Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pengeélen
Új hozzászólás Aktív témák
-
MurdR
veterán
Most vasárnap voltam az én kis szerelmemnél a menhelyen, alig vártam hogy ki tudjak hozzá jutni.

Aki nem ismerné a történetünket: [link]
Két hete voltam nála napra pontosan, sajnos múlt hét végén nem tudtam kijutni. Kicsit féltem is, hogy hogy fog fogadni, de legnagyobb örömömre már messziről felfigyelt a hangomra. Amikor odaértem a kenelhez már kétlábra emelkedett a kapunak dőlve, és várta hogy bemenjek hozzá. Sajnos nem készült róla kép, mert nem azzal voltam elfoglalva, hanem hogy végre bemenjek hozzá.
Beléptem a kenelbe, Rosszcsont a Tőle megszokott lomhaságával háromszor körbeszaladt engem, mire rá tudtam rakni a nyakörvet.
Elindultam vele kifele, és mondta a gondozó, hogy napok óta nem volt hajlandó kijönni a kis vackából sétáltatás címén, és enni is alig evett.
Elindultam vele ki a mezőre, és akkor láttam, hogy szegénykémnek milyen állapotban van a bundája. Vissza is fordítottam asszonykámat hogy hozzon egy kefét, hát srácok láttam már képet, hogy Ti mennyit fésültök ki a kutyáitokból, de azok a mennyiségek elbújhatnak ez mellett:
És ezt 3x kell elképzelni, ez csak a legelső adag volt
Egyik barátommal mentünk ki a menhelyre, akinek szintén onnan van a két kutyusa, és most kihozta Ő is a sajátjait, hogy hogyan viszonyul hozzájuk. Kis szaglászás, kis morgás, aztán a haver legkisebbik kutyája (a Manó) rendesen szerelmes lett a Rosszcsontba, folyamatosan nyalogatta, puszilgatta, hanyatt vágta magát neki

És meg volt a kis bojlerkének élete első játéka is, vittünk ki frizbit próba képpen. Hát fantasztikus volt. Na nem úgy kell elképzelni, mint a Ti kutyáitok, ahogy gondolom levegőben elkapják a korongot, hanem eldobom neki, 4-5 másodperc alatt felkelt a földről, aztán gyök kettővel el kezdett futni a frizbi után, amit már rég beszőttek a pókok a fűben, mire odaért. De hősiesen magáévá tette, és boldogan cammogott vissza hozzánk, hogy lássuk, Ő mekkora vadász valójában

Aztán lefeküdt a fűbe, és elcsámcsogott a frizbin.
lemértem azt is, hogy mekkora nyakörvet kell vadásznom neki, hát 2 centi híján 60centi a nyakának a kerülete
Na a lényeg az, hogy rettenetesen várom már a hó elejét hogy tudjuk neki csinálni a kerítést, és tudjuk haza vinni

És még mindig áll a kérdés, amit korábban feltettem, mert ahány emberrel beszéltem, mindegyik mást mondott: milyen keverék Rosszcsont? Vagy mi (melyek) az(ok) ami(k) dominál(nak) benne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Utolsó darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27% ÁFA - Garancia - (0437AB)
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest