- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
jézusom
addikt
válasz
üzenetére
Persze a szárított hús az oké, de nehogy itt azt higgye valaki hogy a jutifalatok ilyenek, mindegy mindenki meg tudja nézni, hogy hús, vagy búzaliszt

Én amúgy pont ezen akadtam ki multkor, hogy tudjuk melyik csávó mondja youtubon, hogy milyen frankó a platinum nagyon sok hús van benne. Erre a fehérjetartalom meg mondjuk középszintű, és zsír se sok volt benne, úgyhogy ez valahol hibás képlet, legalábbis nekem magas...
Én amikor a nagy kisebb volt vettem neki 40+ százalékos tápot, úgy hogy semmiféle nagy fehérjetartalmú hüvelyes nem volt benne, amivel fel szokták az értéket tolni, akkor az a 27% ne legyen már nagy durranás.
Igaz platinumban sincs hüvelyes, de hogy kevesebb kalóriát tartalmaz, az biztos, így még többet is kell adni neki meg nem is olcsó.
-
Vesa
veterán
válasz
üzenetére
Pedig a kutyák pont olyan hülyék, mint az enber, csak komolyabb értelem nélkül. Náluk is megtalálod a harcot, állandó versengést, vannak köüzöttük teljes idióták, agresszívak stb. A kis növésű kutyák pont olyan frusztráltak, mint az embereknél az alacsony férfiak, és lehetne még sorolni. Ha lenne annyi eszük, mint az embernek, szeintem pont ott tartanának ahol mi. Ne csak a te szerető, jámbor, rendes kutyáidból képezd le a kutyákat, mint állatfajt. Rengeteg hibbant van közöttük is, olyanok is, akik kvázi szórakozásból ölnek.
Imádom a kutyákat, de igyekszem reálisan tekinteni rájuk. Ha már uralkodó állatfajt kéne választani az ember helyett, akkor sokkal inkább számos más, sokkal békésebb jelöltem lenne. -
Vesa
veterán
válasz
üzenetére
Nem vagy te kicsit depis ezzel a nagy ember undoroddal?
Na persze nem teljesen alaptalan, én pl. antiszociális vagyok.Azért el tudnék képzelni még pár lényt, akikért nem hullatnék könnyeket. Kullancs, darázs, poloska, szúnyog (az ő mentségére legalább felhozható, hogy néhány értelmes állat kajájaként is funkcionál).
-
Vesa
veterán
válasz
üzenetére
Én nagy állatbarát vagyok, de a macska az egyetlen, amit ne is lássak...Kutyát zárjuk be, sétáltatni csak szájkosárral, chipeltetni személyes adatokkal stb., de a nyüves macskák ki/be járhatnak mások kertjébe, ott rombolhatnak, telesz*rhatják (tegnap "csak" 15db-ot szedtem ki a szomszéd tetves macskája után a virágágyásból, de ha az én valamelyik kutyám menne át hozzá, a rendőrt is rám küldené). Fura egy világ ez...Na mindegy.
Úgyhogy ja, pont úgy látom én is ahogy a képen van. Macska és kész.
-
jézusom
addikt
válasz
üzenetére
Én ilyet vettem. Elég jó minőség, ripstop, belül meg polár, kivülről mintha vízálló lenne, de nem tudom. Sajnos ahogy ráteszem a kutyára egyből szedné le. Napközben nem hagyhatom rajta, esetleg majd hidegben megyünk valahova. Ja és a varrásoknál fényvisszaverős.
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz
üzenetére
nem az enyém, én csak a szerelme vagyok ( : ő minden rovartól fél, ami zúg , zizeg, stb
kméti lakásnál volt kullancs rendesen, pedig kb ugyanez a környezet, füvet ritkábban vágták, de ott rengeteg volt, nem győztem szedni a kutyusból, ő ónémetjuhász volt, szerették a nagy szőrét -
Chaser
legenda
válasz
üzenetére
legtöbb fán/bokron csak pihennek
ház falakat sem eszik meg, ahol napoznak
igen, válogatósak, általában a mi kulturnövényeinket zabálják, paradicsomot már biztos láttál amn "beesések" vannak meg barna roggyanások, nem eszik, szívják, főleg a lárváik, de a kifejlett példányok is
a kertben az angaltrombitán élősködnek, a virágok nektárját csapolják és néha a leveleket is - mindig adok a pofájuknak a kerti zuhannyal meg lesöpröm és eltaposom ha tudom -
sok ilyen élősködő dög van sajnos, a krumlibogár v kolorádóbogár sem hoz hasznot, nem eszi semmi, de a krumplit letarolja
lakásban meg szépen kiszáradnak a poloskák,ilyenkor nagyon szeretnek bemenni a hideg elöl
van egy képem másik lakásból, mikor ablakcsere volt, kivették az a blakot tokostól, az egyik alatt legalább 50 katicabogár hesszetl, de vagy 10 fajta ha nem több, valamikor novemberben cseréltettük az ablakokat, már hüsi volt
tavasszal mindig rajzották a katicák, na onnan már nem rajzanak ( : - azoknak is nagy része már kártékony és mérgező, valami génmódosult dögök, hagyományost már alig látok -
de ott van a meztelen csiga is pl, csak zabál az is, nem sok minden eszi meg
a bodobácsok - amiket már szeretek mióta letüűntek ((( : - , ők mondjuk sok rosszat nem csinálnak, virágok nektárját szívják meg állandóan dugnak, kb ennyi az életük, de hasznot azpok sem hoznak semminek, azoknak sincs természetes ellensége..jah de, a kutya pisi ( : , illetve ami kertünkben én voltam :d - kiírtottam a mályvát aminek ették a nektárját, eltűntek ők is pár hónap után - -
Chaser
legenda
válasz
üzenetére
tévúton jársz, sok zöldséget is megdézsmálnak, rászoknak bármire, paradicsom, krumpli, paprika, gyümölcsök
nem döglöttek azok még ki, ahhoz kell tartós -10 fok legalább - ezért van sok ha nincs kemény tél, bebújnak valahova aztán röhögve előjönnek tavasszal - , max hibernálták magukat, napokban is láttam röpködni, erkélyajtót nem hagyjuk nyitva, mert harmadikra is rendszeresen berodeóznak ( : -
Chaser
legenda
válasz
üzenetére
rengeteg élőlény van, aminek semmi haszna, pl a vándorpoloska - büdös banka - , csak zabál, nem eszi meg semmi, de van, szóval ez van
nálunk csodás módon nincs kullancs, legalábbis még nem láttam 1,5 év után a kutyuban, de más se panaszkodik, van fű, fa, kullancs az nincs -
-
Chaser
legenda
válasz
üzenetére
Jah igen, dentat is kap neha, de kifli, kenyer, zsemle, ami epp van, meg a szaraz tap, ha kokemeny is megeszi gond nelkul a pekarukat, es rajott h szereti is ( : el szoktam neki torni kis darabokra, h lenyelni ne tudja ragas nelkul, de ne is kelljen birkozbia sokat, lusta dog, amit tud ragas nelkul lenyel, tapbol 1-2 szemet megrag, aztan 1-2 szemet lenyel ( : de nagyobb szemut meg mar nem tud megragni
-
grigo
őstag
válasz
üzenetére
Te aztán nem szarral gurítasz

Egy ivartalanítós kérdésből elég komolyan beleálltál a témába. Tényleg csak logikailag szólnék hozzá, hogy úgy kezded a mondatot, hogy "az ivartalanítósok" aztán pedig úgy folytatod a gondolatot, hogy milyen szar, hogy az emberek pártokra szakadnak mindenben. Ezen jót mosolyogtam.De hogy on is legyen. Mi azért ivartalanítottunk a héten mert állatorvos mondta, hogy a komolyan begyulladt bűzmirigy magyarázható lehet hormonális okokkal és lehet a jövőben kiütnénk vele. Illetve mert ivartalanítósok vagyunk, ha úgy nézed.
Peace
és újra off: a konzolos videón besírtam, nem láttam még. Mestermű.
-
jézusom
addikt
-
-
jézusom
addikt
válasz
üzenetére
Nem vitatkozni akarunk, attól még messze vagyunk
Volt egy kérdés, ami alapján valami bizonytalanságot/tudatlanságot fedeztünk fel, és felhomályosítottuk a kérdezőt.Én még annyit hozzátennék, hogy aki természetességgel jönne a nem ivartalanítást pártolva, annak azt mondom, hogy oké de akkor lenne természetes, ha hagynánk kedvük szerint párosodjanak. Érthető okokból ez nem opció, szegény kutyák meg szenvednek, ha nem jutnak párhoz, mindez ivartalanul talán nem probléma

-
-
grigo
őstag
válasz
üzenetére
Úgy kezdtük, hogy állatorvos, kutyakozmetikus és nagygenerál. Lecsapattuk és már szépen nől neki. Kenyeret soha többet nem kap. Josera seniort tápot kap házi megmaradt koszttal (csirkecsontot kivéve) és rájöttünk hogy szereti a répát is
Sétálunk vele és holnap bizony ivartalanítva is lesz szegényke.
Szerintem egy 50e körüli összeget megér nekünk simán, hogy télen ha zimankó van akkor be tudjon húzódni kint valami szigetelt helyre. Mert persze bejöhet a házba de mivel világéletében kinti kutya volt így előbb utóbb kimegy ha mást nem hát a dolgát elvégezni. Felújítás alatt így is lepisilt egy gipszes zsákot
-
Vesa
veterán
válasz
üzenetére
Sok ponton igazad van, a 90-es éveket hagyjuk is, nagyjából egyetértek mindennel.
Táp kérdésben kikötöttem a korábabn leírt rendszernél, ez nálam jól működik. Persze szerencsésnek mondhatom magam, mert jóban vagyok a helyi hentessel és mindig van valami, amit jó áron el tudok hozni, és ami ugye emberi fogyasztásra szánt anyagból kerül hozzám, tehát ennek minősége mindenképpen agyonver bármilyen tápot. Viszont az is tény, hogy a tápokban ha hús nincs is túl sok, vitaminokat és ásványi anyagokat megfelelő mennyiségben tartalmaznak, így a kettő kvázi keverésével mindent megkapnak a kutyák. Volt persze ellenérv korábban, hogy nem jó a gyomornak és hasonlók, de ezt a gyakorlat cáfolja mert a kutyák széklete jó, a szőrük szép, jókedvűek, energikusak, és semmi jele annak, hogy bármilyen problémát okozna a dolog.Megjegyzem, közben vettem az általad javasolt Real Nature konzerv tápból is, hozzákevertem a szárazhoz és igen nagy sikere volt! Ha nem látok problémát belőle később sem, ez is részét fogja képezni a menünek időnként, de persze csak módjával.
-
Chaser
legenda
válasz
üzenetére
vannak lusta tenyésztők, kész táppal nem kell bíbelődni, vitaminokat is tartalmazza, megvan annak a létjogosultsága, csak nagyon kevés jó táp van, mars is gyárt legalját, meg is látszik az árán
de még az is klasszisokkal jobb mint a bodri meg társai, amiben majdnem faggyú az egész
marsnál a liszt is magasabb minőségű, mint amit az átlagember eszik ( : mivel dolgoztam ott láttam sok mindent, a denta, rodeo és társai úgy készül, ha a kedves gazdi látná nem feltétlen adna többet a kutyának ( :philoxenia
"két dolog van, amiről jó ha nem tudják az emberek hogy készül: a törvényhozás és a kolbács"
öööö..három dolog, disznósajtot kifelejtettem ((( : -
Vesa
veterán
válasz
üzenetére
Engem azóta nem érdekelnek a reklámok és a marketing duma, amióta kiderült, hogy az Eukanuba is egy kalap ****. Ugyanis, a 90-es években az volt a szuper prémium táp itthon, a versenyeken győztes kutyák minimum 70%-ka azon élt (közöttük az enyéim is), mert akkor éppen azt tolták nagy hangon itthon. Aztán ma meg már tudjuk...
És hát ugye, ha egy bármilyen egyéb termék esetén mára az lett a trend, hogy az életérzést+logót vetetik meg jódumával az emberekkel, akkor miért gondoljam azt, hogy majd pont a kutyatápos cégek nem fognak így működni? Különösképpen, mert a marketinget olyan szakemberek végzik, akiknek tök mindegy, hogy kutyatápot, mobiltelefont, vagy kis sárga gumikacsát kell értékesíteniük mindenáron!
Éppen ezért nem vagyok hajlandó ilyen 30-40k-s tápokat venni, és nem az ára miatt, hanem mert tartok tőle, csak hülyére vesznek a marketingesek! Nálam kapnak a kutyák egy jó közepes tápot, és 3 naponta rendes húst, farhátat és hantestől hús/ín/egyéb nyesedéket. Olcsóbban nem jövök ki, de legalább tudom, hogy a táphulladék mellé rendes kaját is kapnak.
-
Vesa
veterán
válasz
üzenetére
Persze, minden kutya más, még fajtán belül is, nemhogy fajták között. A törődést persze mindegyik szereti, csak ki így, ki úgy. Volt Boxerem is, na az egy igazi komplett idióta volt, úgy ugrált mint egy gazella, képtelenség volt babusgatni. De pl. a "sátánnak" kikiáltott Roti meg úgy tudta földhöz vágni magát (4 lába az égnek) egy kis hasvakargatásért, hogy azt még egy apró öleb is megirigyelte volna.
Szépek a kyuáid! A 2018-as kép cool!

Chaser
Nagy arc lehet az a kutya is!Dorian
Irigyellek!
Én egyik kutyámat sem mertem így odaengedni amikor a gyerekek még kicsik voltak, pedig nem volt vad kutya egyik sem. Szuper a kép, nem lehet elég korán kezdeni a barátkozást! 
-
Vesa
veterán
válasz
üzenetére
Az enyém -20C-ben érzi legobban magát. Betakarni esélytelen lenne.

-
jézusom
addikt
-
Vesa
veterán
válasz
üzenetére
Szerintem lehet tanácsot adni, mert alapvető szabályokat azért követnek az állatok és a kutyák is, mégha nyilván adott konkrét eb habitusa ettől ilyen-olyan mértékben el is térhet. A legtöbb gazda eleve azzal sincs tisztában, hogy a kutyát nem emberként kellene kezelnie, hanem annak rendje és módja szerint, állatként. Önmagában ebből az egyetlen tévedésből már rengeteg egyéb probléma származik. Nincs azzal baj, ha valaki legalább az alapokat elmagyarázza. A gazda aztán ezt a tudást már integrálhatja a saját nevelési szisztémájába a saját környezetében és a saját kapcsolatában a kutyájával.
Mikor a párommal összejöttem, volt egy rendkívül okos, de végtelenül elkényeztetett kis keverék kutyája, akit természetesen kvázi plüss maciként kezelt, ennek megfelelő végeredménnyel.
Miután "kézbe vettem" a kutyát, kb. 4-6 hónap múlva rá sem lehetett ismerni, egyszerűen megtanult viselkedni, megtanulta, hol a helye a családban pedig nem vagyok dedikált kutyakiképző. Korábban azt képzelte, körülötte forog a világ. Az alapokat nekem is tanították a kutyasuliban, amikor a kutyáimmal jártam oda. Szóval szerintem lehet és kellene is tanulni, főként a gazdáknak.Cesar-hoz visszatérve: Egy celeb ripacs a faszi, de az elméletet átadja. A többi hülyeséggel meg nem kell foglalkozni, akinek esze van, nyilván tudja, hogy semmilyen kutyát nem lehet 15perc alatt átnevelni. Ez csak a műsor része, a parasztvakítás. A jelenségtől én is hányingert kapok, ugyanakkor sajnos be kell látni, hogy emberek tömegeihez csak a cirkuszon keresztül jut el információ. És ha ebből csak annyit megtanul, hogy a kutya nem egy ember, aki érti mit zagyvál neki amikor zsüzsükézik hozzá, már volt értelme...
A kutyások meg persze savazzák, ez kb. olyan, mint amikor kijön a "mester" valamit javítani a házon, és mindenkit lesz*roz közel s távolban, akinek köze van a szakmához, csak ő helikopter. Ezzel együtt Cesar barátunk mint jelenség, tényleg extra gááááz... -
Vesa
veterán
válasz
üzenetére
"Nekem a folyamatos normális hús beszerzése ugyanolyan nehéz."
Nekünk is emiatt lett ez felejtős. 4 gyerek mellett, még a kutyák miatt is annyit rohangálni az állandó friss húsért, nem fér bele már.
Konzerves tápot keverve adod? Én még soha nem vettem ilyet mert tudom, hogy víz+hulladék, de ennek ellenére már gondoltam rá, hogy néha, pusztán a változatosság kedvéért, kevernék a táphoz azt is, mondjuk hetente egyszer.
Más: A szőr "fényesítése" miatt régen adtunk a kutyáknak nyers tojást, ritkán, két hetente, havonta egyszer. Erről most mi a szakmai vélemény vajon? Fertőzéstől kissé tartok.
-
-
jézusom
addikt
válasz
üzenetére
Ezt én értem, de a borsóval simán felpumpálják a fehérje százalékot, ez az ami nem tetszik. Ha csak a rostja van benne, az oké, de ezt nem sikerült kiderítenem, inkább veszek brit care-t. De most inkább hús, a rizsemből adok nekik, meg maradék. Így rendes húsbol megkapják a csirkét is, de tápból nem. Zöldség az répa, vagy cékla, a kis hülye kutyám nyersen elrágcsálja a sárgarépát
Egyébként ha farkasból indulok ki azok úgy jutnak zöldséghez, hogy a prédaállat gyomrából, tehát előemésztve
tehát inkább főzöm ami olyan, a répát nem tudom hova tegyem, inkább a felét főzöm csak. Ha véletlenül nekik főzök rízst, vagy zabot rendesen túlfőzöm inkább, de inkább az enyémből kapnak úgy, hogy még ráfőzök. Húst nem főzöm, csak a sertést, vagy vadnyesit ha kapok. -
jézusom
addikt
válasz
üzenetére
Én akkor veszek acanát, ha el merik árulni mi a rákér tesznek bele borsót... Semmi féle hüvelyest nem adok kutyának, csak ha maradék kajában van. Ez lehet hogy csak az én hülyeségem, de amíg fele annyiba kerül egy tiszta csirke és gabona mentes jó fehérje+zsír tartalmú táp... De most nyáron semilyen tápot nem adok ráérek este összeállítani a menüt

Ezzel együtt nem panaszkodhatnak a kutyáid
amikor látom zsákszámra viszik haza 2000Ft/10kg tápot, enyhe düh fog el. -
Vesa
veterán
válasz
üzenetére
"nem a Betadine csíp, hanem minden ami folyadék és a mély sebbe kerül."
Egyetértek. Nekem volt egy durva műtétem, 15cm-es vágás, tisztán ment bele a Betadine és kicsit csípett, de nem volt vészes. Felszíni sérülésnél, nem túl mély sebeknél -pl. elestem bringával és felhasadt az alkarom-, szintén ment bele a tömény jód, de egyáltalán nem csípett. Mély seb esetén bármi csíp, ami hozzáér. Akár a tiszta víz is!
-
jézusom
addikt
válasz
üzenetére
Ugyan azt használta, mint én. Higitott betadine meg utána rá ez az immunovet vagy mi. De ezt csak utolsó kezelésnél, és abbol hoztam haza is. Az elején csak betadinre emlékszem. Egyébként most nem tudom ez nyílt sebnek számíte, nem vérzik és összevarrták 2 hete, varratot már kiszedte a doki, de idő előtt mivel jobb így mint ha a kutya szedi ki, márpedig elkezdte. A hús mondjuk kilátszik, de varrosodik, nem vérzik.
-
jézusom
addikt
válasz
üzenetére
2-3x muszáj lemosni, nem tud egész nap bent lenni, félek a legyektől is, meg tényleg ez a szer rajta szokott maradni pár órát, addig gyógyul

Most ugrott be, van nekem plastubol pp is régebben adták gyógyszertárban, de igazából nem tudtam használni, itt is a sziszegés nem tetszett neki
Erről a cuccról mi a véleményed? Ha lefújnám a sebet, szellőzne, csipné? Gondolom arra jó, hogy ne menjen bele piszok. -
jézusom
addikt
válasz
üzenetére
Sajnos hiába mondom a kutyának, hogy nem csíp
hidd el csíp.Jó 7-8 centin felszakadt az irha, de érdekes nem ömlött a vér. Mintha meg akarták volna nyúzni szegényt, de úgy utána nem mutatott fájdalmat, még jo hogy észre vettem.ha ugatni kell valakit, rohan a kerítés mellett, ott sérthette fel az oldalát.
-
jézusom
addikt
válasz
üzenetére
Nem azért higítom a betadint, hanem mert mert csípi
nem én találtam ki így, hanem a doki, de régebben is így volt úgy emlékszem.Ez a cucc ami elvileg immunovet, csak tollal lett ráírva a fecskendő papírjára, mert kiadagolva kaptam. Egy egész üveg drága lett volna. Úgyhogy akár más is lehet.
A lényeg, hogy amit megfigyeltem kezelés után egyből mintha feloldana minden betadint, meg vért és fakó szinte csont száraz seb lesz ott, legalábbis úgy tűnik. Tehát mintha feloldana ott mindent, de ez nem fáj neki, nem nyalja le, csak pár óra múlva szoktam észrevenni, de akkor kezelem is újra. Úgy tűnik gyógyulgat, de még mindig egy jó nagy kátyú van ott, még ha nem is vérzik, elég csúnya.Amúgy az mennyire valós, hogy csinálnak olyan varrást, amit nem tud szét szedni a kutya? Hallottam ilyet, hogy "katonai" minőségű varrás, és ivartalanításhoz sem kell gallér. Szegény kutyámnak elég hamar kivették inkább, pedig nem kellett volna, csak jobb volt így, mintha ő szedné ki...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
üzenetére
Azokhoz képest kicsi lesz. Ránézésre megmondható, hogy max. olyan 35-40 cm lesz a marmagasság és nem lesz nagyon vékony, a lábszárvastagságból ítélve. Olyan 20-25 kiló normál súlyban. Hosszabb lesz kicsit, mint egy bigli, de hasonló magasságú. Az hogy keverék szinte mindig előny. Tovább él, kiegyensúlyozottabb idegrendszerű, betegségeknek ellenállóbb. Amúgy persze nem pont ezt kell "megvenni" de rokonszenves a jelképes összeg. Lógú fülű, labis, de kisebb. A képen anno hasonló volt, Te ellenben azt írtad, hasonlót nehéz lesz találni. (Mondjuk a képen láthatót nehéz lesz, spániel, golden túl nagy az igényeknek a többi kistestű meg közelében sincs kinézetre.)Fajtatiszta valóban kevés van, ritka és drága nyilván, ellenben keverékben, mint Te is írtad, gyakori....fejszerkezetileg a kölykök nagy része ilyen a speciális fejű kutyákat kivéve
-
bajnokpityu
félisten
válasz
üzenetére
mondjuk nekem a kutya vs bringással még gyerekkoromból van tapasztalatom, amikoris kb 5-6évesen megkergetett egy kutya, majd achileszen fogott. azóta félek a lábam mögött követő kiskutyáktól.
ami bringást támadó kutyát ismerek, azok megcsipik inkább, nem megölik, de van olyan ÖV foglalkozás is, ahol egy franciabundás segéd bringázik, és a kutya dolga leszedni. pont egy dobit láttam igy tréningezni.
de ők nem félelemből fognak rá, hanem préda, v dominancia, hogy gyors, tehát erős, nála meg ne legyen senki erősebb

-
bajnokpityu
félisten
válasz
üzenetére
kezdve onnan, h némelyik átlagtól erősebb ösztönnel rendelkező kutyának vörös posztó a bringás. arra, h ilyet fogtam ki akkor jöttem rá, amikor 3 hónaposan a margit szigeten leszedett egyet. azóta soha többet, mert figyelek rá, ezért pl, ha bringás közelit, akkor minden esetben megkötöm, lábhoz rendelem, stb..
ha nem tenném, akkor 1000%, hogy lábon harapná amelyik pár centire húz el tőle.
-
maximilian4
addikt
válasz
üzenetére
Én kutyás vagyok és bringás is. Az ilyet leszedném a bicajról és szájbaverném. Én is úgy hajtanék el mellette hogy a küllőm birizgálja a farkát. Megnézném mit szólna. De ha én mellette kocsival elmegyek, akkor pofázik hogy nincs meg a másfél méter. Kutya meg simán megijedhet, én is megijednék.
-
Vesa
veterán
válasz
üzenetére
Még egy ilyet találtam, ekkora méretben, olcsóbban. Igaz, nincs raktáron...:-)
Vagy ez van még, ami 25kg, és olcsó is.
-
Vesa
veterán
válasz
üzenetére
Igen, az enyém is 20kg-os. Ilyen típus.
Egyébként miért keresel olyan nagy dobozt? Gondolom nem férsz bele a havi adaggal.
Nekem a 20-as bevált, mert 12,5kg-os kiszerelésű a "fő" táp, 5-7kg a másik (keverni szoktam), tehát pont belefér kb. egy havi adag. Mondjuk ha már két ilyen nagy kutyám lenne, akkor kéne még egy doboz.
Tényleg, az nem megoldás, ha veszel kettőt?
-
Elektrosokk
veterán
válasz
üzenetére
aha.

nálunk sajnos még kell a jutalomfalat, de ennek a lazacnak vannak más előnyei is azon túl hogy megőrülnek érte, kapnak még zöld pacalt, nyúlfület meg néha szarvashúst. A babapiskóta meg háztastári keksz tudtommal cukrosak, én nem adnék a kutyámnak semmit ami cukrot tartalmaz.de a térfogatnövelőkről ne is beszéljünk.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
üzenetére
egyszer SOS kellett, vettem Orijen jutifalatot. Nem vettem észre mennyibe kerül, mert amúgy valszeg beszaladtam volna a henteshez töpörtőért v virsliért.
Amúgy tényleg durván akarja ezt a tápot. Alfi olyan, h kinyalja az örölbeszoritott kezedből a kaját, az orijen esetén ráharapott a kezemre. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Háztartási gépek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Nothing Phone (1) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Na persze nem teljesen alaptalan, én pl. antiszociális vagyok.

Nagy arc lehet az a kutya is!
Én egyik kutyámat sem mertem így odaengedni amikor a gyerekek még kicsik voltak, pedig nem volt vad kutya egyik sem. Szuper a kép, nem lehet elég korán kezdeni a barátkozást!
Nagyon meguntam már, hogy vadászni kelljen a jó tápokat.
hidd el csíp.