- Fórumok
- TV & Audió
- LCD TV - tapasztalatok, tanácsok - Archívum III.
- (téma lezárva)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
26600 - 26501
50124 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 27901 27900 - 27801 27800 - 27701 27700 - 27601 27600 - 27501 27500 - 27401 27400 - 27301 27300 - 27201 27200 - 27101 27100 - 27001 27000 - 26901 26900 - 26801 26800 - 26701 26700 - 26601 26600 - 26501 26500 - 26401 26400 - 26301 26300 - 26201 26200 - 26101 26100 - 26001 26000 - 25901 25900 - 25801 25800 - 25701 25700 - 25601 25600 - 25501 25500 - 25401 25400 - 25301 25300 - 25201 25200 - 25101 25100 - 25001 25000 - 24901 24900 - 24801 24800 - 24701 24700 - 24601 24600 - 24501 24500 - 24401 24400 - 24301 24300 - 24201 24200 - 24101 24100 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
-
coleen
aktív tag
-
SzlobiG
félisten
-
Skagen
csendes tag
-
coleen
aktív tag
Sziasztok!
Most, hogy már eléggé a vásárlás előtti hetekben vagyok, nagyon nézegetem a készülékeket és az a megfigyelésem, hogy egy 100Hz-es áráért egy mérettel nagyobbat kapok 50-60Hz-eset. (csak Full HD jöhet szóba)
A kérdésem az, hogy ha megelégszem az 50-60Hz-es példánnyal, akkor miben szenvedek hátrányt? Szaggatni fog a kép? Nagy lesz az input lag? Elmosódnak a képek?Alapvetően PC-s használat lenne, játékra és .mkv videókra.
Ilyen alternatívákra gondoltam:
100 Hz: Samsung 40A656
50HZ: LG 47LG5000
Persze, egy nagyon picit drágább az LG, de sokkal nagyobb, cserébe viszont csak 50 Hz...
-
sb
veterán
Nem csak hozzád intézem a kérdéseket, de ha már írtál róla...
A 676 csak az mpeg4 tunerben különbözik a 656-tól? Erre is igaz, hogy nem tükröződik a 37-es?
És még egy dolog érdekelne 6x6 tulajoktól: Olvastam már pár helyen, hogy a 656 input lagja nem a legjobb, de a későbbi fw frissítések ezen javítottak. Bármely részéből igaz valami?
Illetve a http://www.hdtvtest.co.uk-n azt írják, hogy Game módban kisebb az input lag, de "rossz" lesz a kép és inaktív a legtöbb beállítás.
-
DigitXT
félisten
Miután nem vagyok szakértő, nem tudok sok típust felsorolni.

Az enyémről tudok nyilatkozni (de 2 példányban): D-SUB-on is
jó a kép, csak a betűk nem annyira élesek: érezni némi zavart
az Erőben.
De filmet úgy néztünk Karácsonykor, arra tökéletes.
(Más kérdés, hogy a noti is elég erős kell legyen egy HD anyaghoz.) -
spyduck
nagyúr
-
scream24
senior tag
-
DigitXT
félisten
Akkor nem árt, ha olyat választasz, amin van D-SUB bemenet...

(Nekem pl. egy SONY KDL32L4000K-m van, ezen épp van.
De tény,
hogy HDMI-n meghajtva jobb a kép, de filmet nézni* lehet analógon is.)* Szerk: én monitornak használom, szóval minden HDMI-n megy, csak
mondtam példának, hogy anyósjelöltéknél ment laptopról film D-SUB-on. -
nike_
addikt
-
runner 125
nagyúr
-
anrab
addikt
-
Witya
tag
-
eddhunter
tag
Köszi a válaszokat!most jutott eszembe, hogy van egy 3,2es pentium procim is,amihez csak egy alaplap kell+mondjuk egy 3650 és sztem így menni fog..
-
grandtour2
tag
"PC-n nél csak HDMI kábelen keresztül lehet "
nem. pl 42LG6000, olyan ütős 1920*1080 (vagy mennyi) felbontast nyom VGA kimenetről h ihaj.... próbáld ki bármely boltban laptoprol.. -
_ak_
addikt
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Max 120.000ft-ig milyen 82cm-es LCD TV ajánlanátok? Az se baj ha olcsóbb, talán még jobb is. Főként notebookal lenne összekötve és filmet néznék rajta (D-sub-on keresztül) meg néha TV.
-
_ak_
addikt
-
Quiksilver
aktív tag
hopp ezt nem tudtam
azt hittem PC-n nél csak HDMI kábelen keresztül lehet de ha nem így van akkor sorry.. pár hsz-el feljebb belinkeltem egy Sony Bravia 82cm-es LCD TV-t, az vajon tudhat ilyet? -
grandtour2
tag
miért ne lehetne. csak megfelelő TV kell hozzá.
-
nike_
addikt
-
hattorihanzo
aktív tag
Na, fater elvitte a kártyát, így ismét analógot élvezek. Ami megint feltűnt, nem sokkal rosszabb, sőt, némely jobb minőségű adó semmivel, a szellemképet leszámítva.
Viszont, a fekete/sötét részek kockásodása gyenge minőségű műsoroknál ( bekapcsolt din.kontraszt mellett is ) megszűnt. Nem tudom mire vélni a dolgot, egyre biztosabb vagyok benne, hogy tömörítési hiba, analógnál ha jól tudom nincs tömörítés.
Várom a Digitv-t, de azt mondják, az tényleg kockás és nem csak a sötét részek. Majd meglátjuk. -
Yahhher
aktív tag
Lehet vga-n 1080p-t küldeni. Bár van tv, ami nem fogadja. Dvi-hez hdmi átalakító kell neki.
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok!
A Videoton LCD-kről mi a vélemény? Milyen panelt használnak?

-
anrab
addikt
-
Quiksilver
aktív tag
Húú de nagy baromságot írtam
hisz sima VGA kábelen nem is lehet 1080p-t nézni nem? 
-
Quiksilver
aktív tag
-
code1005
senior tag
-
eddhunter
tag
Lehet,hogy nem a legjobb helyre, de azért hátha tudtok segíteni: Adott ugye ez az 551es Samsung. Namost az van,hogy egy elég ócska gépem van:2800+amd,1giga ram, agp foglalat. Lehet-e ezzel Hdt(1080p?) lejátszani egy új videókártyával, és ha mondjuk csak dvi kimenete lenne az mennyire gond?Köszi!
-
hamiska
csendes tag
Honnan lehet letölteni 42Lg6000 firmware frissítést?
Nekem a 03.25.00 van,és ahogy látom van már 03.41.00 is.
Köszi. -
Quiksilver
aktív tag
-
Taci
addikt
Igen, ennek a Full HD-s változata van 200.000 Ft körül. Nagyon jónak néz ki, sőt, gyönyörű képe van. Épp csak jóval drágább annál, mint amit szeretnék

(Plusz van benne tuner - ez is dob az árán)
Várok további ajánlatokat!
-
Quiksilver
aktív tag
-
Symbio
senior tag
A szövegben benne volt: földfelszíni, tehát semmi köze a kábeles adáshoz.
(magyarul nem tartalmaz mpeg4-es digitális tunert a földfelszíni digitális adás vételéhez) -
Quiksilver
aktív tag
-
Quiksilver
aktív tag
"A készülék kizárólag külön digitális vevődekóder csatlakoztatásával válik alkalmassá a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális műsorszórás vételére" ez mit jelent? Nekem most egy sima kis dobozos tv-m van akkor ami kábel csatlakozik hozzá az nem lesz jó egy LCD TV-hez?

-
gduck
addikt
-
papa1
tag
Hello mindenkinek.
Először is bocsi,hogy ide írok,de ennél jobb fórumot nem találtam itt a ph-n.
Szóval a kérdésem a következő lenne:
-Van egy 72cm-es 50hz-es orion tv-m,nyáron volt benne egy processzorcsere(a szerelő mondta),most elkezdte váltogatni magától a képarányt.Bekapcsolom 16:9,megint bekapcsolom,4:3.De a direkt képarányváltó gombra nem reagál+mindkét oldalra ki van csúszva a kép.Érdemes-e még vele foglalkozni,vagy dobjam ki.
Még egy lcd javaslatot ha kérhetnék 120000-ig.
Előre is köszönöm. -
TomBennet
tag
-
No.01
addikt
Aki esetlegesen tudna segiteni Samsung A656 firmwire frissitesben az kerem legyen kedves irja mar be ide vagy kuldje el nekem privatba amilyan step-by-step valtozatba.
Nagyon halas lennek!

-
Taci
addikt
Sziasztok!
Kérlek ajánljatok nekem olyan LCD TV-t, amire teljesülnek az alábbiak:
- Nincs benne digitális tuner (se MPEG2-es, se MPEG4-es). Nem fogom használni, így fölöslegesen fizetni sem akarok érte.
- Legalább 32"-os, de lehet 37"-es is (40" talán már túl nagy).
- Full HD felbontású (1920x1080)
- Többféle bemenete legyen: HDMI, SCART, Komponens (+ opcióként lehet még DVI - ha van LCD TV-n egyáltalán - és USB)
- TV-zés mellett képszerkesztésre is használnám, így a panel típusa sem mindegy: ne TN-s legyen! S-IPS S-PVA? Sony Bravia-t néztem, gyönyörű képe volt, így gondolom más is tudja ugyanezt.
- A fekete legyen fekete, de ha lehet, akkor ne tükröződő felülettel legyen ez megoldva.
- És végül az ár: 150.000 Ft környéke talán. De ha lehet, akkor inkább alatta.Légyszives segítsetek! Régóta próbálom már megtalálni az "igazit", de eddig nem sikerült. Hátha Ti tudtok segíteni!
Köszönöm!
-
grandtour2
tag
Szia,
bazz, tenyleg ott van.. eddig nem lattam, pedig ma vagy 10 percig kerestem ezt...
Nalad mi most a firmware verzioszama?
Természetesen LG szakszervízben teszik fel az új firmet, én még nem rakattam fel.
A fő gondom az, h stand by módban 20W-ot eszik a TV, es nem 1W körül.. Vettem egy fogyasztásmérőt, és azzal mértem ki.
Más elektronikai cuccom 1W körül fogyaszt, van olyan is ami 10W, majd deep stand by-ba kerül pár 10 perc után, és lemegy 1W-ra.Ami jó hír, még nem romlott el LG6000 náluk (bár nem tudom mióta ők a hivatalos szakszervíz)
Azt lenne jo megtudni, h mi a különbség, mit javitottak a 03.33.00 firmware ota, mint pl a 03.41.00-ban
-
Trak
addikt
A beállításoknál is, de akár a Q.MENU gombot megnyomva is a képüzemmódnál (intelligens szenzor).
Néha nem mindig tetszik, ahogy beállítja, de nálam általában be van kapcsolva, sokkal kevesebbet is fogyaszt így állatólag, leveszi a felesleges fényerőt.Hol találom meg a firmware verziót?
-
grandtour2
tag
-
grandtour2
tag
nem tudom milyen panel van a 47LG6000-ben, de speciel én azért vettem többek között meg az 42LG6000-et, mert pont jó a horizontális betekentési szöge, összehasonlítva kb 30 tévével egy MM-ben, és mind egymás mellé volt rakva kb...
Elvérzett a sony W4500, 4000, Philipsek stb....Én legtöbbször oldalról tudom nézni, és tökéletes képe van.
Az persze más kérdés mennyire oldalról nézed, 170 fokban nyilván nem olyan szép.Más, rakta már fel valaki 42LG6000-re a 03.41.00-as firmwaret?
Az enyém speciel 03.33.00-val jött ki, és igazából a stand by fogyasztás miatt raknám fel.
-
BITBOYS
addikt
-
Trak
addikt
-
Produkció
senior tag
-
BITBOYS
addikt
Nagy vonalakban az van amit te is leírtál. Oldalról nézve egyszerűen elmegy a kontraszt és a szín, mint a tn paneles monitoroknál, de nem annyira durván.
Nem nagyon érdekelt mindaddig míg nem láttam a cimborám kisebb kategóriájú tévéjét, annál oldalról nézve is jó a kép.
Lehet átvertek és Te ezen mosolyogsz
széép.mod: szemből nézve nincs rá panasz

-
BITBOYS
addikt
-
dabadab
titán
-
dabadab
titán
Ize, azt ugy tudod, hogy a betekintesi szog azt jelenti, hogy abbol a szogbol nezve esik a kijelzo max kontrasztja X ala, ahol X egyreszt nem egy fix szam, masreszt meg eleg kicsi ahhoz, hogy ugy szemre ne legyen tul egyszeru megkulonboztetni.
Mondjuk ha a TV-d pont ugy nez ki oldalrol, mint egy TN paneles monitor (azoknal szoktak 160 fokot megadni), akkor tenyleg kemenyen atvertek
-
_ak_
addikt
Az angol wikit olvasgatva én is hasonló eredményre jutottam, de más fórumokat olvasgatva, csak kérdések merültek fel, gyakorlati tapasztalata senkinek nem volt a DP-al kapcsolatban. Nekem speciel a laptopon van és próbáltam utána járni, h rendesen ráköthető-e egy hdmi portra átalakítóval, de eltérő válaszokat találtam csak. Más kérdés, h még élőbe nem is láttam DP-HDMI átalakítót.
-
BITBOYS
addikt
-
dabadab
titán
-
csapa
csendes tag
-
dabadab
titán
-
BITBOYS
addikt
Én szinte mindig keresem a ritmus csatornaváltáskor
megszoktam a jó öreg crt-nél, hogy olyan sebességgel váltom a csatornákat ahogy tetszik
A pip természetesen az én hibám, átsiklottam felette a vásárláskor, pedig fontos lett volna. De semmi gond, ez áthidalható.
Egyik cimborámnak vettünk 42LG3000-t és annál oldalról nézve is jók a színek, nekem otthon oldalról már tejesedik (vagy mi) a kép.Ezektől eltekintve brutál képe van. Xbox-ról komponensen keresztül kiütött mindenkit a képminősége.
Szóval nem bántam meg, ennyiért nem tudtam volna komolyabb tévét venni. -
Trak
addikt
Ugyanez van nekem, csak 42-es, a csatornaváltás valóban picit lassú, de engem annyira nem zavar, túl sokat amúgy sem TV-zek (bár akkor kicsit mégis zavar, amikor kapcsolgatok, és véletlenül olyan csatorna jön, ahol a győzike só megy, vagy akárcsak az előzetese, és nem fél másodperc alatt tudom elkapcsolni, hanem 1.5, és az már majdnem sok nekem
)
Azt, h nincs benne pip már akkor is tudhattad, mielőtt megvetted, ha Neked pedig kell, akkor miért ilyet vettél
A betekintési szöggel még nem volt problémám, de amúgy is vagy szemből, ágyból, vagy picit oldalról a gép mellől nézem. Az utolsó mondattal egyetértek
-
BITBOYS
addikt
Nekem annyi bajom a tévémmel, hogy baromi lassan váltja a csatornát, nincs benne pip, kicsit hazugságnak tartom a leírásban lévő betekintési szöget(közel sincs annyi), feketéje lehetne picivel több(nem vészes egyáltalán).
A sokat emlegetett csúnya design pl. hidegen hagy, illetve az Mpeg4 tuner hiánya is.
Jah, 47LG6000-ről van szó
Minden másban qrvajó, szerintem. -
bolha23
aktív tag
Van 1080i jelem, és tökéletesen elégedett vagyok a tévémmel. Biztos lehet benne hibát találni, de én amiről ez a teszt ír nem tapasztalom, részemről ennyi. Ha meg valaki azért veszi a tévéjét, hogy hibákat keressen, az tegye, ő dolga. Minden tévében lehet hibákat találni, kompromisszumok nélkül ma még nemigen lehet megvenni egy LCD-t vagy Plazmát sem.
-
BITBOYS
addikt
-
dabadab
titán
Egyaltalan nem biztos. Mar most eladtak egy csomo TV-t meg lejatszot, amin HDMI van, tehat mostanaban nem nagyon lehet meguszni a HDMI portot az uj termekeken. Ellenben meg gyakorlatilag semmit nem adtak el, amin DP lenne, tehat tul sok osztonzo nincs arra, hogy a jovobeli cuccokra tegyenek (a nagyobb savszelesseg lenyeben a "tok mindegy" kategoriaba tartozik, konzumer szinten meg a HDMI 1.0 savszelesseget se hasznaljak ki).
-
BITBOYS
addikt
-
kugyu21
senior tag
-
koliz1
tag
-
BITBOYS
addikt
dabadab: Ennyit találtam róla:
"A DisplayPort kétirányú kapcsolatot valósít meg, a rendelkezésre álló nagy sávszélesség nyolc darab 24-bites audiocsatorna továbbítására mellett több nagyfelbontású képjel átvitelére alkalmas (multi-monitor támogatás), illetve egy dedikált kiegészítő kapcsolat is rendelkezésre áll egyéb egységek jeltovábbítására -- mikrofon, kiegészítő I/O panelek stb. Természetesen a DisplayPort is támogatja a jogvédelem szempontjából fontos másolásvédelmi eljárásokat, tehát ebben nem különbözik a HDMI-től"
Akkor a DisplayPort valami olyasmi megoldás mint a Scart csatlakozó csak digitálisban?
-
wombation
tag
-
Capella
őstag
Pl. az újabb Dell LCD monitorokon van DisplayPort. Monitorokon egyre inkább meg fog jelenni.
Viszont ott meg hangszóró fordul elő kevésbé. Vagy ha lenne se sokra mennénk így vele.
Tévén nem nagyon fordul elő szerintem sem. Előnye a HDMI-vel szemben, hogy nem kell utána licenszdíjat fizetni, így elvileg olcsóbb lehetne a kütyü. -
dabadab
titán
-
Starsky72
addikt
Nem gond, ha nem kiemelkedő, legyen megbízható és amit írnak róla, azt nyújtsa is masszívan.
Ragaszkodásról sem beszélnék, de idáig (15 év) nem volt semmi gondom a Panasonic termékeimmel, ezért gondoltam, hogy amíg nem indokolja semmi, addig maradok is ennél a márkánál.
Egyébként mi számít kiemelkedőnek ezen a téren? Ha tudnál linkelni, azt megköszönném, mert nem zárkózom el semmi elől, érdekel mind, lehet, hogy olyat veszünk
-
dabadab
titán
-
wombation
tag
Ha egy HD LCD-n van USB port ,rá lehet cuppantani egy mobil HDD-t filmnézés céljából?
-
_ak_
addikt
-
giz
csendes tag
sorry, nem ide akartam..

-
BITBOYS
addikt
Sziasztok!
A DisplayPort ugyanúgy viszi a hangot is mint a hdmi, illetve tényleg kétirányú kommunikációra képes?
-
dabadab
titán
"mi a különbség a "Samu LE-37A656AF1" illetve a "Samu LE-37A656AF1XXH""
Minden bizonnyal semmi, a konkret technikai parameterek az elso kilenc karakterben vannak (L = LCD, E = Europaba szant modell, 37 = meret, A = disz
, 6 = sorozat (felbontas, kb kava, kb elektronika), 56 = az elektronika meg a kava finomsagai)."van e jelentősége hogy ezen típusu TV-k milyen panellel vannak szerelve?"
Nincs, raadasul mivel 37"-est nem gyart a Samsung, ezert ezekbe biztosan AUO panel kerult.
"Gyári garancia"
Mo-n alapvetoen ketfele Samsunggal talalkozhatsz: olyannal, amit a markakepviselet hozott be, meg olyannal, amit nem. Az elobbiekre harom ev garancia van, az utobbiakra meg egy ev.
-
dabadab
titán
-
Starsky72
addikt
-
gduck
addikt
-
anrab
addikt
-
csapa
csendes tag
Sziasztok!
Most vagyok előszór itt a fórumon és sok hasznos infót lehet találni. Brutál sok ideig tart a visszaolvasás ezért szeretnék kérni egy kis segítséget, melyért már most elnézést kérek.
1., Szeretném megtudni, hogy mi a különbség a "Samu LE-37A656AF1" illetve a "Samu LE-37A656AF1XXH" között (Árban van azt tudom, műszaki tartalom?)?
2., Valamelyiket a kettő közül kellene megvennem. 3 m-ről néznénk a TV-t. . UPC műholdas adásunk van csak :-((( , sznte 95%-ban erre használnánk! Erre megfelel ez a méret, típus,stb?
3., Mindenképpen(?) interneten kellene megvennem, mert ahogy elnézem itt vannak a legjobb árak. Melyik Webáruházat tudnátok jó szívvel ajánlani és miért?
4., van e jelentősége hogy ezen típusu TV-k milyen panellel vannak szerelve? Ha igen, akkor melyiket válasszam, egyáltalán ha interneten rendelem meg, van választási lehetőségem?
5., "Gyári garancia" némely webáruháznál látok ilyen megjegyzést. Ez valójában mit takar? Nem minden új készülékre az van, hiszen mind Gyári, nem?
Előre is nagyon köszönöm annak, aki időt tudna rám szánni ez ügyben!!!

És még egyszer, elnézést kérek ezekért a kérdésekért!

Üdv
csapa -
Starsky72
addikt
Sziasztok!
Sajnos időm nem nagyon van, hogy végigolvassam a topicot és tapasztalatom sincs, viszont délig döntenem kell két lcd tv közül, ezért tőletek kérdezném, hogy érdemes-e full hd paneles lcd-t venni abban az esetben, ha nincs a rendszerben full hd jelforrás csak kábel tv, illetve dvd lejátszó.
A két lcd tv, amiből választani kellene [link]
illetve [link]
Az első ugyan csak 82-es, de full hd-s, a második 94-es, viszont csak hd ready.Köszi
-
bigdigit
addikt
-
bolha23
aktív tag
-
Rick4
félisten
-
Produkció
senior tag
szerintetek mennyit ér egy 2008.03.25én vett 1év garis Samsung 37M87BDR?(hibátlan)
-
semetka
őstag
Akinek van sony 32w4000-e ( nem baj ha a méret más csak a típusszám egyezen) Írhatna róla hogy tényleg jelentkezik-e ez a deinterlacer hiba, mert egy tezstben azt olvastam hogy van ilyen hibája.
Idézet a fórumból HDTV-nél:"A National Geographic HD-t és az Eurosport HD-t tudtuk megnézni az UPC Digitális szolgáltatásán, és megint csak azt tudjuk mondani, hogy ezeket a TV-ket erre találták ki. A részletgazdaság összehasonlíthatatlan az SD adókéval, a képminőség hibátlan. Viszont az összes HD adónál (1080i jelnél), oldalirányú mozgásnál zavaró szaggatást észleltünk, mintha a deinterlacer küzdene a mozgás kompenzációjával. Később ugyanezen adókat egy Samsung 52A659-es TV-n nézve a hiba eltűnt, tehát biztosra vehető, hogy a Sony deinterlacere nem tud megbirkózni a feladattal, és ez bizony elég súlyos hiba.
Szerk: később alkalmunk nyílt kipróbálni egy E4000-es sorozatú Sony LCD-n is a külső váltottsoros 1080-as adás megjelenítését és hasonló anomáliákat tapasztaltunk, mint a W4000-es esetében, tehát egyértelműen a Sony elektronikája felelős a hibáért.Sima dvd filmnél: " minőség megfelelő, a kép szép, a színek gyönyörűek, az egyetlen probléma egy nagyon kis mértékű szálkásodás, ami talán a deinterlacer gyengeségére utal, mivel felskálázott felbontásnál ez a hiba nem jelentkezett."
Tényleg van ilyen hibája? -
Symbio
senior tag
Most magával az Ambilight-tal van gondod vagy a promo videóval?
-
DigitEfendi
csendes tag
Újabb népbutító videó a www.philips-blog.hu oldalon, ezúttal az Ambilight hangulatvilágítás részleteiről.
-
tsabbi
csendes tag
-
Csete
csendes tag
Sziasztok!
Végül is sok utánaérdeklődés és szemlélődés után 32AV500p Toshibám lecseréltem egy [Toshiba 42XV500P] -re (XV550-es plusz 5-10ezres kontrasztaránya nem győzött meg különösebben).
# 107cm-es képátló
# 16:9-es képarány
# FullHD = HDready 1080p
# 1920x1080-as felbontás
# 8 fajta képformátum állítás
# dinamikus kontraszt: 25.000:1
# fényerő: 500cd/m2
# Faroudja sorduplázó
# Pixel Processing IV
# Automata hattérvilágítás vezérlés
# Real Digital Picture
# FULL 10Bit videó kezelés
# Integrált jelerősítő (rossz minőségű TV adás javítására)
# Toshiba hangrendszer 2x25W, SRS WOW térhangzás
# 3db HDMI v1.3 (1.080p, 24p) 1080p kompatibilitás komponens, PC, scart és kompozit bemenetek
# 3 év garancia
# 199.990FtEngem mondjuk a Toshiba termékek minősége
2-3 évtizede meggyőz a versenytársaival szemben - húú mit kapok majd a sok Samu, Lg tulajoktól
- ezért nem is ecsetelném miért ő a következő TVm is. Ha valakit esetleg érdekel valami ezzel a TV-vel kapcsolatban, csak kérdezzen, bár egyenlőre csak tv-adás (UPC analóg,nálunk meglepően szép,de jövőhéttől UPC DigitalGold) és DVD tesztelés volt, de az
...hát családomat, barátaimat és engem is igen meggyőzött a méretével, felbontásával, képminőségével és nem utolsó sorban hangjával is az előző HDready 32-eshez képest. Ja! Ami kicsit kétségbe ejtett, ugye mindenhol azt írják FullHD de a TVre az van írva HDReady 1080p. No, meg is ilyedtem
egy guglikeresés erejéig, de aztán a szakirodalom megnyugtatott , hogy ez bizony FullHD(nek is mondható) csak másfajta jelölés.
Így nem maradt más hátra mint hogy, hátradőljek kisfiammal és feleségemmel és élvezzem a "teletabit" ,Shreket,Thomast és barátait...
(megdolgozott munka gyümölcsét ?) Csak ajánlani tudom, persze mindenkinek döntsön a szeme. 
-
Yahhher
aktív tag
-
tsabbi
csendes tag
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
Adott egy samu 565ös lcd tv és be szeretnénk állítani a színeit/fényerejét. A tv rá van kötve egy xboxra és egy pcre is. Tudtok esetleg ajánlani vmi módszert vagy programot ami segíthet nekünk ebbe?
-
Yahhher
aktív tag
-
Yahhher
aktív tag
Aktív témák
-
26600 - 26501
50124 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 27901 27900 - 27801 27800 - 27701 27700 - 27601 27600 - 27501 27500 - 27401 27400 - 27301 27300 - 27201 27200 - 27101 27100 - 27001 27000 - 26901 26900 - 26801 26800 - 26701 26700 - 26601 26600 - 26501 26500 - 26401 26400 - 26301 26300 - 26201 26200 - 26101 26100 - 26001 26000 - 25901 25900 - 25801 25800 - 25701 25700 - 25601 25600 - 25501 25500 - 25401 25400 - 25301 25300 - 25201 25200 - 25101 25100 - 25001 25000 - 24901 24900 - 24801 24800 - 24701 24700 - 24601 24600 - 24501 24500 - 24401 24400 - 24301 24300 - 24201 24200 - 24101 24100 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- TV & Audió
- LCD TV - tapasztalatok, tanácsok - Archívum III.
- (téma lezárva)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy A37 – régi ismerős új formában
- Nyolcmagos CPU-val és 32 GB RAM-mal is munkára fogható az MSI egykártyás gépe
- Battlefield 6
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Video digitalizálás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5276
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
- HP 430 G5 Intel CEL 3865U laptop (kijelző hibás)
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De filmet úgy néztünk Karácsonykor, arra tökéletes.
De tény,

itt aszondják , h pofon egyszerű az átalakítás dp-ről hdmi-re, meg h mennyire szuper is az a dp. nyilván ha szar lenne akkor is ezt mondanák, de ez ez relatíve megnyugtató (lenne ha legalább egy valaki írta volna, h igen kipróbáltam és működik)

köszi a helpet!
széép.

- ezért nem is ecsetelném miért ő a következő TVm is. Ha valakit esetleg érdekel valami ezzel a TV-vel kapcsolatban, csak kérdezzen, bár egyenlőre csak tv-adás (UPC analóg,nálunk meglepően szép,de jövőhéttől UPC DigitalGold) és DVD tesztelés volt, de az
...hát családomat, barátaimat és engem is igen meggyőzött a méretével, felbontásával, képminőségével és nem utolsó sorban hangjával is az előző HDready 32-eshez képest. Ja! Ami kicsit kétségbe ejtett, ugye mindenhol azt írják FullHD de a TVre az van írva HDReady 1080p. No, meg is ilyedtem
egy guglikeresés erejéig, de aztán a szakirodalom megnyugtatott , hogy ez bizony FullHD(nek is mondható) csak másfajta jelölés.