- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bordoi
őstag
Nem, nem tudom jobban, mint bárki más .
Viszont én nem mernék senkinek tanácsot adniegy macska felneveléséről és tartásáról, mert nem értek hozzá .
Pusztán úgy gondolom, hogy 12 kutya felnevelése és a mostaniak kivételével, halálukig gondozása, minden komoly probléma nélkül, ad némi rálátást a témára .
Nem forgattam ki a szavaidat, de olyan dologban adsz tanácsot, amihez igazából nem értesz .
Kutyázni pedig nem könyvből kell .
Azt ne döntse már el egy ember sem, hogy egy állat 1 éves korában, hogy milyen egészségügyi problémái lesznek .
Az, hogy valaki panelben tart kutyát és ivartalanítja a szukát, néha érthető is, de csak azért, hogy lehet 7 év múlva prosztata problémája lesz, ezt ugye te sem gondolod komolyan ?
Milyen állatorvos ajánl. ilyet ?
Hangsúlyozom, hogy én csak a tapasztalataimat mondtam el és nem könyvből olvastam .
Te is ?
Azt hittem ezt megtehetem egy fórumon és azt is, hogy estleg vitatkozhatom, ha úgy érzem .
Nem hiszem, hogy lekezelően fogalmaztam volna az elmúlt 5-6 hozzászólásomban .
Te sem ?
Az hogy te vagy én bármit írunk, nem jelenti azt feltétlenül, hogy űgy is van . Ezért szoktak az emberek vitatkozni, vagy legalábbis azt hiszem .
További szép napot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Google Pixel topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- PlayStation 5
- Autós topik
- E-book olvasók
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Ülőgarnitúra 3-2
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HP szerverek áron alul
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest