- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
dellfanboy
őstag
válasz
Csabroncka #6620 üzenetére
viccelsz ugye? ki fog ilyen gazdasagi kornyezetbe bevallalni 3gyereket?egy tanult diplomas fiatal budapesti hazaspar, vagy mondjuk egy gyari munkas szabolcsba?
lassan 1 eve hogy nyugatEU-ban lakok es hidd el nem olyan rossz a Magyar oktatas mint amilyennek hangoztatjak...
EU alatt nem ertem mit ertesz a nepet kell nevelni hogy eljen egeszegesebben (sport mozgas, jo kaja) nem uj korhazakat epiteni..avval meg kvara nem ertek egyet hogy szerinted a vasutat, autopalyat nem kell fejleszteni, nagyon is kellene hisz tranzit orszag reven eleg sok lovet le lehetne akasztani az atmeno kamionostranzit forgalombol csak nem tesszuk...
ill. azt se ertem miert csak svajcba van/mukodik hogy a kamionokat felpakoljak a vonatra itthon ilyet sose lattam pedig szerintem jo lenne a kamion sofor is pihenhetne, talan kevesebb baleset is lenne.
jelen allas szerint a sok kimuvelt egeszseges gyerek erettsegi/diploma utan lep nyugatra...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050 Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest