Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
Tegnap vettem neki premier konzervet, amit összekevertem szárazzal, mindent megevett. Ma délben nyers farhát lesz a menü, este pedig megint konzerv és száraz. A konzerv mennyiségét szép lassan csökkentem majd neki, szárazra szeretném átszoktatni.
Ma volt rajta 3. alkalommal póráz, szinte végig gyönyörűen jött, kicsit kacsázik az úton, de nem húz, nem makacskodik. Akkor van gond, amikor másik kutyát lát, mindenkivel szeretne haverkodni. Délután viszem népszerű erdei útra, ahol sok kutya jár, ott majd haverkodhat, szocializálódhat.
Tegnap haverom kislánya játszott vele, nagyon jól érezték magukat, hazaérve szó szerint elájult a kanapén. :)
Méretileg már most biztos, hogy nem pocket méret lesz, bőven belecsúszik majd a standard méretbe. 6-8 kilósnak kéne lennie, ehelyett 12 kiló, illetve a magassága is több az átlagnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HP notebook topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- Autós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest