Új hozzászólás Aktív témák
-
Bordoi
őstag
Nem, nem tudom jobban, mint bárki más .
Viszont én nem mernék senkinek tanácsot adniegy macska felneveléséről és tartásáról, mert nem értek hozzá .
Pusztán úgy gondolom, hogy 12 kutya felnevelése és a mostaniak kivételével, halálukig gondozása, minden komoly probléma nélkül, ad némi rálátást a témára .
Nem forgattam ki a szavaidat, de olyan dologban adsz tanácsot, amihez igazából nem értesz .
Kutyázni pedig nem könyvből kell .
Azt ne döntse már el egy ember sem, hogy egy állat 1 éves korában, hogy milyen egészségügyi problémái lesznek .
Az, hogy valaki panelben tart kutyát és ivartalanítja a szukát, néha érthető is, de csak azért, hogy lehet 7 év múlva prosztata problémája lesz, ezt ugye te sem gondolod komolyan ?
Milyen állatorvos ajánl. ilyet ?
Hangsúlyozom, hogy én csak a tapasztalataimat mondtam el és nem könyvből olvastam .
Te is ?
Azt hittem ezt megtehetem egy fórumon és azt is, hogy estleg vitatkozhatom, ha úgy érzem .
Nem hiszem, hogy lekezelően fogalmaztam volna az elmúlt 5-6 hozzászólásomban .
Te sem ?
Az hogy te vagy én bármit írunk, nem jelenti azt feltétlenül, hogy űgy is van . Ezért szoktak az emberek vitatkozni, vagy legalábbis azt hiszem .
További szép napotHa elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ingatlanos topic!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OpenWRT topic
- RAM topik
- A GDDR7 memóriák okozzák az új GeForce-ok magas árazását
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- TRACON CO201A Szén-monoxid (CO) érzékelő 4,5 V DC (3 1,5V AA), 85 dB digitális kijelzővel.
- Stiebel Eltron SN 15 SL villanybojler
- Új Techson 16 csatornás Analóg és IP HD rögzítő DVR 2TB HDD
- Electrolux XIO Z1010 porszívóhoz bolygó kereket keresek (XIO Z1020 és vagy XIO Z1030)
- Fém mobil számítógép üvegasztal
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest