Hirdetés
Aktív témák
-
sb
veterán
válasz DigitXT #28513 üzenetére
De miért akarnál 1680x1050-et? Még ha olyan monitorod lenne, és klónoznád...
De 1280x1024-et írtál, tehát ez sem igaz...
Na akkor ezt is még egyszer leírom:
Tehát MOST a TFT-n próbáltam ki és arról írtam be a konkrét teszteseteket (részben, hogy látszódjon, nem kijelző függő volt a problémám).
Aztán most meg leírtam, hogy az új TV 40W4500 vagy 40A656 lenne. Épp erre válaszoltál, nem? Ezeken már megy az 1680x1050-is, nem? Így már világos?Viszont az okot eltaláltad, a játékok miatt kérdeztem az 1680x1050-t. Azért bármennyire is közel áll felbontásban a full HD-hez, mégiscsak számít az. Lehet, hogy pont annyit, ami kell. De ha mégsem, akkor kérdezhettem volna 1440x900-at is... Az már számít.
Amúgy mindenképp full HD TV lesz, HD filmek is menni fognak rajta és a távolság sem lesz nagy. Játékoknál meg amíg bírja a vga (egyelőre 4850). Az meg már az én egyéni preferenciám, hogy ha mondjuk csak 1440x900-ban lesz élvezhető sebességű akkor én inkább nézném fekete kerettel pixelhelyesen, mint felskálázva a nem natív felbontást. Mondjuk elismerem, hogy ezzel a kisebbséghez tartozom.
Ja és még valami: Nyilván nem tőled vártam a választ fullhd TV nélkül... hanem egy mostani 4500, 656 tulajtól.
De kösz azért a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Napelem
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.