-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pgemil
aktív tag
válasz CoolBoy323 #12999 üzenetére
Te már megrendelted?
Mert most rendelném, és ha lenne egy kis kedvezmény.....[ Szerkesztve ]
-
Dermesztő
aktív tag
Csomag státusznál ez mit jelent ? "acknowledge "
Ezt nem tudom értelmezni.Pü.-re illik válaszolni ! :)
-
pgemil
aktív tag
válasz CoolBoy323 #12912 üzenetére
Tudsz hozzá kupon kódot?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz wwenigma #12992 üzenetére
Megoldódott, a GLS hozta volna... holnap ujraprobaljak....
mod: végigpróbáltam az összes első hsz-es nyomkövetést, a trackitonline.ru dobta ki.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
wwenigma
Jómunkásember
SOS help kellene. Angliából kapok 2 csomagot, a royal mail trackere szerint 4.-én sikertelen kézbesítés volt magyarországon, magyar posta rendszerében nem szerepel a csomag. Felhivtam a helyi postát ahonnan általában nem hagynak értesítőt, a belső rendszerükben sem találják a csomagot.
Ilyenkor mi a rák van?!?
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Upo
addikt
-
laslie92
senior tag
válasz instantwater #12987 üzenetére
Igen benne volt a DHl is 12$ amit végül magyar posta hozott ki csak repülőtérig hozza a DHL!
Galaxy A33 5G , Asus Tuf Gaming FX505DU, Volkswagen Passat B6 3C
-
giigz
veterán
válasz instantwater #12986 üzenetére
Azt hiszem +12 $ a szállítás, de nem vagyok benne biztos. Tehát ha pl. a kínai csomagot megvámolják, akkor már jobban megérte volna innen rendelni, ráadásul ez 1 hét alatt jön meg, a kínai meg ugye 1 hónap...
-
addikt
-
addikt
-
laslie92
senior tag
válasz instantwater #12980 üzenetére
Az irreállís nézőpont kérdése! Ha netán bevámolják a cuccod ugyan ott vagy!
Elmondom egy én esetem!
Xiaocai X9 kínában ahonnan én rendelek 165$ + posta! De a telefonhoz csak 1db akkut és nem adtak szilikon tokot!
A németektől postával cakk pakk 186$ volt és 2 akku szilikon tok és egy ajándék bögre nem vámolták be és 6 nap alatt megkaptam amiben volt egy szombat és egy vasárnap! Akkor miért is Drága?A Baj az ott kezdődik,hogy kicsi a választék! de rákérdeztem karácsony előtt szinte 70% nőni fog a választék!
Aki szeretne xiaocai x9-et rendelni most zöldszínben elérhető náluk épp ma rendeltem egyet barátomnak már meg is kaptam a követési számot 6 óra alatt feldolgozták!
Galaxy A33 5G , Asus Tuf Gaming FX505DU, Volkswagen Passat B6 3C
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz #12928000 #12983 üzenetére
En mar korabban is irtam ilyen hibara, hogy meg kell rázni, forgatni erősen az eszközt, mert beragadhat a szenzor. Lehet pont neked ha mar irtal ide, mindjart megkeresem...
-
törölt tag
Volt az a történetem, hogy rendeltem geekbuyingról egy icoo fatty 2 tabot, nem működött rajta az orientation szenzor, nem fordult el a kép ha forgattam a készüléket. Hosszas levelezés és végül paypal dispute után megegyeztünk hogy visszaküldöm és kapok 1 másikat vagy kijavítják. Kaptam is a hétvégén infókat a visszaküldésről, hova kell küldeni mit tegyek a csomagba stb. Úgy gondoltam, hogy a héten feladom vagy max. jövő hét elején. Hétfőn leejtettem a tabot, kb. 1 méterről a szobában....... lepattant a képernyő kicsit, amit azonnal visszanyomtam, bekapcsoltam a képernyőt (mert nem kapcsolt ki) és mit látok? Megjavult a szenzor és azonnal elfordult a kép ahogy fekve tartottam a földről felvéve a kezemből nem lett különösebb baja 1 kicsit a sarkát megmarta a padló de semmi komolyabb. Most az 1 szer örülök hogy leejtettem, de azért nem szeretnék még 1 szer ilyen hibába/megoldásba futni.
-
giigz
veterán
válasz instantwater #12980 üzenetére
DHL + vámhoz képest nem drága egyáltalán
-
addikt
-
laslie92
senior tag
válasz maj-viktor #12978 üzenetére
Comebuy ajánlott oldal 5. rendelésem.
Minden megjött 2 nap után postáznak az ügyfél szolgálat kiválló!Galaxy A33 5G , Asus Tuf Gaming FX505DU, Volkswagen Passat B6 3C
-
maj-viktor
őstag
Akku mizériához info egy alis eladótól:
"yes now, only SG post can ship phone with 1 battery, ,so we just do DHL or EMS now"JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
barnam_
nagyúr
Sziasztok,
Pandawill-el mostanában tapasztalat?
Egyszer már vártam egy hónapot a semmire, de a kedvező ár miatt ismét elcsábultam. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz Segnior_Barthez #12974 üzenetére
Amikor vásároltál, elfogadtad a feltételeket, nem?
-
Segnior_Barthez
senior tag
..egyre aggasztóbbak a késések... pont 50 napja adtam le egy rendelést, és eddig wuhan-ból elküldték pekingbe technikailag ugyan be fogják érni ezek a sárgák a vezető trendeket, de mentálisan óriási a lemaradásuk. ilyet b+ hol csinálnak a glóbusz gazdagabbik felén hogy lassan eltelik a 2. hónap, oszt Postás Pett még sehol?
https://www.flickr.com/photos/57762354@N03/
-
törölt tag
válasz istnag #12972 üzenetére
Talán meg úgy h.szeptemberben azért lassított/csigalassúságú volt a szállítás, mert az alin sokan vásároltak ?
Hm?
Viszont ha jól olvastam (bocs:jól értelmeztem) amit kinn a neten írnak, a szállítási késedelemnek a fő oka az lehet talán, mert nemcsak a HK és az SG Post, de a CN post is minden csomagot átvizsgál az akksi/parfüm stb.mizéria miatt ?
[ Szerkesztve ]
-
istnag
addikt
válasz #73959936 #12967 üzenetére
Ebből nem tudom Ti mit hámoztok ki,értek mindent csak a lényeget nem:
"And i have checked with hongkong post why they delayed. they said all the parcel are delayed in September because there are on sell in 26 of Aus in Aliexpress. so All the parcels come to post suddenly. they have passed a lot of parcels to singapore post. so your parcel is now sending buy Singapore post. it is probabally arrive you on 25 Oct."
Ti mit gondoltok mi akar az ott lenni?
-
törölt tag
válasz bokaszalag #12966 üzenetére
Annyi, de annyi hozzám és hozzád hasonló van, szerintem történt valami, amiért nem mozdul, vagy nem ér ide, én is hiába nézem ide-oda a tracket, egyik ezt másik azt mutatja...Írtam az eladónak, hátha van sejtése, reakció még nincs, azonban vagy 2-3 hetet még biztosan várni fogok, valami (és persze többek véleménye) azt súgja, meg fog érkezni. Neked is...Meg másnak is, talán nem 100 %-ban
Üdv. Csaba
-
bokaszalag
csendes tag
-
addikt
-
maj-viktor
őstag
válasz instantwater #12959 üzenetére
Jó, csak a vicces az, hogy eddig leadtam pár alis rendelést.. mondom bepróbálom az ebay és bevált webshopok mellett...
A vicces, hogy jó belevágtam! Legelősnek egy 100$-os telót,szerencsére minden OK volt vele - csupán a csomagolás nem volt túl biztató... bevált webshopok atombiztosra csomagoltak, ez meg gyakorlatilag "csak borítékba volt" szinte semmi bubifólia vagy valami... de mivel maga a készülék nem sérült így nincs panaszra okom...
Szóval mondjuk van 10 alis rendelésem, ebből 3gond nélkül megjött (ebből 2 értékeseebb), és most a 4.- ilyen hogy 2hónapja semmi...
De mondjuk most az eladótól ez inkorrekt, hogy a leírásba 30nap után full refundot ír, a valóságba meg jóha 90nap után kaphatok... mivel most 2hónap eltelt, plusz 1 hónap kiterjesztés... és ha nem jön meg...
szerencsére ez most ilyen ~10$ dolog csak, de ha értékesebb lenne, kikúrt ideges lennék!Amúgy tanulság, ha 30.napon nem kapom meg, akkor a 31.napon rákellett volna írnom... csak mondom ok - késik várok, és "csak" a 55.napon írtam rá... (na itt követtem el hibát), meg tegyük fel a 30.napon is ad - kér 1 hó türelmet, akkor az most lejár és lehetne refundom...
csak én meg a dispute-ot néztem ali -n és csak 60.napnál engedett nyitni azzal az indokkal ,amit én akartam, ugye hogy nem érkezett meg de még úton van... mivel az eladó 15-60 days szállítást ígért(#12960) kovacsen222
h2testW teli írja és visszaolvassa... ha kamu kártya, akkor ez megmutatja!ez egy jó kártya:
ez egy kamu:
[ Szerkesztve ]
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
istnag
addikt
válasz instantwater #12959 üzenetére
Én mindig videót csinálok a kicsomagolásról. Azt tuti elfogadják .
-
tomy_cz
senior tag
Mi a különbség a Economy Int'l Shipping és a Standard Int'l Shipping között? A Standard Int'l Shipping +7$ felárat jelent, ehhez már jár tracking number?
Ebay-ről rendelnék, de szinte sose adnak tracking számot. Legutóbb is írtam az eladónak, hogy adjon, háth nem foglalkozott vele...http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=tomy_cz
-
törölt tag
Nemcsak telót, hanem 16g tf kártyát is vettem egyszerre a csomagban. Ha ez utóbbi (felteszem) teljesen rossz, nem is tudom az árát visszaszerezni ugye ? Mivel (milyen) progival és hogy kell letesztelni majd. hogy milyen állapot van ?
Üdv. Csaba
-
addikt
válasz maj-viktor #12958 üzenetére
Aliexpress
Nekem múltkor jött pár karóra, amik között volt sérült is, lefotóztam feltettem disputeba, erre a vége az lett, hogy köszönik szépen, de nem elég a vizonyíték, vita lezárva, az eladónak küldik a teljes pénzt.
Mi bizonyíték, ha nem fotó?Na mindegy, de azért csak okosan az alin, mert messze nem olyan mint a paypal védelem.
Viszont egy hibás memkari árát már sikerült visszakukázni az alival
-
maj-viktor
őstag
Huuuh gyerekek...
Ez most komoly!?Volt / van ali-n egy rendelésem
2013.08.13.-án adtam le - fizettem
tracking szerint 2013.08.18.-án lett feladva
a tracking utolsó infója 2013.08.20 célországba elküldve státuszalin 60nap után lehet refundot kezdeményezni, ami most vasárnap lesz asszem talán...
Írtam az eladónak, hogy a leírásba ő fullrefundot írt ha 31napon belül nem kapom meg...
&
"If you have not received your shipment within 30 days from payment, please contact us"Én vártam türelmesen és csak a 55.napon írtam rá, hogy hé ez nem jött meg....
Ráírtam tegnap vagy tegnapelőtt erre ma az fogad, hogy "kiterjesztette a szállítási időt" ugye ez az "Expend" cucc ali-n és +35napot kér... EMBER! 2hónapja várom és most rábasz még 1 hónapot!?
NOOOOOOOOOOOOOOOORMÁLIS!!!!!?!?!??!?!Én ritka türelmes vagyok, de ez ez azért már nem komplett... vasárnap úgy nyitom rá a refundot, hogy az csak na!
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
Én meg egy görög mobilos fórumon akadtam erre az oldalra:
funbookes.com -
hunaqua
addikt
válasz #73959936 #12954 üzenetére
Az Ali-n is mindenki lát szép oldalakat,kedvező árakat,stb. A kereskedő még lehet korrekt is,de azt nem látja senki,hogy a "bolt vagy csak egy asztal" Pekingtől mondjuk 8960 Km-re van a világ végén.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
hunaqua
addikt
válasz #73959936 #12952 üzenetére
...de azt nem attól a kereskedőtől rendelted.A tok meg egyébként is levélként jön,a teló meg csomag.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
Raqueia
tag
Sziasztok!
Hallott már valaki a www.hotinbuy.com webshopról? [link]
Gyanúsan jók az áraik.voltak: Defy Plus>Amoi N821>Amoi N828>Zopo zp810>Vowney V5>Huawei G700>Xiaomi Redmi Note>Jiayu G4S, van LG L90 dual, meg nyugi :)
-
hunaqua
addikt
válasz #73959936 #12947 üzenetére
Ez attól is függ,hogy melyik "városban,helyen" működik a kereskedő.Az is fontos,hogy ki a speditőr.( a 4PX-is kezel már CN Postát is) Az nem meglepő,hogy a CN csomag A-ból B (Peking)-be mondjuk 2 hét alatt jut el.Azután meg jöttek az ünnepek.Normál körülmények között is min. 3-4 hét a szállítás.Nem véletlen a CN a legolcsóbb Posta.
...persze vannak kivételek pl: Pekingi kereskedő,stb akkor itt lehet normál körülmények között 2-3 hét alatt is,de nem ez az átlag.
-
CATTER
csendes tag
rendelt valaki mostanában telefont a banggood-tol
-
törölt tag
válasz hunaqua #12946 üzenetére
Csak tudod megismétlem: szeptember 16, mármint a track megjelenése...
Ha jól tudom csak okt 1-okt 7 között volt ünnep...
Ezt megelőzően nem volt....Mégsem jött repcsi...Vagy jött, de nem került fel rá...Na mind1.
És tudom h.vannak olyanok is, akik 1 héttel korábban kaptam ragszámot, mégsincs itt a cucc...
Na üdv.
-
hunaqua
addikt
válasz #73959936 #12945 üzenetére
Repülő nem lesz több,és hihetetlen mennyiségű konténer gyűlik össze egy ilyen ünnep után.
-
törölt tag
válasz wendy87 #12944 üzenetére
Én 16.án trackingelt csomagra várok, ma ugye 9-e van. Magyarul 1 hét múlva lesz 1 hónapos. Szerintem ettől régebbiek is vannak, amik még kinn konténer mélyén hevernek, de hogy miért nem adják/adták fel repcsire őket - sejtelmem sincs- Vagy másként fogalmazok: mire várnak, minek kell történnie ahhoz h.feladják ?
Üdv. Csaba
[ Szerkesztve ]
-
wendy87
csendes tag
Ti milyen régi csomagokra vártok Kínából?
Nekem tracking nélküliek java részét 40 és 30 nap között adták fel, de még semmi, a héten még egy sem jött meg Létezik, hogy a 40 napja feladott még Kínában volt az ünnepkor? -
tomy_cz
senior tag
válasz Lampard19 #12942 üzenetére
Nincs benne, ezért kérdeztem. Egy rövid automata emailt kaptam, hogy az eladó felajánlotta a full refundot és hogy a vita zárult. De belépve a Complaint centerben sem látni sehol, hogy mennyi idő míg visszakapom, csak a Refund időpontja látszik a rendelés részleteiben :2013-10-07 04:00.
Na mindegy, akkor így kalkulálok.
Köszi.[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=tomy_cz
-
tomy_cz
senior tag
SZiasztok!
Aliexpressen mennyi idő alatt érkezik meg a refund? Elvileg már hétfőn záródott a dispute, visszaadják a pénzem, de mégmindig nem kaptam meg.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=tomy_cz
-
paolinho
őstag
válasz Ed3r_X_ #12917 üzenetére
Szerintem az egy kicsit túlzás, hogy a Panda gyors. Bő egy hónapig jött tőlük anno nyáron a csajom telefonja, és nem kevés szekatúra volt vele, mire feladták. 10 nap processing után le szerettem volna mondani a rendelést, erre azonnal adtak TN-t. Szóval megérkezett a cucc gond nélkül, de ezt a procedúrát nem szívesen ismételném meg. Akkor inkább a Tmallbox, ami kétszer is 16 napra juttatta el a rendelt árut.
-
Dermesztő
aktív tag
Nyomkövetőket ne nézzétek, mert rosszak. nekem nincs változás, 2.-a óta.
Egyik fórumtársunknál szintén ugyan ez a helyzet, és ma megkapta a csomagját.Pü.-re illik válaszolni ! :)
-
Zeki
nagyúr
válasz maj-viktor #12930 üzenetére
Oké, így valóban lehet csalni. Itthon is csalnak, hamisítanak, meg máshol is.
De a nem kapod meg és a megkapod és azt hiszed az az amit rendeltél, között van különbség.[ Szerkesztve ]
-
maj-viktor
őstag
Ha 100-ből csak 5-10 hülye nem reklamál, az már tuti haszon a csalónak...
Pl. kamu memóriakártyánál... névleges 32GB-ot árul, mely valójába csak 2 - 8GB-os...
8GB-osat kb. 1.000 Ft-ért már tud szerezni, ezt átmatricázza, stb. és adja 3.000 Ft-ért... 1 kártyán 2E Ft haszon!
Elad 1.000 db-ot és hidd el nagyon sok hülye van, nem csak 1%, hanem legalább 20-30%, aki nem h2testw-zi le a kapott memókártyát és értékeli, hogy megkapta - minden rendbe! EZ neki már totál haszon, majd csinál egy új nevet az ali-n és folytatja továbbAz már 200-300 db fejenként 2E Ft-os haszonnal már 400E - 600E Ft! HASZON!!!
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
everbuying.com 8% OFF kupon:
Oct07a
él okt 17-ig. -
kunasgabi
tag
Sziasztok! ezt az oldalt [HDC Mobile] ismeri valaki? Rendelnék onnan,de nem ismerem.
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz Anonymus23 #12925 üzenetére
Az a lényeg, olyantól kell venni aki régóta árul, van iszonyat sok értékelése, és legalább 98%-ban jók.
Amúgy nem értem...
- az ali akkor fizet az eladónak, ha a vevő megadta az értékelést
- akkor mi a frásznak a sok kamu eladó náluk, hiszen úgysem jutnak pénzhez? -
Anonymus23
veterán
válasz asexon #12921 üzenetére
Én korábban rendeltem tabletet, de mint kiderült olyan "bolt" volt olyan áron amit százak rendeltek, de nem más volt a dolog mint emailcím gyűjtés.
Szóval, ha rendelsz valamit, akkor az ali kiértesíti az eladót, hogy van egy rendelése, igazolja le, hogy ki van küldve az áru. Ha az ali nem kap választ az eladótól, vagy sok panasz érkezik be az adott boltra, akkor befagyasztja a bolt áruit, és a folyamatban lévő rendeléseknél felszólítja a boltot, hogy adjon X időn belül bizonyítékot arra, hogy egyrészt van áruja, vagy feladta a rendelésre az árut szállításra.
Ha erre nem kap választ az ali, akkor szépen jön a refund automatikusan.Pl. most néztem meg, hogy volt olyan rendelésem amit 08.01-én fizettem, és mire kiderült, hogy kamu, meg minden 08.26 volt mire visszautaltál a pénzt az ali.
Szóval érdemes itt is figyelni a megbízhatóságot, illetve, hogy kinek mennyi tranzakciója volt már, vagy akár az adott árunál a visszajelzéseket, akárcsak az ebayen.
Nincs varázslat, hiper olcsón, értékes cuccot itt sem lehet venni, 99.99%, hogy kamu, főleg ha nulla tranzakciója volt az adott eladónak előtte.A te esetedben: 99%, hogy nem fogsz kapni árut. Azért a rendelés oldalon írhatsz üzenetet az eladónak, de ha már a többi tétel vagy maga a shop is le van tiltva, akkor csak kamu az egész, várni, vissza fogják utalni a pénzt.
Az ali ilyen, előtte kellett volna kérdezni, és mondjuk az én és más kárán tanulni
Mondjuk pénzügyi kár eleddig még nem ért.;) - The Power of the Light Side
-
Dermesztő
aktív tag
-
maxsam
csendes tag
Sziasztok! Az antelife-t mennyire tartjátok most biztonságosnak? tényleg 20-40 munkanap mire megjön a vásárolt termék? :S
-
Palomar
csendes tag
válasz asexon #12921 üzenetére
idézet aliexpress faq-ból:
Please note that the transaction for this order has been frozen since the supplier concerned is suspected of fraudulent business activities. Please be assured that your payment is protected by us now.The case is under investigation at present and normally it will take 5 business days. Once the case is verified, the refund will be made to your account.
Tehát az eladó vizsgálata alatt van frozen, és nem hetekig, hanem 5 nap max. Utána refund.
Üdv: Palomar
-
revneiq
csendes tag
Eljátszhatja azt az eladó, hogy ha kevesebbért kelt el a cucc mint szerette volna, akkor egyszerűen nem áll szóba a vevővel, még ha az ki is fizette?
I don't want to live on this planet anymore.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz CoolBoy323 #12916 üzenetére
Eddig gyorsak voltak, de ennyire betett az ünnep? Előzőt 3 nap alatt feldolgozták, ennek meg már van egy pár napja 25-től.
“Songbird, Songbird, see him fly, drop the children from the sky. When the young ones misbehave, escorts children to their grave. Never back-talk, never lie, or he'll drop you from the sky!”
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz CoolBoy323 #12912 üzenetére
Neked is? A fenébe
Pandától Szeptember 25-én rendeltem, jött az ünnep, tegnap rájuk írtam, hogy jó lenne tracking, de még semmi. Várjak még? Pedig ünnep előtt rendeltem még.
“Songbird, Songbird, see him fly, drop the children from the sky. When the young ones misbehave, escorts children to their grave. Never back-talk, never lie, or he'll drop you from the sky!”
-
CoolBoy323
nagyúr
köszönöm az infókat Uraim!
Haier W718 a kiszemelt áldozat
-
Dermesztő
aktív tag
-
PeetR
aktív tag
válasz CoolBoy323 #12907 üzenetére
Igen, nemrég egy tabletet rendeltem, itt volt kb. 2 hét alatt .
-
asexon
újonc
válasz Anonymus23 #12906 üzenetére
Rendeltem tobbfele eszkozt. Telefont, tabletet, laptopot. A tablet mar celorszagba kuldve magyar posta szerint. A laptopokkal van gond. Van ami finished lett es van ami frozen az allapot. Ezek a korabbiak, min. 1 hete fizetve EC/MC-vel alinak. A frissebbek is fizetve lettek, epp tartott a kb. 8 napos feladasi hatarido szamlalo, amikor frozenre valtott. Ali irt, hogy keri szallitott a feladas igazolasara.
-
bajaki
őstag
válasz CoolBoy323 #12907 üzenetére
Vasárnap este rendeltem tőlük. Még nem jött TN, máskor ilyenkor már szokott, de biztos feltorlódtak a rendelések az ünnepek miatt.
Egyébként amit utoljára kézhez kaptam tőlük az szeptember elején egy ThL W200 volt. Nem volt semmi probléma, minden rendben ment. Remélem most is így lesz.
-
CoolBoy323
nagyúr
geekbuying-ról rendelt valaki mostanság?
megbízhatóak még mindig minden szempontból?
-
Anonymus23
veterán
válasz asexon #12903 üzenetére
Hogy-hogy buktad a pénzt?
Az eladó addig nem kapja meg a zsét az alinál, amíg nem igazolod vissza, hogy minden OK a termékkel.
Vagy hogyan fizettél? Az alin keresztül vagy külön az eladónak?Írd már le normálisan, hogy mit csináltál, mi történt, mert így nem lehet segíteni, hogy találgatni kell.
Nekem 5 rendelésem is be lett fagyasztva korábban, mind az 5-re visszakaptam a zsét.
1--nél volt, ahol nem jött meg a pénz (1,6 USD ) de azt is kivertem belőlük, 2x kellett emailt írni, de csak visszaküldték azt is[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
giigz
veterán
Tegnap 14:53-kor Célországba elküldve
Remélem minél hamarabb kézhez kapom
-
Rapaz
csendes tag
Sziasztok!
Van egy ilyen csomag státuszom:
Current status: Posted through Sweden Post
Valaki tudja ez pontosan mit jelent hogy már elküldték vagy folyamatban? mert ha a svéd honlapon nézem akkor nincs semmi info a csomagrol.
Köszi -
asexon
újonc
Frozen megrendeles
Segitseget kerek es tapasztalatokat varok ez ugyben. Penzt es termeket is buktam, mit tudok tenni.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz asexon #12900 üzenetére
Olcsó laptop tutiszáz hogy valami androidos low tablet lesz billentyűzettel, inkabb haladjál hardverapró felé ha ilyen kell...
[ Szerkesztve ]
-
asexon
újonc
válasz Anonymus23 #12899 üzenetére
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hardcore café
- Hálózati / IP kamera
- Tesla topik
- Építő/felújító topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Politika
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite C50-B - i3-G4 I 8GB I 120GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- KONICA MINOLTA PagePro 1350W Lézernyomtató ÚJ + 2db gyári toner
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GAMER PC! Ryzen 7600 / RTX 3070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 650w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest