-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aero.
veterán
Sziasztok
Haver rendelt, ha ez van, akkor várhatja a vámos levelet? Valaki privátban tudna adni infót ezzel kapcsolatban?
2013.09.08
20:33
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs[ Szerkesztve ]
-
citkar
addikt
A felnyitásról:
tőlem garancialevelet kértek (mert garanciális ügyintézésből tér vissza), mondtam nekik, hogy természetesen elküldtem a termékkel (amennyiben a tyúklábas papír az volt), valószínűleg benne van most is, erre visszaírták, hogy semmiféle dokumentáció nincs benne; gondolom felnyitották (de valószínűnek tartom, csak azután, hogy írtam nekik benne keressék). -
devGyuri
csendes tag
válasz pChriss #10694 üzenetére
A 4px az a vállalkozás, amelyik a webshop és az SG/HK posta között szállítja a megrendelt cuccodat. Amíg nála van a csomagod, addig csak az ő rendszerében látod a mozgását, az SG/HK posta csak annyit tud, hogy lefoglaltak nála egy TN-t, de a csomag még nem ért Szingapúrba vagy Hong Kongba.
-
pChriss
tag
Nem ertem en ezeket a nyomkovetesi oldalakat.
Singpost-on es 17track-en azt dobja a rendszer h csomagszam kikerve, de csomag meg sehol.
Ezzel ellentetben az xpress.4pix valamint a en.4pix oldalon lathato mozgas, Melyik oldalnak lehet most hinni?
Persze a posta oldalan meg semmi nem lathato..Igen, szerintem is... "P10 ds "
-
vegyszer
addikt
válasz instantwater #10692 üzenetére
De valószínűleg a 32GB-os os mikro sd kártya, és a 32kW-os kombi cirkó kazán között fognak tudni különbséget tenni bontás nélküli is.
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
addikt
válasz vegyszer #10690 üzenetére
Egyébként miért is bontanák ki?
Bekérnek egy számlát, mert nem hiszik el ami rá van írva.
Ha tudsz küldeni nekik egy kielégítő összegű számlát, akkor rendben van, az alapján kivetik a vámot.Ha nem tudsz küldeni számlát, akkor a hasukra csapnak, és felbecsülik az értékét, és azt vámolják.
Nem dolgoznak feleslegesen ha nem kell.
-
Ildike72
csendes tag
válasz peter077 #10671 üzenetére
A címzettnek kell intézkedni. Kérd el a megrendelőtől a pp igazolást, számlát, és a banki igazolást. A vámkezelési nyilatkozat kitöltésénél az egyéb információ rovatba írd be :
" Paypal fiók hiányában a megrendelt árú ellenértékét a mellékelt dokumentumokon számlafizetőként szereplő magánszemély egyenlítette ki a nevemben."
Kinyomtatod, aláírod, bescanneled (lehetőleg pdf formátumban) és a többivel együtt elküldöd a megadott e-mail címre. Ha minden stimmel, 2-3 napon belül jön a csomag, postásnak fizeted az áfát+ a kezelési költséget.
-
vegyszer
addikt
válasz Freezee #10686 üzenetére
Többen azt írták, hogy a gyári tixo sértetlen volt. De a vámot áfát kivetették. Azaz röntgent, vagy a kinézet volt az elkülönítési alap.
Egy ismerősöm DHL csomagot kapott, és azt sem bontották ki, csak vámolták
[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
addikt
Focal mivel küld?
-
gerejoe
tag
The item (RCHK) is being processed for departure from Hong Kong as of 6-Sep-2013.Ez most azt jelentené hogy már elhagyta Hong Kongot ,vagy még csak készül elhagyni?
-
PeetR
aktív tag
válasz ruszi_tomi #10683 üzenetére
Nagy lelkesedéssel nyitogatnak, minideal+sg szinte minden alkalommal vámolva lett egy ideje.
-
426os
őstag
válasz ruszi_tomi #10683 üzenetére
Ja, értem. Gondolom disput-refund lesz a vége, ha a webshop nem tudja elintézni a dolgot.
.
-
ruszi_tomi
aktív tag
Sziasztok, mennyire nyitogatnak a vámon? Én augusztus elején rendeltem,akkor nem volt gond, de most eléggé megváltoztak a dolgok, ahogy látom.
Samsung Galaxy S23 Ultra
-
gerejoe
tag
Erre a HK-s mizériára nem tudjátok mi lesz a megoldás ha vissza tartják a csomagokat?
-
Zebu
addikt
Megjött. Vám és áfa is ment rá. 10905 HUF
-
426os
őstag
A vámkezelési nyilatkozatot hogy szoktátok küldeni? Ha kinyomtatom, kitöltöm utána bescannelem/fotózom és elküldöm e-mailben a paypal számlával az úgy jó lesz nekik? Illetve, akit mostanában vámoltak az küldte a Minis visszaigazoló levelet is, vagy azt már nem kell.
Ma jött az ajánlott levél, de senki nem tudta átvenni és csak holnap fogok hozzájutni. Mennyivel lassabb a feldolgozás ha csak a TN alapján próbálom magam azonosíttatni és most elküldöm a dokumentumokat?.
-
bazsy_
tag
Most vámolódik a telóm . Kérdés kb mennyi idő múlva kaphatom kézhez ha most ez a státusza: "Megküldött dokumentumok feldolgozása"? (Legutóbb nekem 2 nap volt csak most nem tudom mennyire vannak feltórlódva)
Köszönöm
-
gerejoe
tag
És akkor most ilyenkor mi van,nekem is HK-s a csomag nem engedik tovább,5.ik napja csak item felvéve,ma a HK oldalán is volt egy üzenet hogy az akksikat szűrik röntgen sugárral,akkor most bukta a teló?
-
forrest85
senior tag
szilícium07 kolléga tollából:
"Tudom, hogy egyes helyeken nem elérhető a DE és SE post, de érdemes azzal kérni. Bármennyire is ráragasztják a CN22-es nyilatkozatot, nekem még a vám közelében sem járt. Főleg a TinyDeal küld így dolgokat és rendre itt is van 8 nap alatt a feladástól számítva. Nem mellékes ráadásul, hogy azonnal működik a TN, így elkerülhető a kamu szám. "
A futás csak azoknak való, akik nem elég intelligensek a TV nézéshez!
-
peter077
aktív tag
Minideal + SG: Cumicelilin.
2013.09.09 11:02, Item information : Postai vámkezelés alatt / Under postal customs procedure
2013.09.09 10:17, Item information : Vámkezelésre vár / Waiting customs clearance
2013.09.06 08:49, Item information : Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2013.09.06 08:48, Item information : Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2013.09.02 17:07, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroadHa a címzett és a megrendelő 2 külön személy, akkor kinek kell intézkedni?
[ Szerkesztve ]
Ulefone Power, A zerő • "A lustaság fél nehézség..."
-
cekkk
veterán
válasz CoolBoy323 #10669 üzenetére
Mert tűzveszélyes.
Amerikában is van olyan posta ami nem küld tengeren túlra olyan termékeket amibe akkumulátor van.
-
veterán
válasz Víz Elek #10667 üzenetére
A HK post most nagyon gyors lett. Emlékszem, volt egy időszak, amikor a CN post is 1-1,5 héten belül hozott dolgokat, most a HK post táltosodott meg. Anno ez csak két hétig tartott, vajon ennél most meddig fog kitartani a gyorsaság...
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Víz Elek
senior tag
Nekem az eddigi leggyorsabb.:
2013.08.21
17:12 (HONG KONG)Küldemény információ:
Küldemény felvéve / Item accepted
2013.08.23
21:00Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.08.27
00:30Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2013.08.27
00:37Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2013.08.27
11:40Küldemény információ:
Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure
2013.08.28
13:01 ******** Logisztikai PontKüldemény információ:
Kézbesítés regisztrálva / Delivery registeredKiegészítő információ:
címzett
2013.08.28
13:01 ********* Logisztikai PontKüldemény információ:
Kézbesítés regisztrálva / Delivery registeredKiegészítő információ:
címzettSamsung S9
-
vegyszer
addikt
válasz CoolBoy323 #10664 üzenetére
Mondom, nekem vagy fel sem vették, vagy a röntgent sugarak után vissza lett dobva. De inkább az elsőre tippelek (pecsét nem volt rajta csak egy) ha bontották volna, az látszik, és akkor nem látom a CN tracking number címkézést.
-
kovee01
tag
A Magyar Posta oldalán szintén evvel a követési számmal lehet bekeresni az infókat?
RF**********SG
Vagy új számot kap?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Kérdezz bátran, szervizben is dolgozom, ha tudok segítek! kovee01 felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
poperator
csendes tag
08.27 -én állitották a VÁM elé, azóta nem kaptam semmiféle levelet.
Megelőztem őket, és beküldtem ami kell, akkor el is indult a vámolás.Ha kiadták a vámhatározatot, miért került megint vámkezelésre?
Itt a teljes log:
2013.08.23 Küldemény információ:
20:44 Célországba elküldve / Item sent abroad2013.08.27 Küldemény információ:
19:20 Célországba megérkezett / Arrived in the destination country2013.08.27 Küldemény információ:
19:22 Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs2013.08.30 Küldemény információ:
12:01 Postai vámkezelés alatt / Under postal customs procedure2013.08.30 Küldemény információ:
13:19 Vámkezelésre vár / Waiting customs clearance2013.08.30 Küldemény információ:
15:05 Betárolás a Postaimport raktárba / Storage for customs procedure2013.08.30 Küldemény információ:
15:07 Adatbekérés a vámkezeléshez a címzettől / Addressee contacted2013.09.05 Küldemény információ:
08:25 Megküldött dokumentumok feldolgozása / Processing customs documents2013.09.05 Küldemény információ:
11:02 Elektronikus vámkezelési dokumentum kész / Electronic customs declaration ready2013.09.05 Küldemény információ:
12:01 Vámhatározat kiadva / Issue of customs decision2013.09.09 Küldemény információ:
01:10 Vámkezelésre vár / Waiting customs clearancePO
-
poperator
csendes tag
Sziasztok!
Ha ilyen a nyomkövetés logja:
2013.09.05 Küldemény információ:
11:02 Elektronikus vámkezelési dokumentum kész / Electronic customs declaration ready2013.09.05 Küldemény információ:
12:01 Vámhatározat kiadva / Issue of customs decision2013.09.09 Küldemény információ:
01:10 Vámkezelésre vár / Waiting customs clearanceakkor az már azt jelenti, hogy hozza a postás, vagy visszaforditották a csomagot?
[ Szerkesztve ]
-
Zebu
addikt
Nekem péntek óta kész a vámhatározat és nem történik semmi.
-
PeetR
aktív tag
mini+sg
2013.09.09 10:16, Item information : Vámkezelésre vár / Waiting customs clearance
2013.09.09 10:01, Item information : Postai vámkezelés alatt / Under postal customs procedure
2013.09.06 09:25, Item information : Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2013.09.06 09:24, Item information : Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2013.08.31 14:38, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad -
vegyszer
addikt
válasz CoolBoy323 #10641 üzenetére
nem jól tudod, nem bontják ki
de valóban egy HK volt nekem is megatrédelva egy SG tr számmal a DX-től, ami pénteken egy hete jött meg.
-
Zeki
nagyúr
válasz wwenigma #10649 üzenetére
Nézd, úgy vagyok vele, bajban ismerkszik meg a barát.
Mennyi ideig tart az alin egy refund?
Mennyi ideig vár az ali, ha azt jelzed feléjük, hogy 3 hét után ez az eladó kamuzik, semmit sem küldött el neked?
- Miért nincs egy gyors bejelentő lap a kamu gyanús árusokról?És igen, a múlt egy jó kiinduló pont számomra.
És mondhatsz bárminek, én a vaterában sem bízok, tele van kamu árusokkal az is. Vagy ha mágis küldenek valamit, az is hamisítvány. Volt egy kalandom a vaterás eladók vs Procter and Gamble általi mosószer bevizsgálás, vs vatera nem lép semmit akcióban.
Igen, olyan helyen nem akarom hagyni a pénzem, ahol le akarják nyúlni, esetleg sokáig ülnek rajta, miközben "se pénz, se posztó".
-
wwenigma
Jómunkásember
Mar elnezest, de tisztábarakás néven felemlegeted a multjukat, találgatásokba bocsátkozol a jelennel kapcsolatba, feltételezel dolgokat amik jo eséllyel valótlanok.
Ennyi erővel nagyon-nagyon sokmindenre rá lehetne huzni hogy átverés, csak ugy kell forgatni a szavakat hogy annak tunjon. Hihetetlen árak? Te biztositva vagy, ez a lényeg.
Ha meg valamit tisztába akarsz tenni, akkor konkrétumokkal és ne összeesküvés-elméletekkel gyere. Olyan fejtegetéseket olvasok itt néha hogy az már a paranoid skizofrénia határát súrolja...
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
grozikiki
csendes tag
vegyszer, dReFiX: Köszönöm a választ!
-
Zeki
nagyúr
Urak és Hölgyek!
Rakjuk már tisztába ezt az aliexpress.com oldalt!
- pár éve az alibabán egy baromi nagy nemzetközi botrány söpört végig, mert a dolgozók átmentek gazemberbe, és olyanok kaptak kiemelt jó minősítést, akik az életben nem akartak semmit sem elküldeni senkinek. Iszonyat pénzekkel megkárosítva a fél világot. Ráadásul lassan mozdultak rá a vezetőség részéről a feljelentésekre is. Aztán bezzeg volt nagy fogadkozás, hogy ez nem lesz így többet.
- nagyon vonzó árakkal nyomulnak egyes nulla minősítésű friss eladók, akiktől sokan rendelnek is.
- ha valóban csak akkor megy a pénz az eladóhoz, ha a vevő megkapta a terméket, és az okés, akkor mi ebben a biznisz, hogy mindig vannak ilyenek az alin?
- mi van ha ezek a friss eladók sem eladók, csak kell az alinak egy kis zseton, amit 1-2 hónap múlva visszaad (addig kamatoztat, befektet, akármi)? És mivel mindig vannak ilyen kamu eladók, olyan mintha az egyik befizetéséből menne később a másik kifizetése, vagyis visszafizetése. -
LaMeRick
csendes tag
válasz Coolby84 #10610 üzenetére
Nezd meg most, hatha. Az enyem is SG. Du. meg csak ennyi volt:
2013.09.06 15:48, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroadMost pedig:
2013.09.08 20:48, Item information : Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2013.09.08 20:46, Item information : Célországba megérkezett / Arrived in the destination countryMondjuk igy is 1 napot kesik a tracking, de en ezt belekalkulaltam + az AFAt is. Gondolom nem inditanak minden csomagra kulon repulot.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz gerejoe #10640 üzenetére
kavarás van náluk, mert nem lehet HK-nál akksit postázni, és e miatt mindent kibontanak ha jól tudom...
Antelife FB oldaláról idézet:
SHIPMENT NEWS from our CS, our guy pls pay attention to get learned.
Dear Customer:
Thank you for shopping with Antelife! We are apologizing to bring the inconvenience to you.
We received a notice from HongKong post that they released a new policy and will have a strict check on packages with battery since Aug.30.
So the update of HK Post packages shipped from 1st to 5th of September will be a little slower than normal.
We feel sorry for this news. We will inform you in first time if there is any further information.You can check detailed information on HK post “Prohibitions and Accurate Completion of the Customs Declaration Form” published on Aug 30. Take ref at http://bit.ly/1aXFOWI
Sorry again for this inconvenience and thanks for your understanding.[ Szerkesztve ]
-
gerejoe
tag
Aug 30-i rendelés,HK-s 5.-e óta csak item accepted status-ban áll,sztetek sztrájk van a hk postnál hogy 5 nap alatt nem tudták fel adni azt a fránya csomagot?
-
tomy_cz
senior tag
válasz Lampard19 #10507 üzenetére
Szia Lampard19,
Nos sikerült lebeszélnem az eladóval, hogy akkor visszaküldöm a cuccot, válaszban ezt ő is beírta a Complain Center-be. Jelenleg a státusza Processing. Kérdés, hogy várjak-e, hogy konkrétan mit reagál az Aliexpress, vagy menjek a postára és nyugodtan feladhatom a csomagot? Mondjuk mindegy, mert se így se úgy nem tudok vele mit kezdeni...
Pénzt még nem kaptam vissza.http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=tomy_cz
-
koliz1
tag
Sziasztok
Tud nekem valaki segíteni ebay eladás ügyben a másik topicba már írtam semmi válasz
-
Švejk
őstag
-
vegyszer
addikt
válasz gghrtz #10634 üzenetére
Ha csak nem Zimbabvén keresztül küldik, akkor nem kell. De valaki DHL-el pont a napokban jelentkezett, hogy hiába eun belül küldték, meg akarták vámolni, de megfejtést nem írt azóta...
-
Švejk
őstag
válasz gghrtz #10629 üzenetére
Az Antelifenak van spanyol raktára, többnyire THL-eket szállítanak onnan. Egyébként ők elég halogatósak, de nem vészes.
A Zopo-nak van hivatalos boltja (Zopomobileshop) sajnos alapból elég drága emellett még 50$ a szállítás.
Még a Jiayunak van tán (Jiayumobileshop.de!, a .com az Antelife tulajdona.) de ezt nem nagyon néztem.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz maj-viktor #10622 üzenetére
Akkor azt hiszem, együtt jön a csomagunk - azaz együtt nem jön
Nekem is SG post, 2013. 08. 12., bár az enyém előbb került a rendszerbe, 18:52-kor - de még semmi hír...[ Szerkesztve ]
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
gghrtz
őstag
Hello! Valaki tud olyan EU-s telefonos/tabetes webaruhazat, ami olcso, es megbizhato? Esetleg olyat ahol kinai telefonokat arulnak?
-
KTU
addikt
akinek HK-s csomagja van, tudja követni az utóbbi 1 héten?
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
maj-viktor
őstag
válasz dReFiX #10623 üzenetére
postán, csak fleghma ügyintézőhöz jutottam személyesen... aszondja nem látja a rendszerbe, megbaszott segíteni, mondván nem érdekli, nem az ő dolga!
posta.hu-n semmi plusz infó ennél több, 17track-nél szintén!
Tegnap írtam a shopnak, hogy mivan!? O.o
kérték a türelmemet, írtam, OK - 1hét, utána refund!
(bár ez nem a shop hibája, ők gyorsan feladták, stb.)Valahol elkallódott a csomagom, eskü! Beesett a repülőgép egy résébe vagy fenetudja... XD
Eskü lezuhant a repülő... Ha CN-es lenne megérteném! De én még pluszba fizettem, hogy SG legyen, mivel úgymond gyorsabb!Hát nagyon beszoptam... aztán majd a vámon is megakad, akkor frászt kapok! Akkor már rendeltem volna inkább DHL-el és 3-5 nap alatt megkaptam volna vámmal!
[ Szerkesztve ]
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
dReFiX
senior tag
válasz maj-viktor #10622 üzenetére
Esetleg hívd fel a postát és írj az SGnek de arra úgyse válaszolnak....
-
-
Zeki
nagyúr
válasz hege21 #10614 üzenetére
És a postán/vámon honnan tudják, hogy a te emailed az most melyik küldeményre vonatkozik?
Nincs valami általuk kiállított azonosító?Nekem a DHL-nél volt, és a fejlécben azzal kellett a válasz emailben visszaküldeni a számlát.
Fejléces azonosító nélkül fogalmuk sem volt, miről emialezek. -
Minstrel
senior tag
Írna valaki egy konkrét esetet, hogy mennyiért vett telefont és összesen mennyit kellett ráfizetni áfa+vámot?
-
Flexy90
senior tag
válasz hege21 #10614 üzenetére
Szia!
Nekem is 30.án ért az országba, és ma hozta a postás, csak nem tudtam átvenni! (Vidéki vagyok)Szerk.: A poén az, hogy a vámtól nem is kaptam levelet, lehet gyorsabban elküldtem a szükséges dolgokat, mint, hogy feladták volna az értesítőt
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Fan
-
hege21
aktív tag
-
Coolby84
tag
háát reméljük, még kiderül vámos bácsik mennyit nézegetik...
Ha majd látom trackben előre, hogy vámolni fogják, akkor milyen hivatkozással küldhetem be emailben a cuccokat hozzá előre? mert formula kér valami hivatkozási számot, de az nem tudom, mi. Track numbert tudok csak adni, meg kért dokumentumokat. Vagy muszáj megvárni míg leveles kiértesítőjük megjön? (bocs, ha volt már ez a kérdés, pár oldalt visszaolvastam, de nem találtam)
-
Coolby84
tag
válasz kovee01 #10608 üzenetére
Nekem is ugyanitt tart Singpost csomagom, úgy néz ki együtt jön a tiéddel.
Pont most csekkoltam és már megjelent magyar postán is, 1 órája még nem volt aktív:
2013.09.07
20:17 Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroadde csak ennyi van róla...
[ Szerkesztve ]
-
kovee01
tag
Hello!
Mennyi ideig nem látszódott a csomag? A Singpost szerint már HU felé elküldve 07.09.-én a Magyar Posta oldalán viszont ugyan arra a számra nincs semmi a keresés szerint, akkor nem vették még át?
Előre is köszönöm, ha valaki válaszol!
Kérdezz bátran, szervizben is dolgozom, ha tudok segítek! kovee01 felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
-
grozikiki
csendes tag
Sziasztok!
Rendeltem az Aliexpress oldalon. Lejárt az eladónak a feldolgozásra adott idő, így a rendelésemet törölték. Kaptam egy emailt a törlésről, hogy visszafizetik a pénzemet. Bankkártyás fizetés volt. Azt szeretném kérdezni, ilyenkor nekem van e valami teendőm, hogy visszakapjam a pénzemet, mert ez az emailből nem derül ki?
Köszönöm.
-
Mike81
senior tag
Szia maj-viktor!
Köszönöm szépen a választ. A weboldalon elviekben van pay pal fizetési lehetőség. Én nekem úgy rémlett hogy egy megbízható boltnak tűnik. De lehet keverem valamelyik másikkal
-
axioma
veterán
válasz citkar #10595 üzenetére
Azzal egyet tudok erteni, hogy ne legyen elore nyavajgas meg trukkokre rakerdezes. Az utolagos statisztikara rakerdezni hatareset. Infot megosztani az persze jojjon. Eleg lenne ilyen, hogy bolt, posta, mennyi ideig utazott, es vamelj. nelkul vagy azzal - ez ugyis befolyasolja a tenyleges postazasi szumma idot, tehat mar arra is relevans info.
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite C50-B - i3-G4 I 8GB I 120GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- KONICA MINOLTA PagePro 1350W Lézernyomtató ÚJ + 2db gyári toner
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GAMER PC! Ryzen 7600 / RTX 3070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 650w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest