Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Csak nem a Fressnapfban a Dogscreek Everest szériából vettél neki kinti fekhelyet? Bár azok olyan embertelenül túlárazottak, hogy el nem tudom képzelni ki fizeti meg amúgy. Porosak is szoktak lenni ott a polcon annyira fogy... Pedig amúgy nagyon jó cuccok.
Nekem is elkezdte rágcsálni az ortopéd fekhelyet a kölyök, de elvettem tőle és csak akkor kapja meg ha itt vagyok. A kuvaszom fekhelye volt, a kölyök örökölte tovább, nem tépheti szét.
Épp elég baj, hogy a malamut a másik kuvaszfekhelyet megtépte, de még összevarrtam, nem dobtam ki, túl sok emlék van benne. Meg egyébként is tízezer Ft-os dolgokról beszélünk, nem tudok minden hónapban újat venni nekik. Ráadásul ezek meg már nem is kaphatóak a Fressben.Istenem ezt is mintha pár hónapja vettem volna neki, pedig már 2.5 éve volt, akkor kapta ősszel mikor jött a hideg. Egyből ráfeküdt, megtapogatta és érezte milyen puha meg meleg.
Csak az L-est vettem amin épp elfért, megígértem neki akkor veszek majd egy XL-est is, de sose történt meg. Nagyon haragszom magamra az ilyenek miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- Tőzsde és gazdaság
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- Autós topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- További aktív témák...
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest