TL;DR: Bármi játszható bizonyos értelemszerű szabályokon és counteringen/draftingon belül.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- IPhone 12 64GB gyári független 2025.08.30. iStyle jótállás
- Áron alul garanciával!!!! 3 hónapos gamer konfiguráció!!! AkciÓÓ!
- 4TB Seagate HDD / Kingston NV2 1TB SSD
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan 2025.06.18. Apple J. AC. köthető rá.
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest