Hirdetés

2024. június 26., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#37325) Alusky válasza Vesa (#37320) üzenetére


Alusky
aktív tag

Mivel nem költözöm, egyértelműen temetés, itt vannak a kertben a többiek meg azon játszanak, direkt ezért csináltam földbe süllyesztett megoldást, mint az amcsik szoktak. Lett nekik fekhely meg takaró csinálva szövetből úgyhogy végső esetben könnyedén ki is áshatóak mert védve vannak a földtől, évek teltével már szaga nincs és az ember viheti magával. Jobb, mintha az új tulaj ráépítene egy garázst, csak bírd ki érzelmileg. Ha elég mélyre ásod és be van körben takarva szö9vettel akkor a vizes föld sem bomlasztja, baktériumok is nehezen dolgoznak és nagyon egyben maradnak, inkább mumifikálódnak és nem oszlanak.
Dögkútra leadni ótvar dolog, akkor inkább hamvasztás, olyat kell kérni ahol végignézhető akkor tuti a te kutyádat kapod vissza, aztán viheted magaddal bárhova. Vagy kisállatemetőbe temeted el, ott elvileg nem épül rá semmi legalábbis belátható időn belül nem.

Ezekre ha van lakásbiztosításod adnak pénzt is általában. Nekem is fizetne 50 ezret, de nem igényeltem mivel nem vettem igénybe külső fizetős szolgáltatást. Kisállatbiztim meg nincs, mert több pénzt tudok én félrerakni rájuk, mint amit a biztosító nyújtani tud.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.