-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rol06
tag
Basszus, már elhatároztam, hogy a ZTE V967S-t a minideal-től rendelném erre meg mindenki ezt írja...
Most akkor gondolom ez komoly és felejtsem el a Minit.
Kérdés: Melyik a megbízhatóbb vagy melyiket érdemesebb akkor választanom?
geekbuying vagy tmallbox esetleg új tipp?
Előre is thx. -
pezo00
tag
válasz maj-viktor #11696 üzenetére
Nekem most jön GEEK-es telefon kértem hozzá + akksit meg hátlapot és elvileg már a vámon is átment 18-án, mondjuk ma nem kaptam meg remélem hétfőn már megjön.
-
Dominó85
addikt
válasz maj-viktor #11696 üzenetére
Azért a Viktorék is elgondolkozhatnának azon, hogy nem a keleti termékeket rendelőkön keresztül kéne az állami kasszát feltölteni, mert nagyon úgy néz ki, hogy erről van itten szó. Amit a magyar fociba és a sok felesleges xarba beleölnek pénzt, azt mások kárára akarják visszaszerezni/kompenzálni az államkasszában. Vicc. Érdekes módon eddig a tabletek sem akadtak fenn ilyen gyakran a magyar (EU-s) határokon. Hm-hm...
* Péter - 06302461862 *
-
K_Andras
újonc
válasz K_Andras #11556 üzenetére
Hali!
Akkor mi van, ha az ebay-en 09.01-én vásárolt áru az eladó szerint szeptember 4-én postázva lett, és a mai napin nem látom a track number-t (RB………CN)? Írtam az eladónak erősítse meg, hogy biztosan postára adta, és hogy jó számot adott meg, mert ha nem refound lesz, és kap egy nagy negatív értékelést. De Ő csak állítja, hogy postázta, és nem tudja miért nem található a szám a posta oldalán. A mai napig nincs róla infó. Előfordulhat az, hogy Ő tényleg feladta a csomagot, és majd megkapom vagy szivat. Tulajdonképpen eddig a fizetéstől számítva 18 nap telt el.
Ez volt az első "nagyobb összegű" rendelésem, kicsit tanácstalan vagyok.A történet folytatódik! Miután újra rákérdeztem, hogy mi van már a táblagéppel (mert azt rendeltem) , a következőket írta az eladó.
"Sorry for the inconvenience, your first package with tablet was returned back by customs, becaused it contents the prohibited item battery, so we resent it again with tracking number RX.........DE on 17th Sep, please track it from here after 5 - 7 business days from here: http://www.17track.net/en/result/post.shtml?nums=RX.........DE ; hope you can receive it as soon as possible. Thanks for your patience !
Thanks and Best Regards,"
Tehát nem engedték ki Kínából a csomagot az akkumulátor miatt??!!
Az új tarck számban a DE-t (német postázási mód) nem igazán értem. A terméket Kínából vettem.
Remélem, hogy nem szívatnak.[ Szerkesztve ]
-
maj-viktor
őstag
Kis fejlemény a geek-es SG-s "Return to Sender" státusz csomagommal!
Írtam geek felé e-mailt, hogy bla-bla-bla... és ezt válaszolták:
"hello dear
thank you so much for your waiting
just now we checked because the package has the battery,
it can not pass the security testing, it is on the way to return us,
do not worry, we will apply to our manager to refund you within 48 hours,so sorry for such inconvenience to you
thank you
anne"Csak kérdés, akkor most még ott HK-ba ültek rajta 1hónapot basszus!? O.o
vazzzeee
Vagy várjunk, ha return to sender, akkkor csak elküldték, akkor most mégis úgymond az EUhatáron nem jön át az akkumizériás csomag!? Vagy HK-n belül visszafordítják... de ez már 42napja lett feladva... omgomgomgJunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
maj-viktor
őstag
Végszónak egy - a hivatalos levélből részlet:
"A vámot a vámértékből számolják. A vámérték a számlaérték és az un. vámérték növelő tényezők összege. Vámérték növelő tényező általában a csomagolási költség, szállítási költség, biztosítási költség, amennyiben azokat a vevő fizeti. A vámon felül az import vámeljárás során az általános forgalmi adót is a vámhatóság veti ki és szedi be. Az importált termékeket általában 27 % általános forgalmi adó terheli. A forgalmi adót az un. áfa-alapból számolják. Az áfa-alapba a vámérték és a vám is beletartoznak."http://junkieeeboy.blog.hu/2012/10/14/rendeles_kulfoldrol_usa-bol_kinabol_ebay-rol_vam_afa_terhek
Azaz először a paypal számla összegre (értsd áruérték és ptkg.is) a vám% és utána az áfa%.... te ahogy már írták előttem tök mindegy, mert a szórzás felcserélhető...
Így ismét idézem, ahogy a blogposztomba írtam:
"!!! FONTOS MINDIG A POSTAKÖLTSÉGGEL EGYÜTT SZÁMÍTOTT ÁR SZÁMÍT !!!
(Ez valami írtó nagy hülyeség, de gyakorlatba sajnos így van, azaz ha olyan árkategóriába esik akkor a ptkg.-re is ráfizeted a vám% majd pedig a növelt összegre az ÁFA%-ot) "JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
csongi
veterán
válasz gkawka #11685 üzenetére
Mindegy hogy számolja A végeredmény ugyan annyi.
lehet be kellene tenni az első hszbe.
Vám illetve ÁFA számolási példát.
Amúgy nem kell offnak venni, ez is hozzá tartozik a kinti rendeléshez. Nem mindenki tudja hogy ezek az adó nekem hogyan számolandóak a termékre. Ami érthető, mivel az adózási rendszerünk az egyik legbonyolultabb
Szóval a vám fejezethez én betenném, hogy nem legyen ebből vita.CineDOG1:
Én is onnan rendeltem, majd kiderül lesz vagy nem lesz vám.
Az első hszben benne vannak az ajánlott oldalak, az hogy melyik akad fel az majd kiderül. Szerintem, azoknak az oldalaknak a csomagjai is fennakadnak amik eddig nem, idő kérdése.
Valaki régebben ezt jól mondta nekem. Számolni kell vele, és ha nincs akkor bodógság van[ Szerkesztve ]
-
dReFiX
senior tag
Uram isten megint mi van itt
Lassan kellene egy kulfoldi_rendelesek_nyomkovetes_stb_OFF_TOPIC
[ Szerkesztve ]
-
istnag
addikt
válasz vitezfeher #11672 üzenetére
Trackre ezt használom:
[link]
Ezt mutatja a magyar és a kínai oldalt is.
China Post és HongKong Postnál működik ez biztos. -
gkawka
tag
válasz csongi #11677 üzenetére
Az általad leírt eset matematikailag helyes, ám az ÁFA vs VÁM esetében nem 2 db szorzásról van szó, hanem a 2 lehetőség:
a.) nettó + ÁFA + VÁM = X * 1,27 + X * 1,03
b.) (nettó + ÁFA)-ra számolt vám = X * 1,27 * 1,03Az utóbbi drágább a vevő szempontjából (ergo szemétség), mert már az áfára is vámot vetnek ki kvázi, tehát adót adóztatnak.
-**- szarnak, kárnak nincs gazdája -**-
-
dReFiX
senior tag
Nálam semmi gond vele.
-
maxiking1
csendes tag
válasz gerejoe #11637 üzenetére
Nálam is ez van, és kezdek nagyon aggódni... :/
Aug 27.-én rendeltem Tmallboxról és elvileg szept 5.-én küldeméény feladva státuszba lépett, de azóta semmi hír. Írtam nekik, de csak egy linket küldtek, hogy miért is késhet a csomagom HK Postnál, de az sem volt túl megnyugtató.
[ Szerkesztve ]
-
zcsongor
tag
Chrome-nál Ctrl+Shift+Del megoldja, törölni kell a sütiket, cache-t.
[ Szerkesztve ]
-
vitezfeher
tag
Nálatok sem működik már második napja a posta nyomkövetés?
-
Dominó85
addikt
Sziasztok,
a tegnapi napon rendeltem egy Soxi X11II tabletet a Fastcardtech-től. Az lenne a tisztelet teljes kérdésem, hogy a rendelések státuszánál ez van jelenleg: Confirmed,Unpaid,Unshipped Vagy is a rendelést elfogadták, de még nincsen kifizetve és elküldve. Utóbbi pont érthető. A PayPal accountom email címe és a Fastcardteches regisztrációs emailem azonos, ahogyan azt a FCT kérte. A PP accountomon jelenleg 300USD-nek megfelelő összeg van, ami bőven fedezi a tablet és a kiegészítők árát. Viszont a FCT member részén az USD egyenlegem (FCT-s) = 0 USD. Akkor ez most hogyan is működik? Kell valamit tennem, vagy automatikusan az FCT kéri a PP-től a pénzt, amit nekem kell majd confirm-álnom? Segítségeteket előre is köszönöm.* Péter - 06302461862 *
-
Urby66
aktív tag
Magyar Postával küldtem vissza gariztatni készüléket és 14-óta ezt látom:
2013.09.14 16:49, Item information :
Letétben van / Item stored, addressee notifiedMit jelent ez, mikor kapják meg a csomagot?
-
Freezee
senior tag
válasz pgemil #11641 üzenetére
Úgyszintén. Én 8.30-án rendeltem és most 9.17 én jött meg. Kifizettem a vámot áfát és kiderült utánna hogy szar a telefon... és ment is vissza másnap jó-pénzért. Szóval lassan többe kerül mintha kiutaznék érte személyesen és még mindig nincs telefonom......
Szóval ehhez képest mások sokkal jobban jártak[ Szerkesztve ]
-
bopis
csendes tag
Sziasztok, augusztus végén rendelten az anteliferól, szeptember elején kaptam tracking numbert( HK) de azóta sem látom sehol a csomagot. Van valaki hasonló helyzetben? Lehet, hogy az akksik miatti mizéria az oka? Az utána rendelt csomagomat már SG posttal küldték, ami lassan meg is jön.
-
McReay
aktív tag
Sziasztok!
Sokat olvasgattam itt az utóbbi időben passzívan, viszont olyan kérdést senkitől sem láttam, hogy:
Rendelek egy készüléket x oldalról maximum 200$ összegig és nem feltétlenül szeretnék várni rá 3 hetet, hogy megjöjjön!
Teszem azt, megrendelem DHL-lel.
Ebben az esetben ugye több, mint 80% (mondhatni 100%) az esélye annak, hogy ÁFA köteles lesz.
Ilyen esetben jól kalkulálom, hogy 200$ + (200$* 0,27) + kezelési költség(1-2000 HUF) lesz az összeg, amit kifizetek és a kezemben lesz az adott készülök mondjuk 5 munkanapon belül?Samsung Galaxy S23 --- Honda CBR 600 F4
-
nimfas
addikt
Melyik bolt megbízható és olcsó a Minideal-en kívül? Plusz költség nélkül ;-)
THL W8S-et (2/32 GB) néztem ki... most 10 USD discounttal 270 dodó....
Esetleg máshol? -
ZozzHUN
addikt
Amugy tok aranyos volt a telefonos neni a postatol. Probaltam megbeszelni hogy had fizessem elore az afat meg vamot, azt mondta nem lehet, meg azt is hogy nem hogy kell, ha nem nezik
-
mailman
tag
Barki ami a banggood-rol szeretne rendelni ne tegye. Szept 9 ota ulnek a rendelesemen, pedig volt keszleten a honlap szerint es 1-2 napos szallitast irtak ra. Hetfon tolok egy disputeot, addig nincs sok ertelme, meglatjuk magukhoz ternek-e, de a forumuk is tele van hasonlo panasszal...
-
maj-viktor
őstag
-
ZED58
tag
ezek nagyon gyorsak voltak..
geekbuying
Singpostrendelés 6-án
2013.09.19 08:33, Tolna posta,
Item information : Postán átvehető
Transporting
Summary
Copy
Destination Country -
Hungary:Tracking Consuming:0
Millisecond, Cache
Time:2013/09/19 21:18:53
2013.09.19 08:33, Tolna posta,
Item information : Postán
átvehető
2013.09.17 09:31, Item
information : Küldemény vám elé
állítva / Item presented to
customs
2013.09.17 09:30, Item
information : Célországba
megérkezett / Arrived in the
destination country
2013.09.13 15:32, Item
information : Célországba
elküldve / Item sent abroad
Origin Country -
Singapore:Tracking Consuming:0
Millisecond, Cache
Time:2013/09/19 21:18:53
17-09-2013, Arrived at overseas
(Country code: HU)
13-09-2013, Despatched to
overseas (Country code: HU)
12-09-2013, Information
Received (This is not an
acknowledgment of the physical
receipt of the stated Registered
Article)[ Szerkesztve ]
-
KisBundi
őstag
Sziasztok!
Egy alkatrész 9.10-én lett feladva a tracking number szerint HK postal, de még mindig csak annyi áll ott hogy "célországba elküldve". Hol lehet eddig, hogy még mindig nem érkezett meg az országba? Ez így még normális?
TN: rb786219523cn
-
gerejoe
tag
Destination - Hungary
The item (RCHK) was posted on 5-Sep-2013.
Fog ez jönni sztetek,már 5.e óta csak ez az üzi van ma meg már 19.e van.? -
zcsongor
tag
válasz Bagira01 #11633 üzenetére
Már úton van, ugyanezt mutatja nekem is, az a bizonyos két felső sor néha helyet cserél... de még nincs Budapesten. Az ne zavarjon meg, hogy Budapestet is odaírják, majd ha "RECEIVED AT DESTINATION TRANSIT CENTRE" lesz, akkor beért.
ui.: együtt jön a csomagunk
[ Szerkesztve ]
-
sexymusprime
tag
válasz sexymusprime #11624 üzenetére
(viccből elmentem a K postára az előbb.. hátha véletlenül ideadják.. végül telefonáltak vagy 10 percig, majd azt mondták, hogy megígérik, hogy holnap reggel nyitáskor átvehetem.. szóval láv nekik, itt is jófejek :X már felismernek mindkét postán, és törzsvendégként köszöntenek, érzem állva fognak tapsolni, amikor végre sikerül átvennem. :Đ
a probléma az volt, hogy bár rá van írva az értesítőre és a csomagra, és mindenre hogy csak postán lehet átvenni, a kézbesítő mindig ki akarta hozni és mindig össze vissza vitte a postákra, aztán random ráírt valamit, hogy hova viszi épp.)[ Szerkesztve ]
-
tboy72
aktív tag
2013.09.18 09:09, Item information : Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure
2013.09.17 20:32, Item information : Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2013.09.17 20:25, Item information : Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2013.08.27 23:14, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.08.26 23:13, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.08.25 15:57, Item information : Küldemény felvéve / Item accepted
Ezt valószínüleg gyalog hozták! -
-
maj-viktor
őstag
válasz sexymusprime #11624 üzenetére
Az kemény... nem irigyellek!
Amúgy sokszor nem a is a posta bénázása miatt vannak ilyen esetek, hanem hogy épp milyen "ügyintézőt" fogsz ki... az itteni postán is vannak mittudomén 3-an 3 csaj... nekem csak úgy van az agyamba, hogy az öreg, a dagadt és a csinos (fiatal)!
Az öreg egy faszkalap, ha tehetem inkább várok másik sorba, mégha ő szabad is...
A dagadt jófej, minden idióta kérdésemre válaszol!
A (fiatal) csinos, meg béna, de legalább addig van kin legeltetnem a szemeim...JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
pgemil
aktív tag
Ma, ( az előbb végre a Posta oldalán is megjelent)
2013.09.18
10:50
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
Ez ma-holnap megtörténik (megtörténhet) és jön házhoz a csomagom...., ha megúszom...?[ Szerkesztve ]
-
gghrtz
őstag
Hat ez durva.
-
sexymusprime
tag
válasz sexymusprime #11380 üzenetére
WALL OF TEXT ALERT
Folytatása a fenti történetnek. Mint írtam, felhívtam őket, hogy hozzák át a csomagot a Pesti címemre. Ez történt kedden reggel, szerdán du. 2kor kaptam egy értesítőt, hogy menjek be a csomagért a Nyugatinál levő postára. Megjegyzés: ~fél órára lakom a nyugatitól (mostantól NY), és a lakhelyemtől (cím, ahova rendeltem a csomagot) 5 percre van egy postahivatal (mostantól K, mint közelebbi, mert sokszor fogom használni). Gondoltam oké, ha a NY-nál van, akkor ott van. Még aznap odamentem, mert bár rá volt írva, hogy holnaptól, gondoltam egy próbát megér. A NY-nál azt mondták, hogy náluk ugyan nincs ez a csomag, mert nem az ő hatáskörükre rendeltem, menjek vissza a K-be. Visszajöttem ide, megmondták, hogy hát ezt csak holnap vehetem át, mivel mai csomag.. najó, gondoltam. Egy próbát megért.
Másnap (ma) jövök a K postához..megmondják, hogy itt bizony nincs a csomag, mivel most látja, hogy vámáru, és ezt a NY-nál intézik (megjegyzés: a néni arcától 20 centire a falon volt egy vámolással kapcsolatos táblázat minden információval). Oké.. vissza a NY-hoz, ismét sorbanállok, és a nő ismét megmondja, hogy ez bizony biztos, hogy a K postában van. Ott kell lennie.
Miután kicsit elmagyaráztam neki, hogy már kezd sok lenni a sz--akodásuk (sokkal kedvesebb szavakkal), felírta a telefonszámom, meg lefénymásolta az értesítőt, és azt mondta hogy hív, ha előkerül, illetve azt mondta, hogy valószínűleg a postás megint felvette, hogy házhoz hozza (még jó hogy szó szerint rá van írva az értesítőre, hogy "értesítést követő napon átvehető", ami azt jelentené nekem, hogy nem akarják megint kihozni) . Ekkor felgyújtottam az egész épületet, és jöttem haza.
2 órán keresztül félálomban youtubeoztam, hogy kibírjam addig, amikor a postás szokott jönni. És megérkezett!!...majd kaptam EGY MÁSIK értesítőt, amin azt írták, hogy holnaptól kezdődően átvehetem a csomagot a K postán.
-
RVR400
veterán
válasz Anonymus23 #11622 üzenetére
Az e-bayen sem adnak vissza agyatlanul pénzt, hogy ha nem jött meg a 45. napra, akkor 5 percen belül utalják a lóvét. Adnak időt az eladónak, regisztrált küldeménynél meg természetesen kivárják az összes maximális időt, szóval nyeremény csak regisztrálatlan küldemény esetén lehet.
Kértem rá 2 hetet egyébként. -
RVR400
veterán
válasz instantwater #11620 üzenetére
Ez szerencsére pont alis cucc, ott meg lehet kérni hosszabbítást, amit meg is kértem, pedig 60 napos szállítási időkeret van megadva alapból, ami holnap ilyenkor járna le, mivel ez egy július 18-án rendelt cucc.
-
addikt
-
RVR400
veterán
válasz Anonymus23 #11618 üzenetére
Bárhol lehet:
"2013.09.11 23:42, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.07.31 23:33, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad"1.5 hónapig állt Pekingben a cucc.
-
Anonymus23
veterán
válasz fateless #11617 üzenetére
Azzal nincs gond, várok
Nagyon nem is izgulok, mivel ha gáz lesz, akkor max 45 nap és küldik vissza a zsét (volt már benne részem).
Pl most gyorsan lecsekkoltam egy pár napja érkezett Swiss postos csomag szövegezését, de ott 5 nap alatt itt volt a csomag azután az üzenet után, hogy item sent abroad.
Igazából azt nem tudom, hogy a CP-nél valóságos elindítást jelent-e, ha a csomag státus Item sent abroad státuszba kerül, vagy ettől még ott várakozhat a kínai reptéren a csomag, és majd valamikor jön...
Mert pl közel 10 napja van ebben a státuszban-Az angol megy, nem azzal van a gond, hanem nem ismert számomra a ragszámok kezelésének a tematikája, mivel eddig nem nagyon figyeltem ha TN-el küldték a cuccosokat (főleg ebayről apróságokat vettem eddig), de volt ott is jó pár akik TN-el küldték, de akkor nem követtem a csomagok útját.
;) - The Power of the Light Side
-
veterán
válasz Anonymus23 #11616 üzenetére
Várj.
Mindegy, melyiknek hiszel, akkor is csak várni tudsz vagy reklamálni. Ha reklamálsz, akkor - joggal - azt fogja mondani az Ali, hogy várj."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Anonymus23
veterán
Aliról rendeltem tabletet és tokot (külön) hozzá, a CN-el jön mindkettő.
A kínai tracker oldalon még mindig az van, hogy feldolgozás alatt, írtam is az eladónak, aki válaszként az akku mizériát említette, és hogy a reptéren van a cuccos és türelmemet kérte.
Ezzel szemben a posta honlapján meg mindkét TN-re azt mondja, hogy célországba elküldve már 10 napja...
Melyiknek lehet vajon hinni?;) - The Power of the Light Side
-
pezo00
tag
Sziasztok!
A posta oldalán ma találtam ezt TN alapján:
2013.09.18
13:34
Küldemény információ:
Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedureEz azt jelenti hogy lehet még a héten megkapom?
-
veterán
Meglepő dolog történt velem:
Tegnap megérkezett a csomag az országba, ment a vám elé annak rendje és módja szerint. Mivel eközben egy spéci tokot várok egy tablethez, ezért ma is felnéztem a nyomkereső oldalra (el van mentve mind a hat termék), ahol láttam, hogy tegnap megtörtént a vámkezelés (mivel 12USD volt, nem is aggódtam), hogy hol tart, láttam is, hogy már vámkezelés után van, gondoltam, holnap megkapom a tokot, mert mindig 2 nap szokott lenni. Közben azt is láttam, hogy a másik csomag még mindig vám elé állítva státuszban van. Nem rágódtam rajta sokat, volt már, hogy 4 napig is állt egy csomagom ott.
Ma viszont csengetett a postás. Mikor kinyitottam a kaput, meglepődtem, mert mindig 2 nap szokott lenni a vámudvarból a lakásig az út. Majd még jobban meglepődtem, amikor láttam, hogy a kezében levő csomag biztosan nem a tok, mert ahhoz túl kicsi. Itthon kibontva a másik csomag fogadott, ami még csak tegnap érkezett az országba bármelyik nyomonkövető rendszer szerint. Nem értem, hogy ért ide hozzám ilyen gyorsan, de ma a kezemben van (míg a rendszer alapján még mindig a vámvizsgálatra vár). Nem bosszankodom persze, csak csodálkozom, mert az elmúlt párszáz csomaggal ilyen még nem történt az évek során, pedig már közel egy évtizede vásárolok Kínából."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
alex89
senior tag
üdv! Ezt hogyan kell érteni, 2 perc alatt átért singaporeba? Egyébként HK-val kértem (mert csak azt lehetett választani), ahhoz képest SG lett ami talán az előzőeket olvasva nem is olyan nagy baj...
[ Szerkesztve ]
''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''
-
Zeki
nagyúr
Nézd, engem nem érdekel az a ZTE, így nem tudom hogy a tucatnyi boltból hol a legolcsóbb.
És nem is keresem meg helyetted.Ezek árulnak telókat (is):
minideal, antelife, geekbuying, tmallbox, tinydeal, banggood, focalprice, buysku, everbuying, ahappydeal, dx, etotalk, pandawill, buyincoins, ttmalls, vopmart, spemall, dinodirect, tmart, lightinthebox, coolicool, mixeshop, mcbub, chinapadmall, tomptop, hotmid, fastcardtech, -
RixXx
csendes tag
Hello!
Érdeklődnék hogy ez az akkumulátor mizéria meddig tart ? Meddig tartják vissza a csomagokat ? Most a HK Post egyáltalán nem fog ilyeneket szállítani ? Mert van egy rendelésem a Tmallbox-nál a HK Post-al. Viszont a státusz már egy jó ideje az "Item Accepted"-en áll. Akkor ez a csomag nem is fog már megjönni ?
Gondolkozok egy másik rendelésen is az Antelife-tól. Egy Lenovo A820. Érdeklődnék hogy SG Post-al érdemes-e rendelni ? Vagy ott is fennáll hogy visszatartják ?
Válaszokat előre is köszi!
Üdv.: RTech
-
nagyúr
Sziasztok!
Melyik webshopból érdemem mostanában rendelni? ZTE V967S-nek most nagyon jó ára van szerintem.
Előre is köszönöm a segítséget
-
hzx0
aktív tag
válasz krisztian07 #11594 üzenetére
Jó az RQ kezdetü szám. Viszont követni csak az Sg, 17truck, Magyar posta oldalon lehet. 4px en nam mutat semmit a Kinai belföldi mozgásrol ugy mint az RF csomagoknál.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz fronika #11589 üzenetére
Az elmúlt hetekben minden csomag, ami a minideal-től jött SG post-tal, az fennakadt az ellenőrzésen az országba érkezésen. A nyomon követésnél nem csa mi látjuk, hol áll a csomag és mi történik vele, hanem az eladó bolt is. Mivel látták, hogy az elmúlt időszakban - feltételezhetően az iménti okok miatt - megcsappant a magyarországi rendelések száma, ezért váltottak. Teljesen megszokott üzletpolitikai hozzàllás, ne félj, nem átverni akarnak téged.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Kuponkunyeráló
- UHD filmek lejátszása
- Külpolitika
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- EAFC 25
- Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rolleren is fontos az index!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite C50-B - i3-G4 I 8GB I 120GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- KONICA MINOLTA PagePro 1350W Lézernyomtató ÚJ + 2db gyári toner
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GAMER PC! Ryzen 7600 / RTX 3070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 650w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest