- Asszociációs játék. :)
- New Game Blitz - 2025
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Digitális Állampolgárság Program
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- OpenZFS a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
válasz Dorian #30041 üzenetére
Ez nagyon tetszett.
Mindenkinek: a témaindítás - amire páran kicsit hevesebben reagáltak - az volt, hogy tényleg azt olvastam ingatlanosoktól néhány cikkben, hogy "Úristen, vissza az aglóból!!" - módba kapcsolnak sokan, akik megunták a "nincs betonút, meg.. semmi se" témát. (Nyilván a H-P (5 nap) HO-sok nem, de azért nem ők a többség szerintem.)
Itt viszont adja magát a kérdés amit feltettem, hogy akkor végül az agglo drágulni fog (volt, aki írta az agglo-s befektetési telket is ötletként) vagy épp fordítva: eljön a vásárlói kánaán a 20-30%-os alkukkal, merthogy "mindenki" el(vissza)költözik? (Egyszerre a kettő ugye nem fog menni, hogy dráguljon is, meg, hogy el is költözzenek.)
Erre írtam, hogy szerintem az árakat alapvetően az építőanyag árak támasztják meg (addig a pontig, ameddig 1-1 használt ingatlan árát még beletapossák a JTM-be a bankok egy-egy 2 keresős családnál) így én nem számítanék jelentősebb árkorrekcióra vagy akár alkupozícióra a jobb állapotú és/vagy frekventáltabb helyeken lévő ingatlanoknál.
Tehát az én megközelítésem a vásárlás szempontjából volt kérdéses: ki mire számít, merre mozdulhat a piac és az árak? (jósgömb nélkül. )
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Gyúrósok ide!
- Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- Alig két hét múlva indul a Gravelord korai hozzáférése
- Nők, nőügyek (18+)
- EA Sports WRC '23
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Yoga Slim 7 Pro 14ACH5 OD 14" 3K OLED Ryzen 9 5900HS Creator Edition MX450 16GB 512GB magyar gar
- x1 Carbon 10th 14" 4K UHD+ IPS 7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- GIGABYTE GA-H110M-S2H/i7-6700
- ASUS P8Z68-V /i5-3570K/8 gb ddr3
- Lenovo 15,6",A4 6210,R3+R5 m330 VGA,8-16GB RAM,SSD,Jó akkumulátor,jó állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest