Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldman2
nagyúr
Kérdésem valószínű off topik itt, de hátha...
Keresnék olyan hordozható 3G-s Routert, amivel megoldható lenne a családban meglévő Mobil eszközök egy előfizetés alatti WiFi kapcsolata (pl. egy szállodában, vagy bárhol "útközben").
Ami tehát elvárás lenne:
- Saját akkumulátor a mobilitás érdekében,
- GSM SIM kártya interfész,
- RJ45-ös LAN csatlakozó (ha van ilyen, jól jöhetne)
- Normális web-es interfész -
Fefe66
tag
válasz
norbi_22 #1253 üzenetére
Hali
Ma reggel így
2013.02.27
11:09
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.03.01
22:33
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2013.03.01
22:38
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customsMár nagyon várom
-
norbi_22
csendes tag
Áh értem, akkor ha vásárolnék, akkor ezt a 800forintot úgy veszi mintha a kártyán lenne?
Pont kb 500 ft hiányzik egy vásárláshoz és ezért nem akarok bemenni a bankba, hogy felrakjak 1000ftot. -
norbi_22
csendes tag
Lenne egy olyan gondom, hogy amikor regisztrációnál a paypal leszív 400forintot a kártyáról, akkor én elsőre nem tudtam vele megerősíteni a bankkártyámat, ezért bekértem mégegyszer 400forintot amivel már sikerült.
Ez a 800 ft viszont azóta is ott van a paypal számlámon: PayPal balance: 800 HUF
Úgy tudtam, automatikusan vissza kapom ezt, de nem úgy látszik..
Hogy lehet ezt vissza utalni kártyára? :S -
norbi_22
csendes tag
Szia! Én vagyok az akivel egyszerre jön a G3-as.
Neked posta oldalán mi a helyzet? Hogy áll a csomag?
Mert nekem:2013.02.27
11:09Küldemény információ:
2013.03.01
22:32Küldemény információ:
2013.03.01
22:38Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs -
peter76bp
aktív tag
válasz
hunaqua #1242 üzenetére
Ezt is boltja válogatja szerintem. Írtam másik eladónak és meglepően korrekt választékos levelet írt vissza mi időnk szerint fél ötkor, ráadásul azt állítja 48 órán belül tudják postázni a készüléket, úgyhogy valószínűleg ők lesznek a nyerők.
Köszi az alibaba vs aliexpress infot. Bele sem gondoltam rendesen, csak megállapítottam, hogy az alibabáról nem rendelek semmit, mert alig találni egy tételes eladót :-)
-
peti1995
csendes tag
2013.02.27
11:37Küldemény információ:
2013.03.01
23:57Küldemény információ:
2013.03.02
00:03Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customsVámon hétvégén is dolgoznak, jövő hét elején vajon kézhez kapom a cuccot?
Egyébként sw-box-tól rendeltem Szingapúrból. Eddig még nem rendeltem tőlük kíváncsian várom, hogy milyen lesz. (mobil akksi, bőr(???vajon lehet valódi bőr 5 dolcsiért???) tok) -
Thewi
tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni, hogy pontosan mit kell írnom a Paypal oldalán, hogy visszakaphassam a pénzem?
A Tmallboxnál rendeltem 13-án és 22-én kaptam nyomonkövetési számot. Ez a a mai napig egyetlen oldalon sem mutat semmit, tehát egy kamu tracking számot kaptam és a csomagot tuti, hogy nem adták fel.
Nem szeretnék hülyeséget írni, és ezért kérném a segítségeteket, ha lehet angolul megfogalmazva. Tovább várni már nem akarok és úgy néz ki felesleges is.
Köszi előre is a segítségeteket. -
Pumika1975
senior tag
Sziasztok!
Erről az üzletről vélemény, esetleg tapasztalat? [link] -
hunaqua
addikt
Téma volt,hogy még miket szoktunk rendelni.....
Pl: AWEI "füles"
8-10 usd postával,és szerintem semmi gond vele.Rendeltem gyereknek,barátoknak,és mindenki meg van vele elégedve.http://www.aliexpress.com/store/group/Headphones-Earphones/916158_212310636.html
Rendes gyerek ez a Xiaofei,ha kérem nyomja SG-vel is.
( ES-900I,ES-700I,ES-600I,ES-500I,ES-100I)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest