Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
Siriusb
üzenetére
Senki nem hurrogott le senkit, felelősségteljes tanácsot és választ adtam! Orvosi kérdésekben tanácsot semmifél tapasztalati úton nem lehet adni, mert:
1. Minden kutya más, ami a miénknél valamit jelentett, az teljesen mást jelenthet a másiknál
2. Minden eset más
3. Nem látjuk a kutyát személyesen, hogyan adhatnánk így tanácsot?
4. Nem vagyunk orvosok, nem értünk hozzáA kérdés az volt, "aggódnia kell-e"? Te képes vagy erre felelősségteljes választ adni egy fórumon?
"...de ha olyan információt kapnak, lehet átértékelik a helyzetet (pl. sürgős), vagy tudnak egyéb ellenőrzéseket elvégezni."
Pont erről beszélek! Ha annak alapján dönt valaki arról, hogy a kutyát orvoshoz vigye vagy sem, hogy itt valaki mit mond, azzal lehet, hogy hibát követ el. Azt kéne megérteni, hogy én akarok itt jót! Írhattam volna azt is, hogy "semmi gond, nyugodjon meg, mert nálam is ez volt 4 hónapja és kiheverte", de ez szerinted segítség akkor, ha az ő kutyájának teljesen más baja van? Honnan tudnánk ezt itt megítélni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest