- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
Tegnap vettem neki premier konzervet, amit összekevertem szárazzal, mindent megevett. Ma délben nyers farhát lesz a menü, este pedig megint konzerv és száraz. A konzerv mennyiségét szép lassan csökkentem majd neki, szárazra szeretném átszoktatni.
Ma volt rajta 3. alkalommal póráz, szinte végig gyönyörűen jött, kicsit kacsázik az úton, de nem húz, nem makacskodik. Akkor van gond, amikor másik kutyát lát, mindenkivel szeretne haverkodni. Délután viszem népszerű erdei útra, ahol sok kutya jár, ott majd haverkodhat, szocializálódhat.
Tegnap haverom kislánya játszott vele, nagyon jól érezték magukat, hazaérve szó szerint elájult a kanapén. :)
Méretileg már most biztos, hogy nem pocket méret lesz, bőven belecsúszik majd a standard méretbe. 6-8 kilósnak kéne lennie, ehelyett 12 kiló, illetve a magassága is több az átlagnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest