Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovi831
aktív tag
Sraff:
És milyen felbontású a cucc amit összeraksz?Ez a DIY téma érdekes még most is, bár már anyagi okok miatt ebbe nem fognék bele újra.Volt régen egy 17"-os LG monitorom, abból lett építve a vetítőm.Azt vettem észre, hogy sokkal,de sokkal jobbak voltak a színei mint a mostani belépőszintű prezis LCD/DLP projektorok.Túl adtam rajta, hely hiány miatt(pedig nem panelbe lakok), meg nagyon gyűjtötte a port.Egyik havernak lett odaadva, ő meg sikeresen szétsz@rta/elrontotta(pedig vill.mérnök)
Pont ő csinál nekem ledet(25W)táppal együtt
(még xenonnal is lesz próba,bár csak 35 wattos ami itthon van az meg kevés megint)
Na majd arról beszámolok milyen lesz, persze nem sok fénye lesz. De talán arra jó lesz, hogy meg tudjam érdemes-e venni 100-200 Wattos power ledet ami nem 20 fillér.Ott a probléma is, hogy egy ilyen led, ha jól tudom akkor kb. 1 Wattosokból van összerakva, szóval még lehet fókuszálnom is kell.No meg, ha okés a dolog, akkor meg a 100/200-as hűtésén gondolkodhatok. Nem olyan egyszerű ez...
Szerk.
50 Wattos (12V) szpottal már próbáltam, olyan volt a fénye mint a gyertyának
Szórakozásból raktam bele, mert meglepődtem, hogy a szpotnak ugyanaz az átmérője mint az eredeti foncsornak, csak annyi a gond azzal is, hogy rövidebb.És így az ív sem oda került ahova kellene neki.(így meg olyan mintha csak 25 watt világítana, de ez már off)
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Mobil flották
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- LEGO klub
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Vadiúj gèpházak! Gamereknek ès Akiknek fontos a külső!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest