Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
Múltkor vettem egy ilyen Orico 7688U3 házat, amit Raspberry Pi-re kötve használok és egy WD Purple 6TB-os lemez van benne.
Kérdés, hogy az alvóüzemmódot ki lehet valahogy kapcsolni? Vagy nem árt a Purple lemezeknek a sok ki-bekapcsolás? Mióta megvan, HD sentinel szerint már 295 ki-bekapcsolás történt (Start/Stop Count) ami szerintem cseppet sok ~2,5 hónap alatt (a HDD előtte nem volt használva).Egyébként jó ez a rack, letisztult, jó az anyaghasználat és kellemes, maximum 43°C-os meleg van bent.
Bár az kicsit aggasztott, hogy semmi műanyag keret nem jár a rack-hez, simám a fém belsőbe kell belecsúsztatni, így egyrészt picit lötyög benne, másrészt meg akár rövidzárat is okozhatna a HDD-n ha középen összenyomom a rack-et. Bár lehet csak túlaggódom.
Érdekesség, hogy a csavarhúzó amit adnak mellé az méretben nem is megfelelő a ház csavarjához.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó GARANCIÁLIS KINGSTON 1TB KC3000 M.2 PCIe M.2
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- (új, bontatlan) ADATA Ultimate SU650 120GB (Foxpost:+1400Ft)
- Toshiba Enterprise Capacity MG09 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- CORSAIR MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest