- Fórumok
- TV & Audió
- LCD TV - tapasztalatok, tanácsok - Archívum III.
- (téma lezárva)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- weiss: Filmzene hasonlóság
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
41300 - 41201
50124 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 43901 43900 - 43801 43800 - 43701 43700 - 43601 43600 - 43501 43500 - 43401 43400 - 43301 43300 - 43201 43200 - 43101 43100 - 43001 43000 - 42901 42900 - 42801 42800 - 42701 42700 - 42601 42600 - 42501 42500 - 42401 42400 - 42301 42300 - 42201 42200 - 42101 42100 - 42001 42000 - 41901 41900 - 41801 41800 - 41701 41700 - 41601 41600 - 41501 41500 - 41401 41400 - 41301 41300 - 41201 41200 - 41101 41100 - 41001 41000 - 40901 40900 - 40801 40800 - 40701 40700 - 40601 40600 - 40501 40500 - 40401 40400 - 40301 40300 - 40201 40200 - 40101 40100 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
guriga1234
addikt
Amit nagyon hiányolok a 650-es sorozat tudásából, az a képkimerevítés. Sokszor fordult elő az, hogy valami fontos dolog volt a képernyőn, amit fel kellett volna jegyeznem papírra, de ezt nem lehet ezzel a tévével megtenni. A régi SONY-m simán tudta ezt, ráadásul analóg adásnál.
-
Johnny W
csendes tag
Helló!
Melyik Euronicsben rendelted meg és mennyiért? Előre is köszi a választ!
-
guriga1234
addikt
-
guriga1234
addikt
-
snowball
tag
-
guriga1234
addikt
-
guriga1234
addikt
A thome ad hozzá. Nem kötelező használnod, de akkor nem látsz semmit, csak az analóg adásokat. A STB-ba teszed be a kártyát, amit adnak. Csak kártyát nem adnak. Megteheted persze azt is, hogy veszel egy olyan szerkezetet (18-40k HUF), amibe be tudod tenni a kártyát, amit be be tudsz tenni a tévébe, ebben az esetben nem kell STB, de fizetned ugyanúgy kell.
-
guriga1234
addikt
-
kilu
csendes tag
Nem HD-s előfizetésem lesz ! De egyáltalán kell ehhez a TV-hez STB?
-
guriga1234
addikt
- Az előfizetéshez ad a thome. Kétféle van nekik. Az egyszerűbbel nem tudsz HD-s adást nézni. Ha HD-ra is előfizetsz, akkor eleve HD-s STB-ot adnak.
- Csak samu-ssal használhatod. A "netezés" a widgetek használatát jelenti, illetve DLNA-t is használhatsz, bár szerintem a kábel olcsóbb is, gyorsabb is és üzembiztosabb is. -
woodpaul
őstag
-
ducsesz
csendes tag
sziasztok !
Olvasom a gari problémákat.Én a Pcdream -től vettem a Tv-t eu-s garival. A samu oldalán regisztráltam és el is fogadta a regisztrációt. Megkaptam a + 2 hónapot is. -
user137
őstag
-
snipr
aktív tag
Vertem az asztalt a samunál picit... ezt az uzenetet kaptam mint "hivatalos állásfoglalás" (mo-n nem forgalmazott, termekregisztraciot nem kapo termék kapcsan garanciális kérdésre)
-------
Tisztelt YX!
Köszönjük, hogy hozzánk fordult kérdésével.
Amennyiben EU garanciajegyet kapott akkor 2+1 év garancia érvényes az Ön készülékére is, meghibásodás esetén keresse fel ingyenesen hívható telefonos ügyfélszolgálatunkat.
Ebben az esetben a termékregisztrációs előnyöket sajnos Ön nem élvezheti.
Samsung készülékekkel kapcsolatos kérdéseit a Samsung díjmentesen hívható ügyfélszolgálati számán - 06-80-SAMSUNG (06-80-726-7864) - teheti fel.
Üdvözlettel,
Samsung Electronics Magyar Zrt.
-
kilu
csendes tag
Mi is vettünk egy 40B650-es samut !
Két kérdés:
- Szükséges-e hozzá T-home-s digitális kábl TV előfizetéshez setupbox, avagy sem?
- Lehet-e USB-re rakott wifi adapterrel netezni? -
jozefgucci1
addikt
Ismerősöm aki LCD-k javítására szakosodott mondta , hogy ha pnelprobléma van akkor az ott kezdődik ,hogy 70-80 Ezer.Nem mellesleg ezek a TV-k már nem fognak kihúzni nagy valószínüséggel 5-6 évnél többet.Amúgy van lehetőség aSamsungnál tuti a garancia meghosszabbítására , 9 ezer Ft + egy évre.Lehet megéri az a kis plusz pénz.
Nekem Toyotánál volt ugyan ez plusz 55 ezer volt a 4. év és bejött ,mert behalt a változtatható szelepvezérlés benne és az 150 volt cserével

-
anrab
addikt
én is vagy négy napja szívok az epg-vel. egy darabig jó aztán ha úgy gondolja elmegy egy órát. ma reggel átraktam ausztriára, hátha. egy ideje megy és még jó. majd meglátom.
pedig idáig mindig visszaállt. -
törölt tag
idézet a honlapjukról, a garancia menűpontból:
[link]"Samsung televíziókra 36 hónap (24 hónap teljes körű jótállás + a következő 12 hónapban a fő alkatrészek ingyenes javítása és cseréje)"
Az utólaos 12 hónap azt jelenti, hogy az alkatrész árát neked kell fizetni !!!! és a javítási díjat, költséget ők állják !!
Egy LCD panel esetében bele sem merek gondolni a nullák számába !!

-
Jostikacska
tag
Sziasztok!
LE40B650-esekhez kérdés.
Digi digitális adás. Nektek is van olyan hogy "bekockásodnak" a digitális csatornák (van amelyik rendben van, van amelyik nézhetetlen). Kint volt a digi szerviz és hoztak egy beltérit, azon minden rendben, de amikor direktbe be volt kötva a kábel "kockásodott". A samsung mondta hogy hívjunk ki szervizest, az majd beméri.
DIGI EPG Van e megoldás az elcsúszott epg idő rendbetételére? Minusz 1 óra a difi, régebben olvasgattam néhány trükköt itt a fórumon, de most hiába keresgetem, nem találom.
Segítségeteket előre is köszönöm.
-
ORCA58
addikt
A kékes szín az panel függő. Ez a rizikója az internetes vásárlásnak. Miután kibontottad tudod meg milyen panelt kaptál. Ezért nincs TV-m az elsőt gyorsan visszaadtam (Ronda kékes volt). Plusz 30 - 50 ezrem nincs, hogy olyan helyen vegyem, ahol meg is lehet nézni, az internetes áruházak pedig max. azt mondják vigyem vissza, ami + 7 -10 ezer és nincs TV sem.
-
jozefgucci1
addikt
-
woodpaul
őstag
-
törölt tag
helló !!
Hasonló cipőben járunk, én is bementem megnézni az Euronicsba a kütyüt, de ott megijedtem az árától és szétnéztem a neten.
Inkább itt rendelem majd meg:
AV Planet 204 000 Ft.(2+1 év gari)
Digitalko 205 000 Ft. ( 2+1 év SAMSUNG hivatalos garival) ingyenes házhozszállítással, és 5+5 ezeres ajándékkal. (1 db 1,5 m.-es HDMI kábel és egy db 5000-es ajándékbón, amit egy évig ingyen beválthatsz )
TAPASZTALATA VALAKINEK EZEKKEL A CÉGEKKEL ???Nekem a képe nagyon bejön. LAN kábellel vagy WiFi USB adapterrel ( E- digital, 12 000 pénz) tudsz néhány netes dolgot, sajna nem mindent.
De YouTube-ot asszem igen .
És a hálozaton lévő PC-d is elérhető vele, a megosztott filmek nézhetők pl.
USB-ről játszik közvetlen DIVX filmeket is , próbáltam.De az Euronics árak nagyon emelkedett színvonalúak, és ugyanazt a garanciafeltételt tartalmazzák.
Mondom én ezt a tévedés maximális kockázatával, Valaki javítson ki, ha tévednék

-
joshua7
veterán
-
Cyberpunk
félisten
Hali mi a véleményetek a Samsung 32B530-asról elég olcsó most megéri? Mennyivel gyengébb ez mint egy 550-es
Nekem igazából nem kell 32"-osnál nagyobb kis szobám van és főleg PC-vel összekötve használnám. -
melandri
tag
-
jozefgucci1
addikt
Helló !
Tegnap megrendeltem az Euronics-ben egy Samsung LE40B650W-s TV-t és ott meg is néztem nagyon szép volt.Olvastam már pár embernél hogy a feketéje nem az hanem inkább kékes.Akár hogy nézegettem én nem tudtam előhozni ezt a kéket belőle.Olyan kérdésem lenne ,hogy ez az internet dolog a TV-ben mit is takar valójában ? Bedugom az UTP kábelt és tudok Youtube videókat nézni közvetlenül a netről.A divix lejátszása esetén USB-ről kezeli a feliratot is ? Elég régpóta bújom az oldalt és ezért döntöttem a samu melett ,de konkrótan ezekre a kérdésekre nem találtam kielégítő választ .
-
melandri
tag
Nekem B550 van de szerintem eléggé eltérő, hogy kinek mi szép ! Mindenkinél más az otthoni fény stb. Tanulmányozd a beállítási lehetőségeket és kísérletezz magadnak.
Én pl. alig nyúltam hozzá! Bár egy rendes kalibráció biztosan segít mindenkin...Ha valaki ad neked beállítási paramétereket lehet, hogy neked az nem lesz megfelelő......
-
ORCA58
addikt
Nem ! A Samsung nem gyárt 37"-os panelt, tehát abban soha sincs az. A fórumosoknak ha az emlékezetem nem csal mindnek AAxx verziószámú, azaz ismereteink szerint AUO panel van. Egyébként senki nem panaszkodott rá. Az üzletekben amit láttam az is AA-s volt és szép sötét volt a feketéje.
Látom megelőztek.
-
melandri
tag
-
szoja
tag
-
hedgehog01
tag
Majd otthon megnézem a mostani beállításokat. Egyébként az avforums.com oldalon van egy B550 topic, ott többen is leírták, milyen beállításokkal használják. Próbálj ki párat, hogy melyik tetszik jobban. És ne feledd, hogy a tv, hdmi, usb stb bemenetekhez külön-külön lehet a képet állítani.
-
hedgehog01
tag
Hello!
Nekem pont ilyen van, SQ02 a panel típusa. Állítólag Samsung.
A szervíz menüben jártam már, de most nem otthon vagyok, nem tudom megnézni. Esetleg ha visszaolvasol kicsit, volt korábban egy service manual linkje, abban benne voltak a szervíz menü default beállításai.
Ja, most esett le, hogy valószínűleg ez az a sor, ahol a tv típusát állíthatod.
Ahogy emlékszem: B550, B570, UE6000, B650. Több most nem dereng. -
kerlas
tag
-
adriankoooo
senior tag
-
szoja
tag
Sziasztok,
Tegnap megvettem az LG 37 SL8000-et, az első tapasztalatok alapján teljesen elégedett vagyok vele. Nehéz volt döntenem, mert mivel új készülék, csak néhány hivatalos teszt van, talán a leghasználhatóbbat az avforums.com oldalán olvastam róla. A felhasználói tapasztalatok is csak most kezdenek csordogálni, így egy kicsit mélyvíz volt - de megérte

A mostani tévék közül csak a Philipseket (7404 és 8404) ismerem behatóbban, így max. ahhoz tudom hasonlítani. A tévé beállítási lehetőségei sokkal mélyebb testreszabásra adnak lehetőséget mint a Philips-é, én megmondom őszintén kicsit vissza is hőköltem amikor megláttam az expert mód opcióit. Szín tónus, gamma állítási lehetőség csatornánként, 2 pontos és 10 pontos (ezt mondjuk nem értem) egyéni színhőmérséklet állítási lehetőség, és az egyébként megszokott dolgok, ránézésre legalább 20 paraméter...
Kicsit fáztam a feketéjétől is, mert az LG-k nem erről híresek. Nos, bár közel sem tökéletes, általános célra szerintem teljesen megfelelő, engem egyáltalán nem zavar. Egy 4 éves Sony 32U2000-et cseréltem le erre a tévére, és ahhoz képest lényeges előrelépést látok minden téren, így ezzel kapcsolatban is. A másik rizikófaktor a fényes tükröződő felület volt, ez sem vészes, legalábbis az én lakásomban nem tükröződik rajta semmi, bár tény és való, ablakkal szemben nem állítanám. Próbaképp arrébb vittem egy olvasólámpát, mennyire zavaró: látszik, de nem büntet
Kb a régi CRT tévék tükröződő felületéhez tudnám hasonlítani, a régi LG Flatron tévék képernyőfelülete volt hasonló.Nagyon erős a fénye, jó kontrasztos a kép, és a dinamikus kontraszt, amit én egyébként utálok, se zavaró. Olyannyira, hogy bekapcsolva hagytam, annyira szépen fokozatmentesen csinálja a dolgát, nem is venni észre a háttérfény intenzitásának a változását, egyszerűen úgy teszi a dolgát ahogy azt kell.
Médialejátszásban is erős darab, szerintem jobban megírták ezt a részét a szoftvernek, mint a hasonló Samsung-okban. Működik a több hangsáv kezelése, a feliratfile-t is megjeleníti az MKV-k mellett is, lehet állítgatni a felirat függőleges pozícióját, az időzítését ha esetleg csúszna a filmhez képest (!). DTS hangkezelés itt sincs, de én olyan tévéről nem tudok amiben ez akár csak passthrough módban is benne lenne. HDD-t is rá lehet dugni az USB portjára, látja az NTFS partíciókat, a FAT-ról még törölni is tud, a maximum lejátszahtó fileméret 30 GB. Két dolog van ami kicsit árnyalja a tökéletes USB képességeit: a port elhelyezése nem a legjobb, és akkor finoman fogalmaztam, ugyanis be kell nyúlni a tévé háta mögé, a PCMCIA foglalat mellett van a az USB nyílás; a másik hiányosság, hogy a 200 Hz truemotion-t nem lehet kikapcsolni file lejátszásnál. Ez alapból nem gond, de pl. egy Ryan közlegény megmentése elég műviesen néz ki ebben a "szappanopera" képmódban
De együtt lehet élni vele... A többi bemenetet normál módban lehet paraméterezni.Most nagyhirtelen ennyi, ha valami kérdésetek van még a tévével kapcsolatban, igyekszem válaszolni. Bár eddig csak olvasgattalak titeket, sokat segítettetek látatlanban is az ideális tévé megtalálásában, úgyhogy köszi mindenkinek. Olyan infokhoz jutottam itt hozzá a fórumon, amit máshonnan nem tudtam volna meg.
üdv,
szoja -
laczkoo
tag
Kibontas nelkul kijelentheto egyertelmuen, hogy egy w-s 37B650-ben samsung panel van? Egyik ismerosomnek egyik webshopnal, azt mondtak, h amit ok adnak 37B650T2WXXH-t, abban biztos, h samu panel van.
-
crea1984
tag
Köszönöm a válaszodat. Igen a googlet én is néztem, de paramétereken kivül nem sokat találtam
Megveszem én, most ujba sokkal drágábban tudnék venni egyet, remélem ennek is van még pár jó éve, nem hal be nekem 1 hónap múlva.
(2 napig tesztelhettem, hibát nem találtam még, ment non-stop ) -
libus
őstag
A Samsung 32B530 és a 37B530 tulajoktól azt szeretném kérni, hogy nézzék meg nekem a Tv papirján, hogy melyik mennyi W-ot fogyaszt, és hány ms a válaszideje, mert mindenhol más adatott látok kiírva.
-
tupacamaru
veterán
-
user137
őstag
-
Cölöp
tag
-
zsolt501
nagyúr
-
Trick3r
csendes tag
-
Hawk984
csendes tag
A Samsung B550 tulajokat kérdezném, hogy milyen beállítással használják a tv-t, hogy a legszebb a képe?! (kontraszt stb.)
Válaszokat előre is köszi.
-
mad1
veterán
-
Cölöp
tag
Sziasztok!
Ma egy apró szépséghibát vettem észre a képen.
Miért van az, hogy gyors vízszintes mozgásoknál, nagy FPS-nél mintha megtörne, szétcsúszna a kép egy pillanatra egy vízszintes vonal mentén?
1980x1020-ban van a monitor, DVI kábellel van összekötve a PC-vel.Előre is köszi a választ!
-
mad1
veterán
-
Yany
addikt
Az SL8000 és 8500 között asszem csak annyi különbség van, hogy más piacokra szánták, de semmi feature-beli difi nincs.
-
adriankoooo
senior tag
-
_Hunter_
őstag
-
Johnny W
csendes tag
-
_Hunter_
őstag
-
laczkoo
tag
TV Store is hivatkozik a 17/1999 kormanyrendeletre, de utana meg odairjak, h "A Vásárló nem jogosult elállási jogát gyakorolni, ha a csomagolást felbontotta."
Most akkor ok is teljesen a rendelet elleneben jarnak el? Mert ugye ennek az lenne a lenyege, h nem tudom elore megnezni, h mit rendelek es ha nem tetszik, akkor visszaviszem.
-
Thom!
veterán
-
tupacamaru
veterán
Van valakinek LE32B550A5WXXH TV-je? A TV jobb oldalán levő cimkén a legalsó sorba mi va írva? (AA.., SQ..??) Ha esetleg már volt a Service Menu-ben akkor még leírhatná hogy az Options menüben a Type sorba mi van írva. Ha még nem járt a Service Menu-ben akkor ezért ne lépjen be!!!
-
_Hunter_
őstag
-
Thom!
veterán
-
Thom!
veterán
-
_Hunter_
őstag
-
user137
őstag
-
joshua7
veterán
-
_Hunter_
őstag
Sziasztok!
Szerintetek melyiket érdemesebb megvenni:
Samsung 40B750
LG 42SL8000 vagy 42L8500Kb. ekkora keret áll rendelkezésre. Méret szempontjából kvázi mindegy, mivel minimum 40 col de maximum 42.
Előre is köszönöm.
-
Trick3r
csendes tag
Hát igen 158k a 40"-os. Meg is nézek pár boltot hátha van pesten készleten vhol. Vagy esetleg ajánlanátok vmelyiket?

-
Integra
titán
-
politomi
tag
-
crea1984
tag
Már itt van nálam nekem nagyon tetszik, csak az árát nem tudom, hogy mi az amit megér mert csak régebbi tv ez már
60 ezret akarnak érte...1 napja használom nagyon bejön. most leszedtem valami HD filmet hát gyönyörü
számitogépre van kötve és itt nem tetszenek annyira a szinek tul szines az egész szétmegy a szemem.... majd megprobálom HDMI-vel hátha jobb lesz 
-
adriankoooo
senior tag
-
adriankoooo
senior tag
Varj Januarig, ha minden igaz akkor jonnek az uj modellek. A 46B650 most 280, szerintem Januar vege fele 240-250 lesz.

-
crea1984
tag
-
Racecam
nagyúr
-
tupacamaru
veterán
-
Trick3r
csendes tag
-
politomi
tag
-
politomi
tag
-
Racecam
nagyúr
Butaságot mondtak. Most akkor kérdezz meg olyat is aki ért hozzá.

-
Foglalt név
addikt
Hello,
kicsi segítséget szeretnék kérni.
42-46"-os szigorúan lcd tv. 200k körüli nagyságrendben(tényleg körül, ne tartsa magában senki, mert 240
).
Ami alap elvárás lenne, szép kép, megbízhatóság, mpeg4 decoder, magyar földi digitálishoz.
Ha ezen felül tud valami extrát az nem baj
Azt mondták lg-t és samsung-ot kerüljem.
-
Trick3r
csendes tag
Még egy kérdés: ha esetleg 160-170 közt kéne nézni melyik lenne jobb választás egy samu LE37B550-nél?
-
///M
tag
-
user137
őstag
-
frici69
tag
-
zsoltee10
addikt
-
ORCA58
addikt
-
Brekecs
senior tag
-
///M
tag
-
///M
tag
A B650 kezeli a 2,5 ös külső vinyót?
-
anrab
addikt
nekem egyszer frissítette magát a megjelenés után sokkal. ez digitális hálózaton történik és a szolgáltatón keresztül. érdemes mindig a legújabb fw-t feltenni, de ezt a kézi könyv is írja.
nem mindent szoktak a leírásban közölni.
bemész a szoft. frissítésbe és mindent ír hogy mit csinálj. de a könyv is leírja. de ha nem megy leírom. -
X Factor
addikt
Sziasztok egyik ismerősőmnek kéne 32" méretben lcd tv. Kábel tv, dvd, menne rajta illetve rálenne kötve a PC így arról is lehetne tv-zni távolság kb 2-3m. KB 130k-ig ezeket a típusokat néztük.
- Philips 32PFL5604H
- SAMSUNG LE32B530
- SONY KDL-32S5600E
- LG 32LH3000
- Sony BRAVIA KDL32P3600K
- Samsung LE32B550A5WXXH -
libus
őstag
Köszi az infót.
De azthiszem 37B530 lesz, s talán azon nem lesz ilyen baj. A 37'-ost jobban ajánlják, mivel jobb lappal is szerelik, mint a 32'-ost. Meg méretben is jobb lenne a nagyobb, hisz 3,5-4 méterre ülök a Tv-től.
De ha valaki esetleg tud ajánlani valami jobbat ennél a Samsung 37B530-nál, s ebben az árkategóriában, szivesen meghalgatom.
Esetleg Sony,..stb.. -
csimav
őstag
Hy!
Philips LCD re(32pfl5604h) milyen firmware-t érdemes tenni? Honnan tudom letölteni a legújabbat, mennyivel tud többet,mint az alap? Hogyan tudom rátenni a TV-re?
A Philipsek nem frissítik magukat automatikusan?
-
anrab
addikt
-
joshua7
veterán
-
crea1984
tag
Sziasztok!
Ajánlottak nekem egy tv-t megvételre a típusa Samsung le-40r51b, meggoogliztam ,de nem sok érdemleges dolgot találtam róla. Egy tesztet amire nagyon jóra értékelték ( Hogy PR cikk vagy sem azt nem tudom
) Mennyit lehet manapság adni egy ilyen tv-ért? Ahogy látom nem mai széria. 2006 környékén jött ki a készülék. Esetleg valami széria hiba amire figyeljek? köszönöm! -
user137
őstag
-
Integra
titán
min érdemesebb hd tévé csatornákat nézni?
egy 1080p-s tévén, vagy egy dell u2410-es h-ips panelos monitoron, ami tudja a hd felbontást is?
van olyan jóbarátom aki azt mondja, hogy hiába tudja egy jó panelos monitor a hd felbontást, nem lesz olyan a képminőség a monitoron, mintha egy legalább 40 collos 1080p-s tévén nézném...
a dell monitor előnye a pc-s történet, hogy arra is tudom használni, és pc-vel többet használnám, jobban kihasználnám, a tévé előnye meg adott, nagyobb és jobb nézni rajta talán a sportcsatornákat. -
melandri
tag
Ha 37" akkor 37"
de inkább nézegesd a B550-t.Van egy kis plussz az 530 -hoz képest és a keretbe is belefér lassan. Bár egyik sem 100Hz-es, csak a B620-től az!
De az kb. 200K felett van.Akinek B550-es samu-ja van még senki nem panaszkodott a 100Hz hiányára. Én sem, nekem is az van és sportot is nézek sokat! Még PS2-n is játszok GT4-et és játékmódban teljesen élvezhető és elfogadható ! Persze PS3-al meg tökéletes a kép.....
Az enyém ugyan 40"-os, de teljesen meg vagyok elégedve vele szép a feketéje is és nagyon jó betekintési szögekkel bír!!! Megtanulható a menüje könnyen, bár itt-ott kacifántos.Miért érdemesebb Sharpot, Panasonicot,Philipset venni???? Legfeljebb akkor ha szolgáltatásaik jobbak illetve jobban tetszik a képük és olcsóbb mint a samu azonos kategóriájú LCD-je....
Aktív témák
-
41300 - 41201
50124 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 43901 43900 - 43801 43800 - 43701 43700 - 43601 43600 - 43501 43500 - 43401 43400 - 43301 43300 - 43201 43200 - 43101 43100 - 43001 43000 - 42901 42900 - 42801 42800 - 42701 42700 - 42601 42600 - 42501 42500 - 42401 42400 - 42301 42300 - 42201 42200 - 42101 42100 - 42001 42000 - 41901 41900 - 41801 41800 - 41701 41700 - 41601 41600 - 41501 41500 - 41401 41400 - 41301 41300 - 41201 41200 - 41101 41100 - 41001 41000 - 40901 40900 - 40801 40800 - 40701 40700 - 40601 40600 - 40501 40500 - 40401 40400 - 40301 40300 - 40201 40200 - 40101 40100 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 512GB SSD RX 7700 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 217 FSP 650W
- GAMING PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / 32GB 3600MHz / SSD / 700w Gold!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 32GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)