Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bferibörs
addikt
Szerencsés vagy , jobban mondva az ebed !
Nekem öreg kutyám van már csak,mondjuk ész nélküli, nem igényel túl sok mozgást,illetve hamar fárad nem terhelhetem túl,vigyázok rá, egy-egy séta, illetve multi füves területen labdázás ami közel van, futtatóra amúgy sem viszem max. ha egy szuka van ott.Nem szocializált :-) nem arra volt nevelve, lányokat imádja a fiuk ha fogmutogatósak leveri őket.
Fiatal korukban ha nem volt edzés szabad naposak voltak akkor víz vagy távolabbi réten élték ki magukat.Városi kutyának sajnos nehéz ilyen lehetőségeket biztosítani.
Itt nálunk előbb lépett hatályba a kötelező pórázon vezetés közterületen mint ahogy kutya futtató épüld, a gazdák nyomására végül elkészül lassan.Persze sok kutyát mozgatnak így is szabadon a futtatón kívül, néha akad gondom is velük ha bepróbálkoznak az öreg kanomnál aki természetesen pórázon közlekedik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest