Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qorthral
őstag
Látom lehalasztottam a fórumonkat még az átlagnál is jobban...
Srácok! Kéne egy jó kis lövöldözős este!
Amikor mindenki jön és toljuk kicsit neki Tigeren, vagy Dawnon, netán Harboron vagy atyaég Stalinon
?
Zsadi kedvéért mehet egy Brecourt is, LJoE kérésére pedig Robajt külön ventrire (TSre) tesszük
Csak gyerünk!
Hiányzik ez az egész, NA! Legyünk őszinték
A csapatszellem, a viták JoEval, w durcás napjai, az április elsejei tréfája, DoGgal a nagy dumálások, Robajjal a noclip TK gránátpartik stalinon, meg az, hogy mindig fent volt ventrin, Zsadival a westernes havas puskás cowboyosdi hurtgenen, vagy a nagy puskás gyakorlásaink brecen, hiányzik Z pisztolyos rambozása, kapszegyládasörthakinyírodegypisztollyalminda6ot (JoE)
, meg persze Bagya ritkánhallott hangja és csipázgatása, mc brutalitása, amikor mindig egyedül maradt 5 ellenre, és igen, mennyiszer megoldotta! Ő volt anno a nyerőemberünk, a kis Einstein, ahogy a Chimerasok nevezték, és nagyon féltek tőle, joggal!
Hiányzik Elrood is, anno a nagy csativédéseink 6v6 Stalinnál, bombabiztos volt
, aztán Flash-Back és mejte, akik kiegészítőből nagyon jó kis alapemberekké váltak idővel, valamint Beerwolf+LK is, bár ők elég keveset voltak.
Megnéztem ''haver''klánjainkat, firpo teljesen halottnak tetszik, N'Fly hozzánk hasonlóan ''aktív'' maximum...
Kár!
Kiemlékeztem magam

[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb + AMD Radeon
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4345
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
?