Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
monti0222w
addikt
Szia, öszintén sajnálom, pláne annak tükrében is hogy Bull típusú terrierek rajongója vagyok, és tavaly vesztettem el én is szeretett bullterrieremet.
Ajánlani, a magyar kennelek közül az Independent tudnám, vagy ha tényleg jó kutyát akarsz és megvan rá a kereted, akkor érdemesebb lenne külföldön, Németország, Ausztria, Hollandia, stb. nézni, vásárolni.
Fekete Andreát is érdemes lenne megkeresni, ő volt a férjével anno a bullterrier baráti társaság alapítója, s a fajta mentője is. Nem tudom létezik-e még a szervezetük, mert egy jó ideje nem jártam ilyen bulikra, szervezésekre, de egy próbát megér, tanácsot segítséget tudnak adni.
Jut eszembe, Cseszneg György-t is meg kereshet ez ügyben, sokáig ő volt a magyar bullterrier szövetség elnőke, illetve van, volt neki is tenyészete Cosmopolitan néven.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Crimson Desert
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- OLED monitor topic
- Vicces képek
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Diablo IV
- One mobilszolgáltatások
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus BR1100F Convertible - Intel N6000 I 8GB I 128SSD I 11,6" Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:88%
- Acer Nitro 5 - 15,6"FHD IPS 144 Hz - i5 10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest