- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Zéé
addikt
válasz
Vision #26061 üzenetére
Én most csináltattam egy 108m2 alapterületű épületre összesen 200m2 tetőfelületű nyeregtetőt. Szeglemezes szerkezettel, oromfallal, bádogozással, legolcsóbb Bramac tetőcseréppel nagyjából nettó 7 millió forintból áll meg. Erre jön majd még 25 cm kőzetgyapot az álmenyó fölé, ami most nem tudom mennyi.
Közvetlen mellette készül egy 60 m2-s alapterületű épületre lapostető 20 cm+lejtésképzés hőszigeteléssel, EPDM szigeteléssel, mosott kavics leterheléssel, bádogos munkával nagyjából 2,5-3 millió lesz.
Szóval valóban drágább a magastető, de messze van azért a 10+ milliós felár egy átlagos méretű háznál.Amúgy nem megcáfolni akarlak mindenben, de felénk pont, hogy divat lett a gyerek nélkül maradt szülőknek kiköltözni a lakásból a város szélére az ilyen 50-60m2 környéki zártkerti ingatlanokba, amik jellemzően 1 nappali-konyha-étkező plusz 1, nagyon max 2 hálószobásak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Nők, nőügyek (18+)
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Subaru topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest