Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Egy korszak vége
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
sith7
félisten
Sziasztok
Egy olyan gondom / kérdésem van, hogy az apósom tegnap vett egy fullhd lcd -t, samsungot, ennyit tudok csak róla, egyelőre, és az a gondja, hogy van pár dvd ami "jól" néz ki, és van pár ami recés, pixeles
Jelenleg av scart - tal van összekötve a tv, a dvd - vel, és az lenne a kérdés, hogy ha komponenssel köti össze, akkor jó lesz a kép, vagy ez a dvd - től függ , hogy keverték rá a képet ?
Van egy olyan beállítás a tv - n, hogy film, ott nem recés semmi, csak úgy meg kicsit sötétebb, mosottabb minden.
Mit lehet ilyenkor tenni ?
-
n@p@lm
őstag
segítsetek pls.
ati drivert cseréltem és azóta tojik úgy megjelenni az asztal ahogy én szeretném.
szóval ati4830-as vga, samu 40b650-el.
a cél az hogy a tv-n és a monitoron is az asztalt lássam ikonokkal.
és ne kelljen semmit oda-vissza terjeszteni.
ez legyen az alap.
eddig jó volt, de a driver csere óta szívok.
köszi. -
SpeedR
őstag
Tegnap eldöntöttem és megvettem a 40b550-t. Az eddigi benyomások nagyon pozitívak, gyönyörű színei vannak, a feketéje is nagyon jó, és pixelhibát sem találtam.
Egy dolog van, amit nem tudok megoldani: Összekötöttem az asztali gépemmel, DVI-HDMI átalakítón át (gyári ATI) HDMI-HDMI kábel segítségével. A kép át is megy, de a TV-n nem natív felbontáson jeleníti meg az 1920x1080-at, hanem minden oldalon hagy egy kis fekete sávot. És így mivel elcsúszik a pontos natív felbontástól romlik a képminőség.
D-SUB kábellal összekötve viszont teljesen tökéletes minden.(a D-SUB kábelen a kártya előtt még van egy DVI-D-SUB konverter is)
Valószínű valami szoftveres eredetű a gubanc, de nem tudok rájönni a dolog nyitjára. Találkozott már valaki hasonlóval? (HD4850+Win7) -
dabadab
titán
Teljesen biztos, az a 176/176 szerintem elírás lesz, máshol 160/160-at írnak.
És mondjuk nem néztem mostanában a Tesco kínálatát, de az a 80k, amit a 22"-es Philipsért simán kiadtál volna, már nincs annyira messze egy 32"-es árától.
A képminőséggel meg nem aza a gond, hogy egy kicsit vacak, hanem az, hogy ha kicsit is felülről vagy alulról nézik, akkor drasztikusan esik a kontraszt, ami miatt alig látszik rajta valami, főleg kültéren, ahol a környezet is világos.DRM is theft
-
guriga1234
addikt
-
oszi11
csendes tag
Hali !
Tegnap egy ismerősöm beoltott, hogy ne LCD vegyek inkább Led tv-t, sokkal szebb a kép.
Erről tud valaki vmit? És milyen lede-et érdemes venni, megéri árban. 32-37-esben gondolkodom.
-
kribe
őstag
válasz Levin01 #38692 üzenetére
Az 5000-es sorozat-ban 200Hz-es "true motion" technológia van, a 7000-es sorozatban csak 100Hz-es. Ez utóbbiban van Bluetooth, és úgynevezett "ultra vékony" kialakítású azoknak akik sokat adnak a küllemre (nekem pl. tetszik még a lyuk is ami a Scarlet LG6000-ren jelent meg először, de sok embernek nem jön be). Az 5000-es sorozat dinamikus kontrasztja 80000:1, a 7000-é 100000:1, de mivel ez dinamikus kontraszt igazából nem sokat számít.
Buktatója nem hinném hogy van az 5000-esnek, hacsak nem az hogy ez volt az LG első tévéje amiben megpróbálkozott a 200 Hz-es technológiával. USB-ről elméletileg ugyanazokat tudják lejátszani, de a felirattal kapcsolatban nem tudok infót sajnos, egy LH4000-es volt nálam egy rövid ideig, de ilyesmit nem próbáltam ki rajta. Egy fórumtárs biztosan tud rá választ, lehet hogy már írták is.
My soul was removed, to make room for all this sarcasm.
-
Levin01
őstag
Na, csak, hogy könnyű legyen a választás találtam egy ilyet is: LG 42LH5020
Ahogy olvasom totál ugyan azok a paraméterei mint az LH7000-esnek, mégis olcsóbb pár ezressel és elvileg 200Hz-es.
Valahogy ez nekem túl szép, hogy igaz legyen, hogy olcsóbban adnak jobbatMi a buktatója ennek az LH5020-asnak az LH7000-essel szemben?
-
Levin01
őstag
Ja, és amit elfelejtettem kérdezni.
Elvileg az Lg 42LH7000 tud USB-ről mkv file-okat játszani.
Tehát elvileg ha egy külső winyót rákötök USB-n akkor onnan le tudom játszani az mkv file-okat?
Ehhez kapcsolódó kérdés: feliratot hozzá tud rendelni a TV mkv anyaghoz külső winyóról? -
Levin01
őstag
Sziasztok!
Kezd szűkülni a kör:
Jelenleg ezt a típust néztem ki: LG 42LH7000
Házhozszállítással együtt 220.000Ft lenne
Full HD, 100Hz, minden csati van rajta, ami kellhet.Felhasználás: 90%-ban számítógépről HDMI-n keresztül 720 illetve 1080p-s mkv-s videókk nézése, kevés játék és később elvileg konzol (Guitar hero )
Tv műsort havi max 2-3órát ha néznék rajta
Vélemények, tapasztalatok?
[ Szerkesztve ]
-
Miszy
csendes tag
Sziasztok. Tud valaki abban segíteni, hogy a Philips 7623-as LCD-n, hogyan lehet előhozni a szervíz menűt? Sajna a 062596+menü nem működik, csak visszaállítja a gyári beállítások egy részét. Köszi
-
Invi
aktív tag
válasz burcz.techno #38678 üzenetére
Nekem az XBOX megy ki DSUBon, úgyhogy szerintem az nem gond, hogy dsub. Max a Hz-t nézd meg és a kábelt mozgasd, hogy van-e változás.
-
octavio
csendes tag
Sziasztok!
Az LG 32lf2510 és a Samsung 32b530 közül melyiket ajánlanátok? 95%-ban laptoppal lenne összekötve, Photoshopra, Corelre használnám, néha filmnézésre. Ahogy eddig olvasgattam, az LG-nek 10 bites a panelja a samu 8 bitjével szemben, de kinézetben, meg a garancia miatt meg a Samu tűnik jobbnak egy kicsit.A fekete melyiken jobb szerintetek?
-
Invi
aktív tag
válasz burcz.techno #38674 üzenetére
Szerintem valami zajt szed össze a kábel vagy a VGA.
-
-zaki-
tag
válasz oszi11 #38646 üzenetére
A 8xxx-9xxx-es Philipsekben van böngésző, Opera 9.5, de beágyazott tartalmakat (pl. flash, java) nem jelenít meg. Lassabb is, mint egy mai számítógép, de arra alkalmas, hogy megnézze az ember a híreket az indexen, prohardveren Youtube videókat külön alkalmazással jelenít meg, akár teljes képernyőn is, meglepően jó minőségben. A 8000-es sorozat csak kábellel, a 9000 akár wifi-vel is csatlakoztatható.
-
burcz.techno
tag
holnap viszem vissza és csere bere. az lehet h. azért villódzik mert d-sub a mostani kapcsolat a pc és a tv között hdmi 1.3 helyett?
egyébként köszönöm a segítőkészségeteketAsus M2N-E | A64 x2 5200+ 2,6Ghz | SAPPHIRE HD4670 512MB | Kingmax 2x512/800 + 2x1024/800 | SG 250GB + WD250GB + WD500GB + WD1000GB | GIGABYTE SUPERB 460 | AudiGY SE | BenQ 2200 HD 1920x1080 | Samsung 40LB530 1920x1080
-
guriga1234
addikt
válasz Barátsággal #38670 üzenetére
"B650? nem hiányzik semmi fél év múlva sem? De igen! Nézd meg a B6000-es samut" - ???????????? Mi van? Mi is az konkrétan, ami hiányozna a B650-ből, de a B6000-ben benne van? Már a LED-eken kívül. Ne írjál már ekkora marhaságot!
-
Moric
aktív tag
válasz burcz.techno #38666 üzenetére
Milyen jelforrásnál?
Analóg tv adásnál nem kell ezen csodálkozni.Látom közben írta a forrást. Analógnál összeszed zajt, azt látod. Szerintem gyenge az árnyékolása a vga kábelednek.
[ Szerkesztve ]
-
burcz.techno
tag
Az említett villódzás csak akkor van ha pc re kötött üzemmódban van . estelg valami ötlet h. miért van ez? sajna éppen egy d-sub csatival van összekötve a tv a masinával, mert amit vettem hdmikábel mini hdmi csatis volt.. szent meggyőződésem volt h. a vga ba mini kell :S holnap cserélem. ha az sem segít akk. mi lehet a probléma?
Asus M2N-E | A64 x2 5200+ 2,6Ghz | SAPPHIRE HD4670 512MB | Kingmax 2x512/800 + 2x1024/800 | SG 250GB + WD250GB + WD500GB + WD1000GB | GIGABYTE SUPERB 460 | AudiGY SE | BenQ 2200 HD 1920x1080 | Samsung 40LB530 1920x1080
-
Moric
aktív tag
válasz GazRic #38657 üzenetére
Nem tudom, hogy ugyan az a hiba.
Nekem volt olyan, hogy az usb-n lecserélve a filmet a Movie (ugyan ez igaz a képekre, zenékre is) alatt nem látott semmit.
Szerintem bugos a média sw. A lényeg, ha a rendezést átváltod alapról és mikor visszateszed más könyvtár struktúrával, megzavarodik a media player szoftver. Cache-ből próbál meg olvasni, de már olyan könyvtár nem létezik, mint ahol eredetileg állt. Egészen addig nem frissít a cache-t, míg az usb-s eszköz meg nem változik.
A rendezettséget alapon kell hagyni, úgy nekem még mindig megtalálta a videókat. -
hagen
csendes tag
válasz dabadab #38608 üzenetére
Kösz a reakciót.
Abban biztos vagy, hogy Hyundai-k is TN panelesek? 176°-os betekintési szöget és 8 ms válaszidőt írnak ott, amit linkeltem, és ez szerintem nem vall TN panelre. (A Philips 170/160°-ot ír és 5 ms-ot.)
Szóval a kérdésem még mindig áll.
Nyilván magamnak én sem ezek közül vennék, persze, hogy egyik sem über minőség, de most ezek a lehetőségek vannak. Utána is néztem az infóknak, agyaltam is eleget, csupán mások véleményére is kíváncsi vagyok, akik nálam esetleg pengébbek a témában.
-
masterful87
senior tag
válasz Barátsággal #38670 üzenetére
B6000 LED-es, ez természetesen alacsonyabb fogyasztást eredményez, ezen kívül van egy ultra-szuper design-ja, valakinek bejön, aztán ezen kívül nem látszik nagy különbség.
Én 210ért szeretném a B650-et! 75k különbséget nem ér meg az a 6 darab LED benn! -
Barátsággal
csendes tag
válasz masterful87 #38669 üzenetére
B650? nem hiányzik semmi fél év múlva sem? De igen! Nézd meg a B6000-es samut, jelenleg 285 eFt az ára és folyamatosan esik!: www.argep.hu
Üdv. -
masterful87
senior tag
Sziasztok!
Samsung LE40B650? Tud mindent, amit ma egy jó LCD tévének tudnia kell? Nem hiányzik belőle semmi kis apróság, ami fél év múlva már bosszantó kis hiányosság lesz?
LED háttérvilágítástól most eltekinthetünk, az kicsit még drága nekem!
Vagy valami más, ami jobb nála olyan 250ezerig?Aki a MM-ben vásárolt, annak kellett fizetnie valami "hitelfedezeti biztosítási díjat"? Mert az akcióban, azt írják, hogy ez a vevőt terheli!
Legszívesebben az MM-ben vásárolnék a 30 hónapos 0%-os hitelre, de annyival drágább, hogy az felér egy 20%-os THM-mel!
Pl. itt talán a legolcsóbb a Samu 40B650: [link]
És itt írják is, hogy 2+1 év gari, úgy gondolom ez egyértelműen magyarországi Samu garanciát jelent, nemde?!Előre is köszönöm a segítségeteket!
Masterful -
Barátsággal
csendes tag
válasz oszi11 #38646 üzenetére
Nagyon ajánlom a philipstől a 37PFL8404 ambilightos modellt. Nézd meg az árát a www.argep.hu oldalon. Ha nem ismered az ambilightot, akkor csodát fogsz látni odahaza, mert a képernyő "megnövekszik" egy kategóriát. Ha a 200 eFt kőkemény korlát, akkor várjál egy kicsit, az ár hetente esik, tavaszra áprilisra kb 180 eFt-t várok erre a modellre. Nekem van ambilightos tv-m, valóban lenyűgöző. Üdv. és türelem.
-
csimav
őstag
Sziasztok!
Segítséget kérnék.
100-115ezer Ft ból milyen TV-t érdemes venni. Lehetőleg FULLHD-sat mondjatok.
És kérnék 1-2 indokot.
És 1 választ arra, hogy HDTV-n hogyan lehet HD filmet lejátszani?
Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.
-
burcz.techno
tag
Üdv!
ma vettem egy Samsung 40LB530-asat és olyan problémával állok szembe h. sötétebb képeknél villogó sávokat lehet látni, amik mintha a kép teteje felé tartanának. Kb ahhoz tudnám még hasonlítani mint mikor kamerával egy crt monitorra néznek és villogó sávokat látnak. valami hasonlót látok én is, persze jóval haloványabb és gyengébb a villogás. vmi ötlet?Asus M2N-E | A64 x2 5200+ 2,6Ghz | SAPPHIRE HD4670 512MB | Kingmax 2x512/800 + 2x1024/800 | SG 250GB + WD250GB + WD500GB + WD1000GB | GIGABYTE SUPERB 460 | AudiGY SE | BenQ 2200 HD 1920x1080 | Samsung 40LB530 1920x1080
-
Svenike
tag
rossz topic
[ Szerkesztve ]
egy érdeklödő Malkavita
-
Fejo
őstag
Sziasztok.
Miért van az, hogy XBOX 360-on DVD film lejátszásakor (HDMI kábel, 37LG3000) a kép egész jó, de 2x tekerés-nél hihetetlen éles, tiszta lesz. Ha visszakapcsolom rendes sebességű lejátszásra, akkor újra rosszabb lesz a kép.
Valakinek van ötlete?
www.facebook.com/JozsefFerenczPhotography
-
karicsek
aktív tag
Sziasztok.
Nem tudom van -e itt köztetek akinek sony 40w4500 készüléke van.
Én áprilisban vettem egyet, aztán rá nemsokkal észrevettem, hogy balra mozgásnál, igencsak akadozik és töredezik a kép, főleg, ha függőleges tárgyíak vannak a képen. Pl: oszlopok, fák, kerítés, vagy hasonló
A beállításoknál kivettem a film 1 -t, akkor úgy-ahogy jó, de nem ezt várná az ember ennyi pénzért.
Szóltam a szervíznek, cseréltek panelt, de szerintem még rosszabb lett.
Úgye egyszer befészkeli magát az ember agyába és azóta úgy nézem mindig, hogy keresem a hibát, már, ha keresnem kell, mert hát szembetűnő.
Ha esetleg valakinek hasonló tapasztalatai vannak, vagy hasonló gondjai voltak és esetleg van rá magoldása, szívesen veszem a tapasztalatait.
Vagy megint szervíz.
Üdv Karicsek -
jakob
csendes tag
válasz guriga1234 #38660 üzenetére
Kösz szépen!
Közben rájöttem, ha az exit-et nyomom 10mp-ig, az is factory reset. Most megjavult, úgy néz ki. -
Gabor90
csendes tag
Sziasztok
Sharp LC32A47EVBK-ről mi a véleményetek?
-
jakob
csendes tag
válasz guriga1234 #38658 üzenetére
Na és az hogyan érhető el? Bocs, még új nekem ez az egész.
-
jakob
csendes tag
válasz guriga1234 #38653 üzenetére
Ugyanazokat sem. Közben visszaolvastam, valakinél volt ilyen jelenség, azt írta utána, a factory reset megoldotta a gondját, már csak arra kéne rájönnöm, azt hogyan kell csinálni.
-
oszi11
csendes tag
válasz guriga1234 #38650 üzenetére
Kösz ! Router igen. Azt hallottam, hogy valami korlátozott net, de mi is az? És most samsunk vagy sharp legyen? hagyjam a netet? Mi a véleményed véleményetek?
-
jakob
csendes tag
Hello!
Három napja vettem egy Samsung LE32B650-t, két napig lejátszotta az mkv-fájlokat USB-ről, aztán egyszer csak nem látja őket, avit, képeket, mp3-at mindent továbbra is lát. Próbálom HDD-ről és pen drive-ról is, a helyzet ugyanaz. Mitől lehet ez, elállítottam volna valamit, mi lehet a megoldás?
[ Szerkesztve ]
-
Invi
aktív tag
válasz nightshadow #38645 üzenetére
THX.
-
Hedgehanter
őstag
válasz nightshadow #38648 üzenetére
Most nezem tenyleg 2008-as es 2009 van.... Az a 620-as volt valoban.. Ha valakinek van tablazat az idei modellekrol linkelhetne....
-
nightshadow
veterán
válasz Hedgehanter #38647 üzenetére
Gondolom, hogy a 620-ast nézegetted a 30-as helyett. Másrészt a táblázat, amit belinkeltél az a tavalyi modellekre vonatkozik, ráadásul az amerikai változatra (LN LE helyett), ami nem biztos hogy igaz az európai változatra.
-
Hedgehanter
őstag
válasz nightshadow #38645 üzenetére
Meg a legfontosabb hogy a 30 as Semi-Matt az 50 es Glossy kepernyo.. Tegnap nezegettem egymas mellett a kettot a boltban es nagyon nagy a kulonbseg...
-
oszi11
csendes tag
Hali !
Segítséget kérnék, Szeretnék lcd tvt vásárolni, mely digi adáshoz is ok tető antennával.
egyik variáció ami tetszik az a sharp LC 32DH77ev, alapban teszik és bízok a sharpban. Jól teszem?
A másik lehetőség amin fenn akadtam az a Samsung 32 vagy 37-es B650T2. Ezen van internet tv is. Igazából nem is tudom mit és miylen mélységben alkalmas netezésre, böngészésre. Továbbá azt olvastam, Hogy WIS09 ABGN adapterrel vezeték nélkül lehet a nethez csatlakozni. Nekem Belkin N wifim van azzal is képes kapcsolatra? Érdemes netes tv-t venni? Vagy maradjak csak kizárólag tv-nél és abból jót. Szóval max 200 e Ft-ig valami jó tv-t szeretnék érték ár arányban a legjobbat.
Ha valakinek van hasznos tanácsa, tapasztalata szívesen fogadom.
-
Invi
aktív tag
válasz nightshadow #38639 üzenetére
A 630 meg a 650 kb egy árban van. Mi a kettő közti különbség?
-
Invi
aktív tag
válasz nightshadow #38639 üzenetére
csak kérdés, hogy annyival tud-e többet, hogy 30-40k-t adjunk érte. Az százalékosan a TV árához képest elég sok.
-
Hedgehanter
őstag
2008-as Samsung tv chart. Aki venne annak erdemes megnezni....
-
Invi
aktív tag
-
Invi
aktív tag
válasz burcz.techno #38615 üzenetére
Én most vettem Le40B530-t. Tökéletesen meg vagyok elégedve vele. 156k volt webshopból. Amire figyelni kell: pixelhiba, zúgás. Ha zúg, akkor csere. Szép a képe nagyon, még analóggal is meglepően jó.
Az 550-es széria kb csak abban tud többet, hogy más a designja, fiatalabb modell.
Szerintem nem éri meg azt a +25-30K HUF.A 650-esig nincsen jobb.
-
kittycat
csendes tag
válasz GazRic #38630 üzenetére
Hello,
Én 32 colosban vettem ugyanezt a szériát, szintén UPC-Digital van hozzá( bár egyelőre még a régi fajta, nem HDMI-s beltéri)
Nekem nem sikerült szobaantennával a digitális adásokat behozni, hogy csináltad?
A hangot be tudtad állítani? Nekem néha-főleg egyes zenei videoknák kicsit "dobozos"De a képminőséggel elégedett vagyok
-
szabi__memo
nagyúr
Panasonic LCD-kel kapcsolatosan milyen általánosságokat lehet kijelenteni??
Igyanez érdekelne Toshiba-kra is.
Ár/érték arányuk, tudásuk Samuk-hoz képest milyen? Stb...
-
nightshadow
veterán
Ezzel a Toshibával nincs véletlenül valakinek személyes tapasztalata: [link]
-
jooohnnie
csendes tag
sehogy sem megy a tv dvi-hdmin,hdmi-hdmi vel se csak alapértelmezett tv-nek látja ami ugye bár nem dtv és nincs kép vicces mert a leírásban az van hogy hdmin is tud kommunikálni pc vel ezek szerint nem ….viszont dvin a monitor és Dsubon a tv úgy megy csak ez még sem ugyan az képminőségileg szóval feladtam!
-
GazRic
senior tag
Sikerült beüzemelnem a 40B650-es TVmet. DVI-HDMIvel még vannak problémáim (nem teljes a TVn a kép).
Viszont USB-ről gond nélkül játszik le mkv-kat ... gyönyörű.UPC Digital -om van, szép minőség viszont egy szál "rádió" antennával sikerült befognom a földfelszíni adókat, és HD-ben ment pont az m1-en egy műsor ... na ez már fincsi
Képarányokkal küzdök még, nem jövök rá hogy lehet optimális a beállítás (4:3 16:9 auto stb ...)
[ Szerkesztve ]
PSN ID : MrManson_HUN ** PS5 *** Samsung Galaxy S20+
-
guriga1234
addikt
Szerintem azért találták ki a wifit, hogy könnyen be lehessen hatolni/meg lehessen figyelni egy belső hálózatot, amire egyébként fizikai hozzáférés hiányában nem volt mód. Az persze, hogy egyéb előnyei is vannak a felhasználói oldalról, az másodlagos.
Egyáltalán megkérdezted azt a másik forrást a hogyanról?
Egyet biztosan tudok: a samuhoz lehet kapni egy USB-s eszközt, amivel wifi-n lehet bohóckodni. AP-tal nem próbáltam, mivel nálam eleve kábelesen megy a dolog. A kézikönyv nem említi az AP-ot, mint lehetőséget. Nem kizárt, hogy lehet, de én nem foglalkoztam vele.
PS: nem akarásnak nyögés a vége.
-
///M
tag
válasz guriga1234 #38626 üzenetére
Akkor lehet hogy nekem nincs olyan memoriám amit a mediaplyar használ?
Amúgy annak mennyi a mérete kilobájtban kb? -
Oly
őstag
válasz guriga1234 #38623 üzenetére
Azért kérdeztem itt, mert nem bízok abban a forrásban.
Azt hittem, hogyitt értelmesebb embereket találok.Kábellel meg lehetne oldani, de nem nálam. Nem akarok falat fúrni.
Szerinted miért találták ki a WiFi-t?SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
///M
tag
válasz guriga1234 #38621 üzenetére
A belső memoriát nem mutatja olyan mint ha nem is lehetne mediaplay üzemmodban hozzáférni(másolni oda).Contaent libraryban visznot jelzi a memoriát.
Most frissítettem szoftvert.Végülis nem akkora probléma csak érdekesnek tartom. -
guriga1234
addikt
-
Oly
őstag
válasz guriga1234 #38616 üzenetére
Most gúnyolódsz?
Van vlakinek itt tapasztalata az AP-s dologgal?
SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
PLaci58
addikt
válasz Hegyirabló #38612 üzenetére
Másképp kezeli mint az analóg TV csatornákat?
Azokat simán sorba tudtam rakni (idő azért kellett hozzá )"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
veterán
üdv
na elmentem én is MM-be nézelődni.
amit láttam
LG LF 2510
Samsung B450C4
Samsung B350F1
Sharp D65Ezek 110 körül mozognak, ez az árrés (100-120) amiben szeretnék vásárolni.
LG-vel szemezek nagyon a full hd miatt. érdemes azt megvenni?műholdas digitv-nk van, azon milyen képe lesz? mennyire lesz ronda? mert anyámék is akarnak venni egyet szóval egyből 2 tv-t kéne nézni és ők főleg tv adásokat néznek.
ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
///M
tag
válasz burcz.techno #38615 üzenetére
Szerintem gyűjts még és vegyél egy le40B65o-t
Tökéletes vétel,nekem is az van -
///M
tag
válasz guriga1234 #38606 üzenetére
Nekem is mutatta a 37 " nálde most a 40" nál nekem tudom sehogy előhozni.
A medi play gomb benyomásakor is azt írja ki hogy nincs eszköz csatlakoztatva,
pedig ilyenkor atv memoriáját kellene előhoznia,nem?
Nem tudom mitől lehet. -
burcz.techno
tag
Sziasztok! Ma összekaptam magam és felmértem a terepet tv ügyileg. Nos! ami árban és képminőségben tetszett is az a Samsung LE40B530 -as volt. Érdekelne h. érdemes lenne kiadni érte 170k huf-ot? Mert ha igen, akkor már rohanok is holnap és beruházok egyre
avagy próbálkozzak be egy webshop-pal és rendeljem meg a Samsung LE40B551-t?
Segíthetnétek dönteni, tanácstalan vagyok.
tehát:
Samsung LE40B530 170.000 (azonnal)
Samsung LE40B551 171.000 (webshopból)
Kettő között valami jelentős és látványos különbség?!
Tudom h. kicsit sok a kérdés, de nekem ez egy eléggé nagy kiadás, nem akaromelkapkodni és később bánkódni
Válaszokat előre is köszönöm : )gyors válasz kellene, órák / perceken belül döntenem kell :S
Segítsetek!Asus M2N-E | A64 x2 5200+ 2,6Ghz | SAPPHIRE HD4670 512MB | Kingmax 2x512/800 + 2x1024/800 | SG 250GB + WD250GB + WD500GB + WD1000GB | GIGABYTE SUPERB 460 | AudiGY SE | BenQ 2200 HD 1920x1080 | Samsung 40LB530 1920x1080
-
dh66e
veterán
Hali!
Megnéztem a sharpon a rádiót,de csendben honol,az epg viszont írja a műsorokat.Sajna nem tudom hogy a szobaantenna kevés a vételhez vagy ez is a tuner hibája.Viszont nekem nem fagy a Dvb-t alatt a tv.Tegnap egész nap m1,m2 ment kapcsolgattam ide-oda,de nem fagyott a menü,epg.Más fórumokon is panaszkodtak erre a hibára,tehát létező dologról van szó.Tuti nem egy delejes tuner van beleépítve,mégha első generációs is(2008 év végi)akkor is megér egy fekete pontot a sharpnak. -
Brekecs
aktív tag
Az LG-nél nem de a Philipsnél tudom
Windows 11 Pro x64 :-) Malwarebytes' Anti-Malware (Lifetime) + AdGuard (lifetime) ! + Wise Care 365 (lifetime) :-)
-
Hegyirabló
veterán
Nem tudja valaki, hogy a retkes, büdös faszba kell sorba rendezni LG-nél a DVB-T adásokat?
[ Szerkesztve ]
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
GazRic
senior tag
Mi okozhatja azt a problémát, ha HDMI(DVI)-n átrakom a képet PC-re 1920x1080-ba akkor nem huzza szét a képet a TV, hanem csak középen van egy "téglalap"?
PSN ID : MrManson_HUN ** PS5 *** Samsung Galaxy S20+
-
Oly
őstag
válasz guriga1234 #38605 üzenetére
Van szabad port. Csak a kábelezés nem megoldható.
Azt mondták, hogy az Ethernetbe bedugok egy AP-t és akkor tud kommunikálni a routerrel...SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
Hegyirabló
veterán
Köszi, ezért kérdeztem én is!
Úgy furtam fel a centert, hogy az még a 94cm-hez lett méretezve, így a 107cm-hez elég közel került, plusz mivel oldalra is jobban kilóg, a mélyhányóhoz is közelebb van, de akkor örülök, hogy itt ez semmit nem jelent.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
hagen
csendes tag
Sziasztok,
Anyámék szeretnének egy lcd tévét, ami
- 32"-nál kisebb legyen
- Tesco-ban kapható (utalvány miatt)
- nyáron az udvarban (ilyen kiülős-tetős izé alatt), télen a konyhában használnának.
- legkésőbb dec. 31-ig meg kell venni.A helyi Tesco-ban körülnéztem az alábbi versenyzők vannak:
Hyundai HLH-26915 26" 79.990 Ft
Hyundai HLH-22782 22" 54.990 Ft
Philips 22PFL3403 22" 79.990 FtElsőre egyértelműnek tűnt, hogy Philips, mert csak. De aztán nézegettem az adatokat, és kijött, hogy a Philips valószínű TN panel (a felbontása meg a betekintési szöge gyanús), és ráadásul a max fényereje meg a hangszórói is gyengébbek a Hyundai-knál. Ezek főleg a szabadtéri használatnál lehetnek fontosak szerintem.
Szóval mit gondoltok?
A) Menjünk a dizájn, a (vélt vagy valós) minőség és EU-patriotizmus irányába, azaz Philips, vagy esetleg...
B) Szigorú ár-érték arányszámítás után a specifikációk alapján alázó Hyundai legyen?[ Szerkesztve ]
-
///M
tag
válasz guriga1234 #38602 üzenetére
Azt tudom,de nekem csak az usb re csalakoztatott eszközt mutatja a tv memóriáját nem.
Szoftverfrissítés miatt lehet? -
anrab
addikt
válasz Hegyirabló #38600 üzenetére
ez nem mágneseződik. nem lesz semmi baja.
nekem három van mögötte. a házi mozié. -
burcz.techno
tag
Sziasztok! Ma összekaptam magam és felmértem a terepet tv ügyileg. Nos! ami árban és képminőségben tetszett is az a Samsung LE40B530 -as volt. Érdekelne h. érdemes lenne kiadni érte 170k huf-ot? Mert ha igen, akkor már rohanok is holnap és beruházok egyre
avagy próbálkozzak be egy webshop-pal és rendeljem meg a Samsung LE40B551-t?
Segíthetnétek dönteni, tanácstalan vagyok.
tehát:
Samsung LE40B530 170.000 (azonnal)
Samsung LE40B551 171.000 (webshopból)
Kettő között valami jelentős és látványos különbség?!
Tudom h. kicsit sok a kérdés, de nekem ez egy eléggé nagy kiadás, nem akaromelkapkodni és később bánkódni
Válaszokat előre is köszönöm : )Asus M2N-E | A64 x2 5200+ 2,6Ghz | SAPPHIRE HD4670 512MB | Kingmax 2x512/800 + 2x1024/800 | SG 250GB + WD250GB + WD500GB + WD1000GB | GIGABYTE SUPERB 460 | AudiGY SE | BenQ 2200 HD 1920x1080 | Samsung 40LB530 1920x1080
Aktív témák
Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 8. nap: Ghostrunner 2
- Apple notebookok
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Nintendo Switch
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kedvenc zene a mai napra
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Politika
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok