Hirdetés

Aktív témák

• sb

veterán

válasz DigitXT #28513 üzenetére

De miért akarnál 1680x1050-et?:F Még ha olyan monitorod lenne, és klónoznád...
    De 1280x1024-et írtál, tehát ez sem igaz...:B

Na akkor ezt is még egyszer leírom: :DDD
    Tehát MOST a TFT-n próbáltam ki és arról írtam be a konkrét teszteseteket (részben, hogy látszódjon, nem kijelző függő volt a problémám).
    Aztán most meg leírtam, hogy az új TV 40W4500 vagy 40A656 lenne. Épp erre válaszoltál, nem? Ezeken már megy az 1680x1050-is, nem? :) Így már világos?

Viszont az okot eltaláltad, a játékok miatt kérdeztem az 1680x1050-t. Azért bármennyire is közel áll felbontásban a full HD-hez, mégiscsak számít az. Lehet, hogy pont annyit, ami kell. :) De ha mégsem, akkor kérdezhettem volna 1440x900-at is... :) Az már számít.

Amúgy mindenképp full HD TV lesz, HD filmek is menni fognak rajta és a távolság sem lesz nagy. Játékoknál meg amíg bírja a vga (egyelőre 4850). Az meg már az én egyéni preferenciám, hogy ha mondjuk csak 1440x900-ban lesz élvezhető sebességű akkor én inkább nézném fekete kerettel pixelhelyesen, mint felskálázva a nem natív felbontást. Mondjuk elismerem, hogy ezzel a kisebbséghez tartozom. :D

Ja és még valami: Nyilván nem tőled vártam a választ fullhd TV nélkül... hanem egy mostani 4500, 656 tulajtól. :D

De kösz azért a válaszokat.

[ Szerkesztve ]

Aktív témák

Hirdetés