- Fórumok
- TV & Audió
- LCD TV - tapasztalatok, tanácsok - Archívum III.
- (téma lezárva)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
40500 - 40401
50124 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 41901 41900 - 41801 41800 - 41701 41700 - 41601 41600 - 41501 41500 - 41401 41400 - 41301 41300 - 41201 41200 - 41101 41100 - 41001 41000 - 40901 40900 - 40801 40800 - 40701 40700 - 40601 40600 - 40501 40500 - 40401 40400 - 40301 40300 - 40201 40200 - 40101 40100 - 40001 40000 - 39901 39900 - 39801 39800 - 39701 39700 - 39601 39600 - 39501 39500 - 39401 39400 - 39301 39300 - 39201 39200 - 39101 39100 - 39001 39000 - 38901 38900 - 38801 38800 - 38701 38700 - 38601 38600 - 38501 38500 - 38401 38400 - 38301 38300 - 38201 38200 - 38101 38100 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
guriga1234
addikt
-
snipr
aktív tag
-
Csabi8507
tag
B650 tulajokat kérdezném,hogy
Usb-ről hogyan lehet kirakni teljes képernyőrea dvd felbontásu videókat?Lehet baromira hülye kérdés volt.720X576 ugye a dvd felbontása.
712X400 videót pedig kirakja teljse képernyőre.
Másik kérdésem az lenne,hogy hogyan kell 1920X1080 60Hz-re állítani amikor a tv összevan kötve a géppel.Hol kell állítani a felbontást?
Simán jobb gomb tulajdonságok?A monitorom tudja az 1920X1080-at de szerintem nem így kell.Ati HD4850-em van.Leírná nekem valaki légyszi??ELőre is köszi. -
anrab
addikt
550
ja, indoklás: teljesen egyetértek a leírtakkal. -
anrab
addikt
-
macikos
addikt
Az enyémben ilyen a panel: Samsung LE40B679
Oldalán AA02 szerepel.
Egyébként meg semmi gond nincs vele.
-
Yany
addikt
-
hedgehog01
tag
Bár nem nekem írtál, azért bátorkodom reagálni:
Az eddigiek alapján, az én szempontomból jobb vétel az 550 mint a 650. Képminőség tekintetében nem látom rosszabbnak, bár a renegát 650 hívők és tulajdonosok biztos nem értenek velem egyet. 100 Hz nincs, de egyrészt nem hiányzik, másrészt valószínűleg szintén bekapcsolható lenne. Ugyanúgy van rajta USB csatlakozó, azon keresztül a videólejátszás működik. A PIP funckió működik. Az utp csatlakozást én személy szerint lesz*rom, ha youtube-ot akarok nézni, megnézem a gépen, illetve pont azért kellett az USB, hogy ne menjen folyton a gép.
Mindezeket figyelembe véve szerintem ár-érték arányban jobb az 550. Persze aki nem akar a beállításokkal bajlódni és fontos neki az ezer hónap tuti garancia, annak megéri a különbség.
Jöhet a savazás...
-
Yany
addikt
-
laczkoo
tag
-
Yany
addikt
-
ORCA58
addikt
guriga1234
Teljesen igazad van. Ezért nem vettem egyelőre másikat. Ahol az ár volt a kedvező, ott a kép nem tetszett, ahol a kép tetszett ott az árral volt a baj.
Egyébként TV- szeretnék és nem panelt. Az elsődleges élmény a kép lenne, ami pedig sajna lehet panel függő. Nem mellékesen joggal várná el az ember, hogy egy típuson belül ne változzon a minőség. Jól néznénk ki, ha pl. a kocsikba más-más motor sebváltós stb. lenne ugyan azért az árért.Attiba laczkoo
Volt nálam teszt ábra (fekete is) az biz nem volt fekete kivéve a 270 000 FT-os a SturnbanKrisz_82
Egyelőre nem vállaltam be. Megpróbálok olyan helyen venni, ahol meg is lehet nézni.
Ami az elégedettséget illeti, nem vagyunk egyformák. Nejemet pl. egyáltalán nem zavarta, és ez a legtöbb emberre igaz.anrab
Ilyent még tévedésből sem láttam a néhai masinán.judek
Minden kipróbáltam, hiába. Mellesleg a már említett Saturnos TV-t ugyan úgy állítottam be mint az otthonit. Gyönyörű volt a feketéje -
Levin01
őstag
Valahogy nem tudom jól beállítani a SHAP LCD-t, hogy Media PLayer Classic-al jól menjen a HD lejátszás (.mkv)
Valahogy olyanok a filmek mint ha fel lennének gyorsítva pedig nem és közben apró megakadásokat is lehet érzékelni. Konkrétan nem élvezhető így.
Valaki valami megoldást? -
laczkoo
tag
-
KaraDani
addikt
Sziasztok!
Mi a vélemény a Samsung LE40P530P7W tévéről?
Az, hogy egy TV 100 herzet tud, vagy 200hz et mit jelent, hol számít az valamit?
Jah és a játéküzemmód mit jelent?
Alapvetően Pc ről lenne üzemeltetve, meg ha jól tudom ehez elég valami antenna, és ingyenesen tud akkor fogni pár alap magyar HD adást? -
guriga1234
addikt
-
guriga1234
addikt
-
judek
tag
37B650-es tulajokat kérdezem, hogy vannak megelégedve a tv-jükkel...Ez is tud lejátszani filmet usb-ről?
ORCA:
Egyébként nem akarom megkérdőjelezni a kékülést, de nem valamit elállítgattál a menüben vagy ilyesmi? Csak kérdezem... -
anrab
addikt
-
tupacamaru
veterán
-
hdcsaba87
aktív tag
-
anrab
addikt
-
anrab
addikt
kezdem azt hinni jobb mint a B650-es

-
Csubee
csendes tag
-
anrab
addikt
-
hedgehog01
tag
-
anrab
addikt
jó szórakozást. a lényeg hogy megvagy elégedve.
ezek szerint a monitorod is 1920x1080. csak azért mert clon módban a tv képernyő felbontása ugyan az lesz mint a monitoré. de ha nem akkor kiterjesztettre rakd és úgy megkapod a tv-n az 1920x1080-at, csak olyankor át kell húzni amit a tv-n szeretnél megjeleníteni. ha így csinálod még jobb lesz. -
hdcsaba87
aktív tag
-
anrab
addikt
video kariban állítsd be a felbontást és a 60 Hz-t majd a tv a nem méretezettet, vagy képernyőhöz igazítás, vagy hasonló. a bemenethez párosítsd a sz.gépet.
-
Csubee
csendes tag
Egyenlőre kitartok, de nem tudom, meddig
Egyébként este tecsóban vettem frankó HDMI-DVI kábelt. Hazasiettem és itteni segítséggel belőttem a képernyő klónozását. (asszem klónozás volt
És elindítottam a LOTR-III-at 1080p-ben. Hát beszartam. Ennyire éles, kontúros, gyönyörű képet nem vártam 
Igaz, hogy jelenetváltásoknál néha mintha szemcsés lenne a kép, de ez gondolom a az adathalmaz tömörítéséből adódik. Ami a legjobban tetszett, hogy a közeli alakzatok (amire a való világban is fókuszálnál a szemeddel) tűélesek, a háttér pedig ici-picit homályos. De még tesztelem további filmeken is, keresgetek pixelhibát, de maximálisan azt kaptam, amit a pénzemért elvárok.
Az is igaz, hogy amikor visszakapcsoltam tv-adásra, megijedtem a kép látványától.
Következtetés: ha Fullhd-s filmet nézel, utána akklimatizálódni kell 1 kicsit, nehogy ostorcsapásként érjen az analóg műsorszórás 
Ui.: Köszi a segítséget mindenkinek. A készüléket így 2 nap után csak ajánlani tudom. A későbbiekben felmerülő problémák megoldásában is bizalommal fordulok hozzátok.
(Ma este legyen a program mondjuk a 300 című film vizsgálata....
-
JonnyFilpo
csendes tag
Hello.
Megtudná valaki mondani mitől vibrál nagyon a TV képem amikor számítógépre van kötve?
Full HD TV,de csak 50hz-es. -
Krisz_82
tag
Én is osztom snipr-véleményét,bár nincs róla egyértelmű infóm.Nálunk az üzletben megtetszett a képmegjelenítése (lh4000) , de ott 40000Ft-val drágábban adták mint egy internetes web shop-nál,így hát onnan rendeltem meg! A kicsomagolást és beüzemelést követően pedig ugyanazt a képminőséget tapasztaltam mint korábban az üzletben ...

-
anrab
addikt

én Csubee-nek írtam mert bizonytalan volt a bekapcsolást illetően, én meg biztos vagyok benne hogy be fogja kapcsolni. azért írtam a visszaszámlálást, mert kíváncsi vagyok meddig bírja ki hogy nem nyúl hozzá ilyen funkcióhoz, mikor be lehet kapcsolni.
én a philinél ahogy megtudtam már túrkáltam is. bár én is bizonytalan voltam, de a kisördög ott volt. -
snipr
aktív tag
-
sb
veterán
-
zhagyma
őstag
-
snipr
aktív tag
Azert mert a felsorolt TV-k eseteben nincs kulonbseg A helyrol beszerzett és B helyrol beszerzett keszulek kozt...
-
snowball
tag
-
hedgehog01
tag
Én már bekapcsoltam, ahogy azt írtam is, és nem lettem zombi, nem robbant fel a tv, ugyanúgy működik, mint eddig (leszámítva persze a lassabb bekapcsolást). A firmware pontos számát most nem tudom, mert melóban vagyok, de 2009_09_30 volt a vége. Amikor utoljára néztem, volt 10_30 végű a samsung support oldalon.
A régebbi firmware-ek esetén (2009 eleje) a szervízmenüben a SUB almenüben kellett 3 opciót átállítani, de hogy pontosan mit, arra már nem emlékszem. Egy régebbi hozzászólásomban leírtam, keress vissza. -
snipr
aktív tag
Ez renden is lenne ha nem lenne ~70-100k kulonbseg multi és webshop kozt... ez meg akar hogy számolok egy kozepkategoriás AV erosito, vagy kis hijján egy HD + blu ray hibrid lejatszó ára a tv mellé... nyilvan van aki bevállalja a "lottot" ezert a kulonbsegert (foleg ugy, hogy a 40-es meretben eddig nem is volt lotto ez a lotto :| )
-
guriga1234
addikt
Az LG, Sharp, Sony esetében érdekes módon senki nem beszél panelről, csak a samunál van ez. Vajon miért? És miért panelt akar venni valaki, nem pedig tévét?
-
ricsik
őstag
Meg kellene rendelnem a samu 32B650 -et, mit ajánlotok, hol tegyem meg?
Avplanet szimpi, de csak 2 év garit adnak, sajátot.
Olyan üzlet érdekel, ami olcsó és van boltjuk is, nem csak webshop és hivatalos 2+1év gari van. -
guriga1234
addikt
-
guriga1234
addikt
-
Krisz_82
tag
Nem értem ORCA 58 álláspontját a broblémájával kapcsolatban.Hogy még a vásárlás előtt nem volt tisztában azzal hogy könnyen elveszhet a Samsung panel tipusfajták rengetegében még OKÉ!Egy átlag vásárló még ha körül is járja a témát belefuthat egy gyári hibás készülékbe.De hogy mindezek után sem lehet biztos a neten rendelt LCD-panel fajtájában ennek ellenére beválalná mégegyszer a rizikót,hát az bizony nagy bátorságra vall...
Én biztos nem tenném..Mindazonáltal érdekes dolog, hogy míg egyik oldalról mérhetetlen elégedettség figyelhető meg a Samsung tulajok-nál,addig a másik oldalról nézve meg ilyen kavarás van a paneltipusok rengetegében... 
-
snowball
tag
-
hdcsaba87
aktív tag
Sziasztok, már régen is tapasztaltam hogy hdmi-n keresztül nagyon fakók a színek a tvmen (LG37lc51).
Feltelepítettem a dirt 2 demot, mondom kirakom tv-re megnézzük mit tud.
Alapból 1440*900 as felbontásba indult el nagyon szépek voltak a színek.
De mondom csak átrakom natív felbontásba 1360*768-ba, és a színek kifakultak.
(Windowsból 1360*768 as jelet kapta a tv)
Elég idegesítő, valami beállítási baj lehet a rossz?
Légyszíves segítsetek már.

-
Attiba
tag
Nekem 32B650T2W van, AA01-es, s nekem is sötétkék - persze oldalról nézve, ha az ORCA58 által bekapcsolt állapotot nézzük. Tény, hogy a betekintési szöge ennek a tipusnak nem 100%, ez tuti.
Viszont, ha pixelhiba után kutakodva megnézzük a teszt képeket, akkor a fekete, az bizony k@rvára fekete! S szerintem ez a lényeg!
Véleményem szerint ezt a "kékséget" az alap állapot okozhatja. Panel világítás vagy stb.
Nem értek hozzá, nem akarok hülyeséget írni. -
ORCA58
addikt
Ezt vittem vissza!
Hozzáteszem a fényképezőgép nem úgy működik ment az emberi szem. Így a kék keret nem volt ennyire élénk kék, a jel nélküli képen szemmel mindenhol kék volt a fotón nem.
Szemből jól láthatóan kék volt a gép ezt nem érzékelte.

A kép nappal készült csak a fényes ablak miatt be kellett húzni a függönyt.
-
ORCA58
addikt
Ezt vittem vissza!
Hozzáteszem a fényképezőgép nem úgy működik ment az emberi szem. Így a kék keret nem volt ennyire élénk kék, a jel nélküli képen szemmel mindenhol kék volt a fotón nem.
Szemből jól láthatóan kék volt a gép ezt nem érzékelte.

-
snipr
aktív tag
ejj ez a samu...Kovetem kozben kulfoldi forumokat is... ott senki nem panaszkodott még kékulésre (ORCA pls majd tedd be a képeid amit csinaltal rola, kivancsi vagyok)... kulfoldon is megjelentek AAxx-es panellel 40-esek, de azt állitják, hogy Samu panel az is, csak az AUO manufakurajaban keszulnek... (nem tudom ez mennyire veheto kp-nek)
Lehet el kell feledni a gyári garos termekeket, és a kulfoldi szurkeimportot kell megnezni (hátha csak a mo-i piacra hoztak ilyen fosokat)
Vagy olyat kell venni, amit elotte megnezhetsz (de ez drágább), vagy olcsobb webshopp, de veluk le kell tisztazni vasarlas elott, hogy visszavesznek-e bontott csomagolásu termeket... Digitalko-val nemrég beszeltem ők biza nem veszik vissza (honlapon is rajta van, hogy a vasarlo nem élhet 8napos elállási jogaval ha a csomagolast felbontja, rákerdeztem ez mennyire szigoruan vett...eléggé), Mediplanet visszaveszi (lasd ORCA esete)... tobbivel nem tudom mi a helyzet
... de vicc ez már lassan, hogy tv vasarlas elott ilyesmikben kell gondolkodni 
-
laczkoo
tag
-
ORCA58
addikt
-
laczkoo
tag
-
Moric
aktív tag
Nekem nem 40" de B650.
Amit én tapasztaltam, hogy ha nem kap jelet a tv, akkor nem feketét nyom ki, hanem annál világosabb képet. Ezt abból is látni, hogy egy keretes fekete háttérbe kiírja a jel forrását és az a háttér feketébb mint az egész kép.
Mikor kikapcsolod miután elveszi a képet akkor még világosabb képet nyom ki magából, mint amikor nincs jel.A TFT panel sajátossága, hogy nem pont középről nézve torzul a színe. Ez az összes ma létező technológiára igaz.
Már megtaláltad a neked tetsző feketét a Sonynál azt kell megvenni. Vagy vegyél plazmát ott lesz igazi feketéd.
-
ORCA58
addikt
-
laczkoo
tag
Ebben teljesen igazad van, ezert hagyatkoznek inkabb a 37B650 tulajok velemenyere, mert mar teljesen elvesztettem a fonalat, h melyik panel melyik altipusban. P-rol es W-rol is hallottam jo velemenyt es kezdek arra a kovetkeztetesre jutni, hogy amikor valakinek komolyabb gondja volt a keppel, akkor az nem a panel tipsan mulott, hanem talan valami gyari kalibralas nem volt tokeletes.
Javitsatok ki, ha nagyot tevedek es tenyleg panel tipushoz kothetoek a kep problemak. -
SpeedR
őstag
-
salival
aktív tag
Szerintetek milyen LCD-tévét ajánlott venni 250k-260k környékén?
Az se baj ha olcsóbb. Mininum 40"-os legyen. Előny ha USB-ről lehet futtatni DivX-et.
Válaszotokat előre is köszi: Salival -
gordonfreemN
addikt
-
gordonfreemN
addikt
Vagy akár megnézhetnéd a sony-kat is W-seket, én megfontolnám, sőt LG-t is csak LH4000 vagy SL8000? LG LH4000-nél egy valamivel kell kompromisszumot kötni, az a nem túl jó bevilágítás a széleken, teljes sötétségben (ami leginkább oldalról nézve üt ki). Ezzel ha megbarátkozik az ember, nem sok pénzért kap remek, mkv divx filmeket is lejátszó LCD-t, ami mellesleg 100Hz-es.
Nem rég még elgondolkoztam egy Samun, de ilyen panelkavarások után biztos nem...
Sharpot biztos nem, csalódás volt, reklámozza magát az aquos tv-ivel, hogy abba csak az ő saját paneljai kerülnek, mire kiderü, hogy 37 collba nem gyárt paneleket, én persze olyat vettem és egy nagy kaki is volt... -
judek
tag
-
HW Junkie
tag
Én is ilyet tervezek hamarosan.
Most 32-656A van, ez nagyon hasonló csak fele vastagsággal :
Az USB az interface, szervizelni lehet meg firmware-t frissiteni rajta keresztül nem képátvitelre való.
Képátvitelhez van ezen minden amúgy HDMI, composite, component, VGA, SCART, Antenna tehát az csak elég lesz

Konkurencia mindíg van de nekem a Samsungok jöttek be a legjobban eddig főleg a számítógépes csatlakoztathatóság szempontjából, fel vannak készítve ugyanis a DVI-ból konvertált HDMI jelre. A 656-osom lever egy profi LCD monitort minőségre

-
guriga1234
addikt
Azt hittem, hogy ez valami más lesz, de már megvolt.
Nos, az a training előadás ppt-ben elég vicces. Ha csak a 650-est nézem, akkor sem a készülék tudása, sem a csatlakozók leírása és száma, sem a távirányító képe nem stimmel. Milyen lehet a többi része? Azért nem szedem szét a tévét, hogy még több hibát találjak az "előadás"ban.A Troubleshooting.pdf-ben a 16. oldalon ugyan vannak betűk (a panel jelölésére), de az valami egészen más szisztémát jelöl, mint a valóság. Egyébként ott a Vendor után melyik lenne a samus? Vagy ahhoz nem tartozik jelölés? Vagy egyáltalán nincs is samu panel bennük?
-
guriga1234
addikt
-
emre33
addikt
-
ORCA58
addikt
Ebben igazad van megpróbáltam utána nézni, de nem esik jól, ha mindjárt "Hazugsággal vádolsz". Ha szól, hogy hibáztam azt megköszönöm.
Fátylat rá.DVD SCART csatlakozón van, de ez mellékes Lehetne akár video , vagy nem csatlakoztatott bemenet is. Mindig "feketét kellene produkálnia"
Tudom, hogy nincs DVD bement, a TV-n de ahova azt bedugtam az per pillanat a DVD bemenete. Csak az egyszerűség kedvéért írtam
A 6 a 3 felett van! A numerikus billentyűt használom a számoknál."Továbbra sem értem, hogy egy nem üzemszerű állapotban látható dolog miért zavar. "
Azért, mert pont ezt a kéket látom akkor is ha középen kép van. (Lehet, hogy csak én vagyok túl érzékeny erre.)
Egy kirívó példa, ha egy magyar adón 16:9- es képet adnak (pl. reklámban) Akkor már nem csak oldalt, hanem fent is kék, azaz kék keretben van a kép. A kép méretét jelenetenként nem váltogathatom, mellékesen nem minden jó 16:9 re vagy széles nagyításra széthúzva. -
guriga1234
addikt
-
ORCA58
addikt
Most zavarodtam bele. Az előző STORNO
Megzavart, hogy most engem gyanúsítgatsz valótlansággal. Tény hogy néha melléütök, és nem veszem észre.Tehát a pesti üzletben LE40B650T2P volt kiállítva és LE40B650T4P-t bontottak fel. (Ez volt a dobozon! Attól még lehet, hogy nem létezik)
Az Electro World-ben ló betűkkel volt ez kiírva LE37B651T2W (akkor is, ha ilyen nincs, nem én tettem ki)
A Media Marktban LE40B650T2W SQ04 -esA Saturn-ban látható LE40B650T2W SQ01 (Ezt tényleg elírtam.) Erre mondják, hogy hazai
Ha érdelek privát leírom hol jártam, hány órakor, és végigjárhatod az utat.
A saját néhai SAMMURÓL majd felteszek fotót (van emlékbe), hogy lásd miket fantáziálok.Mellékesen nem neked fáj, hogy most nincs NAGY tv-d, hanem a családomnak! ÉS EZ IS TÉNY !
-
guriga1234
addikt
Az, hogy a boltban mekkora betűkkel mekkora marhaságot írnak ki, az a legkevésbé sem érdekel. Tudod jól, hogy a tévé jobb oldalán van a gyári matrica, az tartalmazza a hiteles infót, azt kellett volna megnézned.
Nos, akkor nézzük, hogy milyen típusok vannak az LExxB650-es sorozatból:
650T2W
650T2P
651T3W
651T3P
652T4W
652T4P
653T5W
653T5P
655T2W
655T2P
656T3W
656T3P
657T4W
657T4P
658T5W
658T5PMás nincs. A samu fw frissítő oldalán leellenőrizheted te is. Vagyis azok az egzotikus típusok, amiket leírtál, a samu szerint nincsenek.
Aki nem lát kéket, azt nem is zavarja a nem látható kék.
Továbbra sem értem, hogy egy nem üzemszerű állapotban látható dolog miért zavar. Még azt is el tudom képzelni, hogy nálad zajos volt az a bemenet, vagy a kábel volt rossz (eredetileg ezt írtad: "Ha nincs külső adat (pl DVD-re állítva, de az nincs bekapcsolva) akkor elméletileg a TV fekete (esetleg szürke) képet ad". Ha nincs külső adat, akkor feketének kell lennie ideális esetben). DVD bemenet egyébként nincs a tévén, maximum annak nevezted el. De azt nem írtad, hogy a DVD-t min keresztül csatlakoztattad. Kompozit, komponens, scart, vagy hdmi kábellel?
Ugyanott ezt is írtad: "Ha 4:6-ba nézem és nagyon világos a kép akkor már nem látom kéknek két oldalt". Milyen az a 4:6? Nálam nincs ilyen. (elütés nem lehet, mert a 3 nem a 6 mellett van). -
tacpeter
csendes tag
-
ORCA58
addikt
É csak azt írom amit látok, nem vagyok gyártásellenőr a Samsung gyárban, hogy a típusszámokat fejből fújjam.
Az Electro Worldben 5cm-es betűkkel volt kiírva (37B651T2W), hátul nem néztem a TV-t ha rossz nem én tettem ki.
40B651T2W ezt elírtam, mert P-s és 40B651T2P volt kiírva a TV-RE
B650T4P Előttem bontották ki a gyári csomagot Ez volt rajta !!!"Te azért veszel tévét, hogy üres bemenetről nézd a semmit? "
Nem de nem mindenkinek tűnik fel a kék. A boltos komának is így mutattam meg. Utána elismerte, hogy két oldalt is kék. Azt mondta (vagy igaz vagy nem de ez most mellékes), hogy eddig nem tűnt fel neki. -
guriga1234
addikt
-
athomi
veterán
mert vaku nélkül nem látszódott a lényeg
ORCA58: Világosabb helyen kékesebbnek hat a fekete.
-
guriga1234
addikt
-
guriga1234
addikt
B650T4P nem létezik. Bocsika.
37B651T2W - ilyen sincs.
40B651T2W - ilyen sincs.
Kezdek kételkedni abban, amit írsz."Esti fényben kissé oldalról vagy felülről nézve film módban üres bemenetre állítva milyen színű a panel?" - ennek mi értelme? Te azért veszel tévét, hogy üres bemenetről nézd a semmit?
-
athomi
veterán
Samsung monitorról általam készített makrokép kékes-szürke háttéren, vakuval Nem a legjobb, de azért kivehető, hogy innen az első képre hasonlít. Vmi gyengébb kínai panel az enyém.
-
ORCA58
addikt
-
macikos
addikt
Nem emlékszem rá. Lehet, hogy nem is ebben láttam. Volt még 2 másik is, az egyik csak a 650-hez, de az nincs meg. Még megkeresem.
-
nightshadow
veterán
-
guriga1234
addikt
-
macikos
addikt
-
ORCA58
addikt
Ma újra "boldog" CRT tv tulaj vagyok, vissza adtam B650T2P tv-met. Az utam 10 000 Ft-ba került. Újat ne vettem de már teljesen tanácstalan vagyok. Több helyet felhívtunk, és megnéztem egy helyen 2 tv-t is. B650T2P ill. B650T4P mindkettőn AA04 szerepelt és ugyan olyan kék mint az enyém volt. ( Mellette Sony állt, állítása szerint Samu panelos. Koromfekete volt.) A tulaj szerint a nagyker neki már csak ilyeneket szállít.
A TvStore szintén azt állítja, hogy a P-sekben nem SAMU panel van csak a W-sekben Ezek 40 000-rel drágábbak náluk.
Hazafelé beugrottam az Electro World-be és Medi Marktba tapasztalatot gyűjteni.
Előzőbe csak 37B651T2W volt 299 900 FT-ért.
A Media Marktban 40B650T2W SQ04 -es (270 000 Ft)
És lássatok csudát a panel háttérszíne KÉK. Ha a beállítás Film mód, akkor nagyon erősen látszik. pl 4:3 kép két oldalán. Még erőteljesebb a kék ha nem 100%-ban szemben nézi az ember. Esküszöm Győrben a Saturn-ban látható 40B651T2W SQ01 -est bármilyen szögben néztem, nem tudtam előcsalogatni kék alapot.
A Media Markt-os koma szerint a külső fény teszi. ????? Ott világos volt, A Saturn-ban félhomály.KÉRDÉS LE40b460-es tulajokhoz.
Esti fényben kissé oldalról vagy felülről nézve film módban üres bemenetre állítva milyen színű a panel? Mi van a tv oldalán SQxx AAxx stb.
Ezzel tegyük tisztába kérdést! Van köze vagy nincs a jelzésnek a panel típusához.Ezek után fogalmam sincs hol és milyen tv-t vegyek. Saturn-ban W-set vehetnék sőt előtte meg is nézhetném 270 000 -ért, de az nagyon sok.
-
SpeedR
őstag
-
macikos
addikt
És a gyári "service manual"? Abban is le van írva, hogy melyik betű milyen panelt takar.
-
guriga1234
addikt
-
SpeedR
őstag
"nem valószínű, hogy valaki csak ezért szétszerelné a tévéjét"
Pedig volt jópár ilyen thread, majd ha lesz hozzá kedvem megpróbálom előtúrni.
"Tudod, engem csak egy dolog zavar ebben a panel mizériában. Senki nem tud semmi konkrétumot, de bátran kijelentik egyesek, hogy a samu panelek a legjobbak"
Ez onnan fakad, hogy az elmúlt években tényleg lényegi különbség volt a Samsung és a nem Samsung paneles tv-k között. Ahogy olvasgatom a fórumokat az derül ki, hogy idénre eltűnt ez a különbség és általában elégedettek a népek a többi panellal is.
saferike
A csomagoláson nem veszel észre semmit, mert ezek elvileg gyárilag újracsomagolt modellek. -
saferike
csendes tag
Kösz a gyors választ.
azért bővebben?
gondolom a csomagoláson a nyomokat észre lehet venni? -
guriga1234
addikt
-
saferike
csendes tag
csak folytatom.. szóval nem -e refurbished a tv ?
honnan lehetne ezt megtudni?
Kérem segítsetek..

-
saferike
csendes tag
Sziasztok !!
látom van egy két hozzáértő emberke itt is !
A kérdésem a következö:
lenne egy ilyen TV elég akciósan...37 PFL8694H12
Honnan tudom meg hogy a készülék nem-e
-
guriga1234
addikt
Köszi a képeket. Melyik milyen szerintük? Mármint milyen panelre tippelnek?
Csináltam én is makrofelvételt az enyémről, nos, az egyikre sem hasonlít. A képek alapján fehér, vagy nagyon világos szürke volt az a képernyőterület, amiről csinálták a képeket. Én direkt olyat csináltam, amiben van fehér, fekete és szürke is. Érdekes látvány, az biztos."van-e valami alapja az állításodnak, miszerint csak egyféle panel van" - nincs, mivel ilyet soha nem is állítottam.
"meg párezer fórumozóé, akik nem átalkodtak szétszerelni a tv-jüket is ezért" - nem valószínű, hogy valaki csak ezért szétszerelné a tévéjét, mert az garantált garanciavesztés. Ezért is írtam azt, hogy csak van itt egy valaki, aki a Samu gyárban dolgozik, vagy Samu szervizes, mert ők már garivesztés nélkül is láttak paneleket.
Tudod, engem csak egy dolog zavar ebben a panel mizériában. Senki nem tud semmi konkrétumot, de bátran kijelentik egyesek, hogy a samu panelek a legjobbak (mindegyik az lenne? Mert sok típust és méretet gyárt a samu! ráadásul nem is lehet meghatározni, hogy melyik a samu...), és ezt megfejelve az emberek egy része nem az alapján dönt, hogy milyen a képe a tévének, hanem hogy talán milyen panel van a tévében. Ez már tényleg vicc kategória.
-
Levin01
őstag
Ha számítógépről nézek mkv-s HD filmeket, akkor melyik videolejátszót ajánljátok a legjobban, ami a legjobban paraméterezhető a tv-hez?
-
törölt tag
Sziasztok! Az a problémám, hogy azok a videók amiket a neten nézek "kettészakadnak" és egymáshoz képest csúsznak. Ha jól tudom ezt tearing-nek hívják. De nálam ez csak a neten jelentkezik, ha elindítok egy filmet a gépről akkor semmi baj. Lg M227WD monitorom van, full-hd felbontásban használom. A videókártyám ATI Radeon HD 3870. Szerintetek mivel lehet baj? Köszi előre is!

-
Bluegene
addikt
-
laszlo168
senior tag
-
olahjana
tag
Aktív témák
-
40500 - 40401
50124 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 41901 41900 - 41801 41800 - 41701 41700 - 41601 41600 - 41501 41500 - 41401 41400 - 41301 41300 - 41201 41200 - 41101 41100 - 41001 41000 - 40901 40900 - 40801 40800 - 40701 40700 - 40601 40600 - 40501 40500 - 40401 40400 - 40301 40300 - 40201 40200 - 40101 40100 - 40001 40000 - 39901 39900 - 39801 39800 - 39701 39700 - 39601 39600 - 39501 39500 - 39401 39400 - 39301 39300 - 39201 39200 - 39101 39100 - 39001 39000 - 38901 38900 - 38801 38800 - 38701 38700 - 38601 38600 - 38501 38500 - 38401 38400 - 38301 38300 - 38201 38200 - 38101 38100 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- TV & Audió
- LCD TV - tapasztalatok, tanácsok - Archívum III.
- (téma lezárva)
Hirdetés
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Gyúrósok ide!
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Xbox Series X|S
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- új bontatlan Apple AirPods Max USB-C Midnight Éjfekete 1 év Apple garancia
- TCL 98C7K (248 cm) 4K HDR okos TV 4,5 év garanciával, kifogástalan állapotban!
- LG (OLED65B56LA) 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! UJ MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- Sonos soundbar setup (Garanciális) - Arc ultra + Sub Mini + Era 100 (x2)
- Sudokoo NEXAURA 360 Liquid Cooler, 360mm vízhűtés!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 2TB SSD
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.3" WUXGA - Snapdragon X X1-26-100 - 24GB - 1TB - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Usb-ről hogyan lehet kirakni teljes képernyőrea dvd felbontásu videókat?Lehet baromira hülye kérdés volt.720X576 ugye a dvd felbontása.

Ha van módod akkor a Kung-Fu Pandát nézd meg FullHD-ben.
Én azt néztem meg egyből a TV megvétele után. Mondjuk én nagy rajzfilm evő vagyok.