Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- CPU-im eddig
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Tökéletes töketlenség
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
balojazz
aktív tag
válasz Vision #26848 üzenetére
Lovagoltok itt egy többszörösen összetett mondat egyik mellékmondatán, amely azért sem volt fontos egyéb szempontból, mint a számtan, mert a törlesztő kiszámolásához vezető rövid gondolatsor egyik állomása volt. De ha megijeszt, ha nem, ha szeretitek, ha nem, ha megszakadtok, akkor is igaz lesz, mert azt a számot fogod elosztani a hónapok számával, hogy megkapd a törlesztőt. Matek. A sok törlesztő nem jó, a kevés meg jó. Oszt ennyi. Lehet tabusítani és üldözni a végösszeget, de minek? És akkor hogyan számolsz törlesztőt másképp, ha titkolod a szummát? Elrejtheted a THM meg a futamidő mögé, de ott lesz az valahol, a kalkulátor tudja, meg is mutatja, hogy ne neked kelljen kiszámolnod. Mikroökonómia egy osztásos feladathoz? Minek? A osztva B-vel egyenlő C. Ha a C sok vagy tiltott, csökkentsd A-t vagy növeld B-t vagy mindkettő. Ennyi a történet. És nem, nem emeltem ki és hangsúlyoztam A értékét, bármennyire szeretnétek ezt hinni.
Soha nem voltam trafikban. Soha nem fogok bemenni. Mindig gőzölni fogok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Dolce Gusto
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Eredeti játékok OFF topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Tárhely szolgáltató választás
- Villanyszerelés
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- KARÁCSONYI AKCIÓS ÁR! HP Elitebook 850 G5, I7-8650U, 16 GB, 512 SSD
- HP Hp Probook 640 G4, I5-8350U, 8 GB, 256 SSD
- Inno3D GeForce RTX 4070 Twin X2 OC White 12G videokártya - Alza garancia: 2026.09.21.
- KARÁCSONYI AKCIÓS ÁR! Hp Elitebook 850 G7 Intel Core I7 10610U, 32gb DDR4, 512 SSD
- Thermalright Frozen Notte 240 black vízhűtő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest