- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Juhász Imi #4261 üzenetére
Ez a lánc most lett hozva a Husi boltból élezésből. 3 kuglit vágtam vele, igaz keményfa és 30-as, na de akkor is...
Vettem a Stihlbe élezőkészletet ami jó a 261-hez. Első 1-2 élezés elég jó volt, de utána semmit sem ért. Ezért is vittem el élezőhöz. Úgy tűnik az se sokat segített.
Vigyem el máshova vagy reszelőt vegyek? Pontosan melyiket vegyem? -
válasz
Juhász Imi #3855 üzenetére
Az a mennyiség ami bele van keverve, nem fog látszani, főleg ha nincs ugyanabból a benzinből keveretlen minta is, amihez hasonlítani tudod. Ez így elég kockázatos...
-
Pillerb
kezdő
válasz
Juhász Imi #3712 üzenetére
Sima csavarhúzóval általában ki lehet fordítani.
-
isti732712
aktív tag
válasz
Juhász Imi #3709 üzenetére
Köszi!!
-
Misi87
csendes újonc
válasz
Juhász Imi #3687 üzenetére
Akkor magyaràzd el nekünk ezeket! Ez a tankban keletkező nyomàs az összes videó szerelős elmondja! De ott senki nem kérdőjelezte még meg ezt sem! Téged konkrétan nem tudlak hovà tenni még, mivel veled egy időben jött még vagy 6-7 új tag azoknak a köpködésnél kimerült a tudàsuk. Làtod itt van ez a fűrészeslali neki sajnos ennyiben kimerül a tudàsa. De engem érdekelne, te hogy làtod vagy akkor mi az igazság ezekkel kapcsolatban! Érdekelne a tankban keletkező nyomàs, érdekelne, ez a rücskös felületű dugattyú is.
-
PALEDOG
kezdő
válasz
Juhász Imi #3687 üzenetére
Ugyan már. Senki nem hiszi, hogy a tuning nem az élettartam rovására megy. Nem vagyunk 12-15 évesek. Ha jól emlékszem elhangzott ez videóban is, hogy senki ne higgye, hogy büntetlenül lehet tuningolni.
De pl Vilics Zsolt videóban sem hangzik el, hogy figyelem ezzel a módosítással csinálok várhatóan +1,5 pacit de kb 50 üzemórára csökkentjük az élettartamot, mégsem kapja érte az ívet.
Drujba mikor feltette a szorulós főtengely videót még ment is a vállveregetes több helyen, hogy milyen profi becsületes szakember....Hol van Magyarországon tuning láncfűrész verseny? Mindig keresem mert el akartam menni, ha relatíve közelben van. Imádom a rezós gépek hangját.
Bemutatnád a flottád? Itt azért vagyunk egy ketten akik csöppennek egy fasza faragáson is. Mégha nem is tehetjük meg, hogy legyen akár egy is.
-
PALEDOG
kezdő
válasz
Juhász Imi #3682 üzenetére
És egy láncfűrész home bütykölőnek mekkora probléma ha 645 helyett 600 fokról beszélünk?
Kérlek írj egy konkrét esetet ahol probléma volt belőle vagy azt okoz ez a hamis információ láncfűrész használat vagy bűtykölés terén. -
válasz
Juhász Imi #3677 üzenetére
Figyumar, ha csak ilyen hangnemben megy a forumozas akkor hamarosan bezar a jatszoter, ennek a fajta kommunikacionak nem kivanunk teret adni.
-
kemenylegeny
csendes tag
válasz
Juhász Imi #3677 üzenetére
Szerintem meg direkt csinálta, hogy kajálja mindenki és pukkadjanak.
-
kemenylegeny
csendes tag
válasz
Juhász Imi #3671 üzenetére
Imi! Ha nincs megtámasztva a gép akkor jó így nem? 1x meglehet csinálni, de a csapágyat is így indítjuk nem? Előfeszítés majd kopp a kalapáccsal.
-
Misi87
csendes újonc
válasz
Juhász Imi #3661 üzenetére
És ezt màs "sztàrvideósnàl" vagy "sztàrszerelőnél" még nem làthattuk igaz?
Itt legalàbb Àrpi beszél is erről, míg a màsik pofàzik és màr veri is a kalapàccsal! Érdekes azoknàl nem làttam ilyen kommenteket! Ràadàsul nem is olyan régen, talàn még live videóban is làthattuk, de ott sem làttam ilyen kommenteket! Meg most olyan pàrtolja a katalizàtort is aki a "videós pàlyafutàsa elején" ő az aki kiszedi! És bizony lehetne sorolni
-
PALEDOG
kezdő
válasz
Juhász Imi #3661 üzenetére
Ez nem az a fórum. Tessék a videó alá kommentálni. Köszi
-
Stihl024
junior tag
válasz
Juhász Imi #3540 üzenetére
Úgy privát írási lehetőség van a jobb felső részen
-
csiga8
senior tag
válasz
Juhász Imi #3496 üzenetére
Szia!
Már késő van és fáradt vagyok.
Tehát kiderült, hogy rossz a szimering. Akkor mit akarsz vizsgálni rajta?
Általában nem drága, érdemes inkább cserélni, ha már bontva van a gép. Szerelésnél is meg tudod sérteni a tömítő ajkat.
-
Stihl024
junior tag
válasz
Juhász Imi #3496 üzenetére
Szia! Ez hányadik profilod??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LEGO klub
- YouTube
- Nők, nőügyek (18+)
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC, 168e km, Fapad, Extra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest