- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ég veled, KEndre! :(
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rolleren is fontos az index!
- Napkollektor - csak úgy
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
válasz Dluinet #45592 üzenetére
A gyorsposta azért gyors, mert soron kívül nyomnak mindent.
A lassú posta meg összevár tételeket Kínában, utána megy Szingapúrba, ott összevárja a svéd postás csomagokat, amik 2-3 hétig állnak ott, és akkor indítja őket útnak a svéd posta.
A hétvége miatt nincs munka, ha ünnep van, nincs munka.Ez sajnos tavaly is így volt.
A DHL hétvégén is küld és vámol.
[ Szerkesztve ]
-
Palomar
csendes tag
válasz kurtuzov #45597 üzenetére
ez a konspirációs elmélet lehetne a következő James Bond film forgatókönyvének alapja.
Ennél szerintem sokkal egyszerűbb a történet:
posta (bármelyik legyen is) mindig lassabb mint az ismert futárok. Szimplán a futárcégek infrastruktúrája és logisztikai rendszere sokkal fejlettebb, így gyorsabban tudnak működni, Nyilván ennek ára is van, ezért kerül többe a futáros szállítás (legalábbis többnyire) mint a postás.Üdv: Palomar
-
kurtuzov
senior tag
válasz Dluinet #45596 üzenetére
1.) Pisti vásárol műanyag szöget. Free China post-ot választ. Wang a pénzéhes webpióca, nem hajlandó neki postára adni csak 8 nap múlva, mert ha a drága DHL-t választotta volna a vevő annak a díjából Wang kap két kopejkát és az neki jó. Emiatt szívatja Pistit.
2.) Pisti rendeli ugyanazt. Wangnak mindegy melyik szállítást választja azonnal rohan lélekszakadva beszerezni Pisti cuccait. De sajna lukra fut, mert a műanyag szögtojó tyúkfarmok épp kifogytak. Persze azért, mert a gonosz Nagy Nemzetközi Szögetisszállító észlelte, hogy Pisti nem az ő szállításukat vette igénybe, és ezért úgy dönt egy kicsit megnehezíti Wang dolgát és jól beijeszti a farmereket, hogy pár napig ne adjanak Wangnak szöget.
Tiszta sor nem?
[ Szerkesztve ]
-
kurtuzov
senior tag
válasz Dluinet #45592 üzenetére
Kérdésem az, mi ebben nekik az üzlet?
Mert ha esetleg percentet kapna a gyorspostától, megértem, hogy valamivel hátrányba helyezik az olcsóbb megoldást. Nagyobb konspirációként azt tudom elképzelni, hogy a gyorsposta szolgálatok direkt nehezítik az árubeszerzést annál a kereskedőnél aki sima postás vevőjének szerez be árut. -
nagyúr
válasz jozsi252 #45591 üzenetére
szerintem ez már simán időhúzás, hogy az ember kérje a drágább gyorspostát
ha normálisan kezelnék, akkor a gyorsposta csak 1-2 nappal előbb érkezne meg mint a sima, de így, hoyg hetekik pihentetik az olcsóbb verziót, már óriási különbség van a gyorsposta javára, amiért érdemes sokkal több pénzt kérni
[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
jozsi252
veterán
El se hiszem, komolyan mondom..
Number: RE*********SE
Status: Transit
Destination: Hungary
Origin: Sweden
2014-10-10 16:24 The shipment item is under transportation, The item has been dispatched from Sweden Post, Direct Link's international terminal for onward transport abroad
2014-10-10 16:24 MALMO UTR/MMAC, The item has been dispatched from Sweden Post, Direct Link's international terminal for onward transport abroad
2014-09-24 14:00 Order in transit
2014-09-23 05:00 Order dispatched
======================================
Powered by www.17track.netVégre 16 nap után megmozdult a csomagom
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
embe
nagyúr
Bocs! Az angol link helyett a spanyolt illesztettem be. Az angol link.
Még egy kérdés: az Amazonon a paypal fizetés nem működik?
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Üdv!
Bocs hogy itt kérdezem, de nem találok rá alkalmasabb fórumot! Az Amazonos fórum meg nem olyan aktív....
Egy Moto G2-t tervezek venni az Amazonról - az Amazontól. Vagy az angol amazontól, vagy a spanyoltól.
A spanyol mellett szól, hogy kb. 1000 Ft.-al olcsóbb lenne. De mindkét esetben az Amazon lenne az eladó is.
Kérdéseim: szól valami a spanyol ellen, vagy inkább az angol mellett?
Mi a tapasztalat az Amazon garis ügyintézésével kapcsolatban? Illetve a gari ideje hol látható, és mennyi?Köszi a választ előre is!
-
aytukabozs
addikt
válasz giorgioblues #45587 üzenetére
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
RVR400
veterán
válasz giorgioblues #45585 üzenetére
Nincs véletlenül a pénzed a zárolások között? Ha van netbankod, akkor ott tudod ellenőrizni.
-
giorgioblues
csendes tag
válasz aytukabozs #45583 üzenetére
na, be tudtam lépni, és egy centit nem mozdult semmi az oldalon, ugyanúgy awaiting bank payment, ami több mint egy hete sikeresen megtörtént... (mellesleg most épp 7%os big discount-ja van, szerintem már csak azért rakja fel néha a lapját, hogy becsaljon vevőket, akik beugranak annak, hogy ha paypal-lal kell fizetni, akkor plusz 4%-ot felszámol az árra)
-
Gépötty
senior tag
válasz giorgioblues #45582 üzenetére
Persze, tessék.
Nyilván utólag okosabb az ember, és nem vigasztal, de másoknak lehet tanulság.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
aytukabozs
addikt
válasz giorgioblues #45581 üzenetére
Privit láttad?
Nekem tegnap visszaírt a Justin.
-
giorgioblues
csendes tag
válasz Gépötty #45580 üzenetére
asszem 160 körül árulta, ami reális volt akkor a többihez képest is, de nála volt egy 6%os big discount mindenre, amivel, miután rászámolta a 4 dolláros szállítást, úgy lett 156 dollár, ezért is nehéz most elfogadnom, hogy most akkor az inkább 200 lesz... :/ (a newman n2-m amit meg nagyon szerettem, 1 és egy negyed év után adta meg magát, így nem is akarnék túl nagy pénzt költeni a következőre)
-
Gépötty
senior tag
válasz paulkaresz #45579 üzenetére
Jó, ha még egy itthoni posta is bejátszik, akkor lehet 1-2 ezerrel több, de most szerkesztettem bele a hozzászólásomba, hogy még ezzel együtt is jobb a kintről rendelésnél.
Ellenőrizzük már le! giorgioblues ha nem indiszkrét a kérés, írd meg légy szíves,mennyivel húzott lemennyit utaltál Justinnak!Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Gépötty
senior tag
A mini megint halott
Gyorsan rákerestem a típusra itt az aprón, 50k. A lentebb linkelt EU raktárból $200 = 49k. Még kérdés?Olcsóbb helyről $180-185, ami lassú postával, áfázva 57-60 ezer. Még jobban nem értem, minek szívni kintről behozatallal, mikor mások megteszik helyettünk.
[ Szerkesztve ]
Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
paulkaresz
aktív tag
válasz giorgioblues #45574 üzenetére
általában a dhl 20-25 usd,ehhez még add hozzá a teljes vételár + szállítás áfája....nincs mit rajta számolni.
[ Szerkesztve ]
Az élet olyan mint egy tekercs WC-papír ... Minnél közelebb van a vége annál gyorsabban fogy!
-
giorgioblues
csendes tag
válasz Turbobacsi #45575 üzenetére
és neked működik most is a minideal.net?
-
Turbobacsi
senior tag
válasz giorgioblues #45574 üzenetére
én pont ma reggel rendeltem tőlük egy coolpadF1-et!
"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
Gépötty
senior tag
válasz giorgioblues #45570 üzenetére
Alternatívaként még mindig érdemes elgondolkodni az itthoni beszerzésen.
-
paulkaresz
aktív tag
én innen venném,se szállítási költség,se áfa.ráadásul pár nap alatt megkapod.
[ Szerkesztve ]
Az élet olyan mint egy tekercs WC-papír ... Minnél közelebb van a vége annál gyorsabban fogy!
-
beg
veterán
Én a minideal.net oldalt használom ilyen célokra. Ott még nem tettek csecsre (eddig)
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
giorgioblues
csendes tag
srácok, most hogy jól megszívtam ezzel a hülye tmallbox-szal és várom vissza a pénzem, megkérdezlek titeket, mert annyiszor látom, hogy melyik helyeken ne vásároljunk, mondjatok már nekem pls pár helyet, ahol szerintetek igen. (mellesleg Coolpad F1-et szeretnék rendelni, a kiegészítők már úton vannak hozzá, csak ugye a telefon az, amit végül nem fogok megkapni.. :/)
-
RVR400
veterán
Azért a Fedex sincs a helyzet magaslatán:
06/10/2014 - Monday
03:59 Shipment information sent to FedExAnticipated ship date :
Wed 08/10/2014
Bishops Stortford GBEstimated delivery :
Fri 10/10/2014 by 18:00A kézbesítés várható ideje tegnap még reggel 6 volt, de nem tudom, hogy mi alapján számolnak, és a 8-ai várható szállítás ideje hogyan maradt ott, ha még nincs náluk a csomag.
-
taip
senior tag
Azért örülök, hogy van Google Translate meg társai, ugyanis a csomagom jelenlegi állapota:
收寄局收寄, 苏州市邮政局大宗邮件处理中心, HU
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
aytukabozs
addikt
válasz Vjankovics82 #45563 üzenetére
Ki van kérve agy TN a csomagodra.
Ennyit jelent.(#45562) Ch0
Pont úgy.
Megrendeli a szolgáltatást a postától, de maga a TN csak onnan él hogy be is battyog vala a postára vagy ha futárt rendelt akkor a futár kezébe adja...
A két esemény között 1 naptól a végtelenségig bármennyi idő eltelhet.Hogy érthetőbb legyen egy magyar példa:
MPL (Magyar posta logisztika) - Vaterafutár
Ha ezen kitöltöd az összes adatot, mondjuk úgy hogy te vagy a feladó, én meg a címzett, akkor 10 perc múlva tudsz nekem adni egy TN-t.
De ha sohasem viszed be a csomagot fizikai valójában a postára, vagy adod a futár kiskezibe, akkor bizony ez a TN sosem fog élni...
[ Szerkesztve ]
-
gabor#
tag
Sziasztok,
vifocal.com -ról rendelt már valaki? gizchina írta, hogy itt olcsó a mibar.
Üdv
Gabor -
Vjankovics82
senior tag
Sziasztok!
Valaki tudja ez mit jelent: 08.10.2014 04:54 Electronic notification of shipment Hungary
-
beg
veterán
Aki kereste tegnap a rendeletet, hogy miért nincs vám telefonra/tabletre:
ittejd van eYou are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
beg
veterán
válasz Cece04 #45557 üzenetére
Ne törődj vele, ha a PayPal igazolásod megvan, onnantól ketyeg a 45 napos védelem. Ha addig nem kapod meg, akkor a 44. napon a PayPal felületén vitát nyitsz.
Ezeknél a kínai oldalaknál célszerű előre regisztrálni, de sokszor még ez sem véd meg attól, hogy a regisztrált felületen a my ordersnél nem látsz semmit, úgyhogy nem kell aggódni.You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Cece04
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.Ibuygouról rendeltem egy fülhallgatót.
Nem regisztráltam, kosárba be,ország kiválaszt,szállítási mód szintén
(free shipping),aztán paypal, szállítási cím kiválaszt,fizetés..és visszadobott az ibuygou
oldalára, ahol be tudnék jelentkezni, már ha regisztráltam volna.
Azt gondoltam, hogy a rendelés közben kell majd regisztrálni,
mert sok helyen így van emlékeim szerint, de nem.
Gondolom lehet reg nélkül is vásárolni, végül is a cím megvan ahova
küldeniük kell, a paypal által gondolom az email cím is, szóval
elvileg más nem is kéne nekik, de azért kicsit aggódom.
Kell e vagy ez így oké?
Paypaltól kaptam visszaigazolást a fizetésről, tőlük viszont semmi.
Köszi előre is!A valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
-
kcsa
veterán
válasz CoolBoy323 #45555 üzenetére
ez esetben nem panaszkodom, várom a repjegyet.
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
kcsa
veterán
Antelife megörvendeztetett egy ciprusi* csomagszámmal. Még várok egy-két napot nyilván, de úgy látom engem kifejezetten utálnak és minden rendelésemmel cumiztatnak
*: nlpost, de ciprusi végállomással
[ Szerkesztve ]
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz gipsztigris #45552 üzenetére
Azert kerdezz ra chat-en, mert mindig mast mondanak XD
-
gipsztigris
addikt
válasz CoolBoy323 #45550 üzenetére
Köszi! Akkor egyenes az út Alihoz! Veszek egy digitizert 25 dodóért osztjónapot.
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz gipsztigris #45548 üzenetére
Fél év gari van csak ott
-
aytukabozs
addikt
válasz gipsztigris #45548 üzenetére
a kínai garizós topicban van egy lenovo/minideal rémsztori, de azon kívül én még nem hallottam rosszat felőlük
-
gipsztigris
addikt
Sziasztok!
Minideal.net garanciális ügyintézésben jártas valaki? Mik a tapasztalatok? December 23.-án vásárolt Zopo ZP700 érintőpanelje besz@rt. Érdemes vele foglalkozni, vagy hagyjam a faxba és vegyek egy másik digitizert 25 dodóért?"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
verdeX
csendes tag
Sziasztok! Sg Postnál mit jelent ez a bejegyzés?
4px-ről lekérdezve:
Transshipment records - Despatched to ATC
Local places of transhipment - HUBUD -
RBJ
addikt
Popkind ről rendelt már valaki?
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
kurtuzov
senior tag
-
tfalcon96
aktív tag
válasz Fricibácsi #45516 üzenetére
Nézz rá a TN-re 4PX-en, talán mutat valamit.
Saját esetem: Szept. 27-én rendeltem Chigonéktól telefont, hétfőn kaptam is trackinget, de azóta (12 napja) nem mutat semmit a követő se 4px, se SgPost, viszont a kínai 4px oldal mutat egy ilyet, arra a napra, amikor a TN-t kaptam:
2014-09-29 22:19:59 Electronic cargo information has been received
Na most föladták vagy sem? Tudom, hogy ünnep volt. Kérdeztem ChigonRogert, hogy ossz mi van, erre csak a hamis csincsillás storyt mesélte el, de állítja hogy feladta, és 2 napon belül már látni fogom.
_______"I Am Consciousness. I Am Alive. I Am Chappie."_______
-
newsync
tag
Szeptember 30.-án csomag tengeren tulra feladva,code Hu.azota semmi valtozas...singpost.ez normalis?!?
-
-
Előre jelzem, hogy ha egyáltalán meg is érkezik a panasonic 3100-as 18650-em akkor már nem fog kelleni. Rendeltem máshonnan másikat ami keddre itt van. Majd jelzem ha ideért.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó + Varta 12V 44Ah (EN350A) akku. 2.5 éves.
-
RVR400
veterán
válasz Laza... #45517 üzenetére
Nekem gyanús, hogy van benen valami, mert két csomagom is így áll, de eddig egyik helyen sem volt gond. Fentebb írtam is, hogy egy 1949deal és egy merimobiles rendelés van jelenleg így.
Csak rá kellett szólni:
2014-10-09 14:43
Despatched to overseas (Country code: HU)A másik meg a 4px.com-on:
2014-09-29 20:41:51
Shipment ready
2014-09-29 15:42:13
Mingle,Shenzhen,China
Operation completed
2014-09-29 10:24:00
Mingle,Shenzhen,China
The shipment arrived at operation center
2014-09-27 12:52:04[ Szerkesztve ]
-
Laza...
addikt
válasz Fricibácsi #45519 üzenetére
Ha sűrűn rendelsz, akkor vastag mappát vegyél, hogy az ilyeneket tudd hova jegyzetelni
Never give up!
-
Laza...
addikt
válasz Fricibácsi #45516 üzenetére
Annyi az igaz, hogy kikértek egy TN-t, téged meg leráztak - nincs feladva fizikailag még
Never give up!
-
Fricibácsi
tag
Sziasztok!
Szeptember 29.-én rendelt csomagom, 30.-i dátummal a következő szöveggel áll a Singpost TN keresőjében: "Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) "
Tegnap írtam a To2c-nek, hogy szerintük hol jár a csomagom, miért késik? Vissza is írtak, hogy tudnak a problémáról, nem frissül a weboldal ezért nincs új információ róla, de nyugodjak meg már úton van a csomag.
Szerintetek ez tényleg így van, vagy a szokásos lepattintós szöveg, vagy annyira el vannak havazva az ünnepek miatt? Ennyi idő alatt már az országban szokott lenni a csomag. -
-
Gépötty
senior tag
-
espi38
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni,hogy tudom visszakérni a paypalos befizetésem.
10.01 én fizettem egy telefonért paypalon keresztül,de azóta se adták fel az eladó nem tudja mit kérdezek tőle nincs nagy reakciója ezen a téren.
Hogy tudom visszakérni a számlámról levont összeget? -
Nagya21
addikt
válasz parati #45505 üzenetére
HAli!!
Ezt velem is eljátszották, aztán mikor modtam, hogy voltam gsm szervizben(dehogy voltam) és nem javítható a teló, akkor felajánlották, hogy pénz egyrészének vissza(nem köll), telóvissza(na ezmán jobb), vagy 30dodó, és küld egy másikat(ez lett).
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
bl4ze
veterán
Rendkívül furának találom az SE post tracket :
20.09.2014 05:00 Order dispatched 0.147 Value:9.48
21.09.2014 14:00 Order in transit 0.147
22.09.2014 10:22 Electronic notification of shipment 0.147
szóval dispatched, majd transit és UTÁNA 1 nappal meg "Electronic notification of shipment"
nem ennek kellene a legelsőnek lennie ? befoglalják majd utána mozog.... de ez most fordítva van.
bármi is, de dög lassú lassan 3 hete meg sem mozdul.:. bl4ze .:.
-
parati
csendes tag
Sziasztok,
Focalprice-os gari ügyintézés, okulásul.
Előzmény: Nem egész 3 hónapja rendelt Jiayu F1, képernyő lockot nem lehet feloldani, képernyő nem reagál, akksi ki-be, újraindítás után boot-loop jelenség.
Megkerestem FP-t, küldjek videót, küldtem nagy nehezen, mert 1,3 gigás video túl nagy volt, a honlapon nem lehetett feltölteni, tovább tömörítve pedig annyira gagyi volt, hogy semmit nem lehetett látni a lényegből.Válasz a video után:
"Sorry for the inconvenience. We will reflect the problem to the related department in order to improve continuously.
Would you please take it to your local maintenance center and let the technician to see what's wrong with it. If the technician can solve this problem, we can take the cost for the technician as the form as coupon.
Before repairing, please tell me the repairing fee!Your understanding will be appreciated! "
A honlapon található warranty policy: "4. Verified Functional Failure Failure that makes the device unusable: Treatment: Refund or replace (90 days)."
Nem okoskodás képpen, csak annak, aki nem annyira beszél angolul, röviden arról van szó,hogy bocsika a kellemetlenségért, blablabla... Elvinném-e helyben megnézetni, aztán ha helyben javítható, majd kuponban(!) megkapom a javítás díját (de előtte azért mondjam meg mennyi lesz), és köszi a megértést.
Ezzel szemben a saját garis feltételeik úgy szólnak, hogy 90 napon belül, ha megadja magát a cucc, akkor csere vagy refund. Benne vagyunk a 90 napban.
Ezt szintén jeleztem feléjük, de hülyét játszanak, visszakérdeztek, hogy akkor most javítható-e.Jelen pillanatban azt gondolom, nem fogom visszaküldeni, mert annyira trógerül intézik a történetet, hogy egyáltalán nem bízom bennük.
Nálam a focalprice innét kezdve felejtős, nem ajánlom.
-
törölt tag
Még sosem volt olyan, hogy az eladó külön írt emailt, hogy postázta a csomagot.
... ellenben most kaptam tőle életem első WD...-s TN számát
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- UHD filmek lejátszása
- Asztrofotózás
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Milyen processzort vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Építő/felújító topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -35% Bivaly i5-13500H 6Mag 16GB/512GB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4,512GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Új HP OMEN Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% i5-13420H 8Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest