-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor#
tag
válasz BITBOYS #1484 üzenetére
Alin -n rendeltem G3 -t, nincs nekik pedig rendelés előtt igérték hogy van tracking 10 nap után is kamu "notfound" nem vacakoltam dispute és 3 nap után ali jogosnak vette a panaszom... de az ALIEXPRESS 7-10 NAPIG KAMATOZTATJA A PÉNZT DISPUTE UTÁN! 3 nap feladás kamu, csak egy rossz tracking kódot kapsz
-
dReFiX
senior tag
-
hunaqua
addikt
válasz peter76bp #1495 üzenetére
Én nyitottam disputot,addig még nem is jött válasz.Ekkor írt,hogy bocsi,de a pingvinek menstruálnak,és a nagy dinnyeföldet is ellepték a sáskák,stb,stb.Mondtam ,hogy pont sz@rok rá,adok 2 napot.
...és lássss csodát,2 nap múlva aktív lett a rendelés.
BITBOYS
Ne várj tovább![ Szerkesztve ]
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
peter76bp
aktív tag
válasz zsoltocska67 #1455 üzenetére
Köszi. Akkor ezt majd talán a nyuszi hozza ... mindegy, apróság
Aliexpress eladói amúgy simán trükközhetnek a trackinggel. Szóval ez a nem adja fel határidőig semmit nem ér. Én lebeszéltem, hogy SG posttal küldje a rendelésem, azt mondta jó fizetés után 48 órán belül küldi. Beleírtam a rendelésbe is biztos ami biztos. Erre ad egy HK.s trackinget. Rákérdezek, hogy ez mi, mikor lebeszéltük az SG-t. "I already ask our express to send by SG post,sorry about that,later i will give you the tracking number ." és a HK áthúzva módosítva erre: RF100300056SG ami ránézésre kamu és azóta (4 napja) persze nem válaszol egy üzentre sem meg a rendszerekben sem látom ezt a tracking számot. Azt mondjuk nem tudom hogy dispute mikortól nyitható, ennél a rendelésnél még nincs ilyen lehetőség, de ha hétfőn sem jön válasz és a tracking sem tér magához, akkor már nem írogatok neki megy a dispute.
UP: Közben megtaláltam állítólagos postázás után 5 nappal nyitható dispute.
[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
válasz BITBOYS #1491 üzenetére
szerintem először e-mailben visszakérni vételárat, kilátásba helyezni disput, és negatív vélemény,
erre általában jól reagálnak, leírjak hogy tényleg nem tudják beszerezni és 1-2 nap múlva visszautalják a pénzt."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
dReFiX
senior tag
-
hunaqua
addikt
-
BITBOYS
addikt
Kezdek én is így érezni
(#1486) dReFiX: Természetesen, imént írtam neki ismételten.
(#1487) trixi78: Szerintem is látszania kellene. Egyszer az akkura panaszkodott, hogy feltartják a vámon, majd a rengeteg rendelésre, ami feltorlódott a postán. Magára a termékre is panaszkodnak a fórumon, sokan szidják, hogy szar. Kezdek aggódni
mod: rengeteg mindent megvennék, de ebben a formában ez nem fog menni.
[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
válasz BITBOYS #1484 üzenetére
nem várnék tovább
ahogy (#1486) dReFiX írja,
e-mailbe vedd fel vele a kapcsolatot, így biztos van nyoma,
az aliexprest nem ismerem, nem vásárolok mert nincs PayPal, bár láttam ott is lehet indítani disputot,[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
BITBOYS
addikt
Szerintetek meddig várjak a tracking szám megjelenésére? Lassan 10 napja, hogy nem él. Aliexpressen vásároltam.
-
L.L.
senior tag
[Alin] elég sok kereskedőnek van még raktáron, itt legalább ha a vállalt határidőn belül (2-3 nap) nem postázza, biztosan visszakapod a pénzed. Igaz itt nincs PayPal fizetés, viszont ugyanolyan biztonságos mert a kereskedő csak sikeres szállítás esetén kapja meg az összeget.
[ Szerkesztve ]
-
Xdocens
csendes tag
Ígérgetett nekem is "Justin", de egy idő után meg se próbált válaszolni, elnézést kérni, semmit. Na, mind1, hátha még találni pár elfekvő darabot, mert Kína azért rohadt nagy ország
-
KTU
addikt
válasz Xdocens #1473 üzenetére
Antelife és Merimobiles, nincs!
utobbinál keresztbe hosszába kérdeztem vásárlás előtt, vásárlás után pár nappal is az volt a válasz van készlet fekete és ezüst is, 3-5 nap után küldik,
5. nap után írtak, hogy ne aggódjak meg nagy türelem, próbálják beszerezni blablablautóbbinál azért rendeltem mivel nem a legolcsóbb és hátha még van nekik,
péntekig még várok hogy alakuljon valami, de lehet hogy nem[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
sasa311
veterán
-
Mercutio_
félisten
SG post-tal küldött csomag, információk a Magyar Posta nyomkövető oldaláról, mivel az SG post-os csak addig követi, hogy megérkezett az országba:
2013.03.01 14:45
Küldemény információ: Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.03.05 08:31
Küldemény információ: Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2013.03.05 08:38
Küldemény információ: Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2013.03.07 11:26
Küldemény információ: Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure
2013.03.08 19:28 Budapest - XXXXXX posta
Küldemény információ: Letétbe helyezve / Deposited
2013.03.08 19:28 Budapest - XXXXXX posta
Küldemény információ: Postán átvehetőA dologhoz hozzátartozik, hogy egy korábbi csomagom is hasonló időt futott amíg vám alá nem helyezték, de ott nem 2, hanem 5 napig tartott a "Vámkezelés"
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Xdocens
csendes tag
Valakinek jött a héten Jiayu G3-as telefonja. A tmallbox al befürödtem, vissza is utalták szó nélkül a pénzt, de most már bizonytalan vagyok, hogy egyáltalán van e valakinek is raktáron. Néztem mást telefont is, de ezen az áron, az én igényeimhez jobban passzolót nem találtam. Előre is köszönöm a segítséget.
-
KTU
addikt
válasz #40993792 #1465 üzenetére
Köszi
sasa311: neked is köszönöm
kamuzik most minden kínai webshop G3-al kapcsolatban.
mielőtt megrendeltem, kérdeztem hogy van most szabad készlet tudják küldeni azonnal?
ÁÁÁ persze, ne aggódjak!!Szóval ha kínai azt írja "ne aggódj" ott valami gond van!
Csak kamuzik még 1 kicsitez már a második webshop
Lehet veszek 1 Prestigot itthon 2 év garival.[ Szerkesztve ]
-
sasa311
veterán
Lefordítom neked a valóságot:
Nagyon sajnáljuk
blablablablabla
Most épp nincs
BLABLBLABLALBALBLA
ne aggódj beszerezük és küldjük jövp héte
blblablablablalA valóság az, hogy a G3 már elfogyott, nem gyártják, ergo ahol nincs készleten onnan már nem is fogsz soha kapni. Nyugodtan kérd vissza a pénzed vagy kérj mást.
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
KTU
addikt
Valaki aki jobb angolból mint én,
kérem fordítsa már le hogy akkor mi van??Good day to you!
Please be advised that there will be a delay shipping the Jiayu G3 due to shortage off stock . We are currently working with the manufacturer to get this resolved asap.
We sincerely apologize for this inconvenience.Your package is expected to ship next week
We appreciate your patience and understanding.azt szűrtem le hogy,
ahogy lesz készleten feladják,
de nem aggódjak[ Szerkesztve ]
-
csabili74
aktív tag
Többet chatelek Justinnal, mint a családtagjaimmal.
A mai ígérete:
ok , my friend , we will already sent it to you agian yesterday
[11:11:43] Justin: pls you dont worry about this time
[11:11:57] Justin: you will find it online 2-3 work days ,Irtam, hogy bekaphatja, mánibek
"Úgy kell nekem, minek jöttem a világra!" Rejtő Jenö
-
ervin1979
tag
Dhgate-en mobilt 6-án fizettem/rendeltem este.
Time of Submission Shipping Method Delivered time Tracking Number Action Remark
2013-03-07 23:39 HONGKONGPOST 11-27 daysEzt írja a tracinkg számra:
No tracking info is found The logistics company hasn’t updated the delivery information online. Please check the details again in 3-5 days. If you continue to have problems checking delivery information, please Leave Message to seller or consult the HONGKONGPOST directly.
Ma éppen elkaptam az eladót chaten, gyorsan lerázott a 7vége miatt, Hétfőre ígérte hogy utánanéz.
Vélemény?
-
hunaqua
addikt
válasz Dani1988 #1456 üzenetére
Nincs ezzel gond!
Destination Country - Hungary:Tracking Consuming:3229 Millisecond
2013.03.07 21:43, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.03.06 21:43, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.03.06 19:18, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.03.06 12:52, Item information : Küldemény felvéve / Item acceptedMár úton van!
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
bagkri01
őstag
Kb 3 napja már a Magyar Posta oldalán is látom a csomagot. Ez azt jelenti, hogy már az EU-n belül van?Jövő hét közepén, végén számíthatok a csomagra szerintetek?
samsungI600>tmobile pulse>nokiaE52>se xperia mini>nexus s>acer liquid gallant duo>JiayuG3>WayteQTalk5H(MIUIbyKelzsoca)>Xiaomi Hongmi 1S>lumia 535>Lenovo A6000>Meizu M2 Note
-
Dani1988
csendes tag
Nah azt hiszem most fogok kapni agybajt....
Posta.hu 7-e ota nem lát mozgást aRB032649675CN
csomagomról.
http://www.17track.net/en/result/post.shtml?nums=RB032649675CN itt meg lese tudom kérdezni már, tegnap még letudtam :S
-
zsoltocska67
csendes tag
válasz peter76bp #1452 üzenetére
Ezek az jelentik, hogy a kínai postán, felvették, regisztrálták, valamint az ottani vám elé vitték, Ha ezt látod "Departure from outward office exchange" ez jelenti, hogy továbbítoták a célországba. Ha ez megjelenik, utána a posta oldalán is fogod látni, hogy továbbítva. Én már többször rendeltem chinaposttal, és a célországba küldve mindig 3 időponttal lett megadva. Nem tudom miért, de utána 4-8 nappal már megszokott érkezni Magyarországra.
-
Dani1988
csendes tag
Remek....
Eredmények
RB032649675CN Dátum Információk
2013.03.06
12:52
Küldemény információ:
Küldemény felvéve / Item accepted
2013.03.06
19:18
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.03.06
21:43
Küldemény információ:
2013.03.07
21:43
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroadÉs akkor most március 7 ota kering valahol a levegőben a csomagom? :S
főleg hogy március 6-7 ugyan olyan orával lett feljegyezve -
peter76bp
aktív tag
válasz hunaqua #1451 üzenetére
Valaki homályosítson fel, mert nekem kínai ez a china postos tracking rendszer:
Collection 52843300 HU 20130301 0822
Opening 51003100 HU 20130306 1507
Opening 51003100 HU 20130307 0116
Dispatching 51003100 HU 20130307 09180217-én fizettem ki 0220-án kapott shipped státuszt és a fenti infokat látom róla. Most ez 1-én lett elpostázva és 7-én ért magyarországra? Mert ez a Collection - Opening státusz nekem teljesen értelmetlen. A magyar posta szerint 0301 - Küldemény felvéve.
-
hunaqua
addikt
válasz BITBOYS #1439 üzenetére
A CN posta nekem mindig a www.17track.net oldalon jelent meg leghamarabb.
Az enyém már látszik.
-
bazsy_
tag
Biztos sokatokat érdekli , hogy működik a dolog, hogyha fennakad valami a vámon. Táplálékkiegészítőket rendeltem amerikából légipostával jött, nem volt nagy összeg, 60 dollár alatt volt. Ma kaptam kézhez a levelet a postától, hogy nyilatkozzak mit rendeltem és mennyiért. A többit pontosan nem tudom , hogy megy de gondolom megállapítják az összeget a bekért infók alapján, aztán ennek az összegnek a fejében vehetem majd át a csomagot. Javítsatok ki ha tévedek, de majd ha megkapom beszámolok a fejleményekről.
-
csabili74
aktív tag
Skacok, a kis tyintyin , a Justine gyerek egy nagy kamugép, soha többet Tmallboxtól!!!!!
február 21 óta hazudik folyamatosan, csak azért nem indítottam disputot, mert nincs kedvem egy ujabb helyről renndelni.
"Úgy kell nekem, minek jöttem a világra!" Rejtő Jenö
-
BITBOYS
addikt
Az igen!
(#1435) hunaqua: Van benne valami Éreztem én, hogy ez sem lesz sima szállítás. Marad a várakozás..
(#1436) trixi78 Ilyen az én karmám a szállítással kapcsolatosan, már most rendelnék valami mást is, de nincs kedvem harcolni az eladókkal, meg várni 1 hónapot mire megérkezik.
mod: CN tracking oldal nekem nem is működik
[ Szerkesztve ]
-
namiha
csendes tag
-
whatnot
őstag
"Despatched to overseas (Country code: HU)"
4 nap alatt nem is rossz úgy, hogy itt páran panaszkodtak a tmallboxra. -
hunaqua
addikt
válasz BITBOYS #1433 üzenetére
Szerintem mi "hintázunk". Én ma indítottam Disputot.11 napja off a Tracking Nr. (anyukájávaléljenvadházasságot)
-
Fefe66
tag
válasz bagkri01 #1422 üzenetére
EZ volt pontosan
2013.02.27
11:09
Küldemény információ:
2013.03.01
22:33
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2013.03.01
22:38
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2013.03.04
10:42
Küldemény információ:
Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure
2013.03.05
08:31 posta
Küldemény információ:
Kézbesítés regisztrálva / Delivery registeredXiaomi Mi 8 ,HiMedia Q5 Pro,Sony STR-DR1060,EPSON_EH-TW5210
-
csuzso72
tag
válasz BITBOYS #1429 üzenetére
Nekem az régen működött (legalábbis már szerepelt az elküldve háromszor a hétvégén/e hét elején???):
"DÁTUM INFORMÁCIÓK
2013.02.25 11:16 Küldemény információ:
Küldemény felvéve / Item accepted2013.03.01 18:36 Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad2013.03.01 21:47 Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad2013.03.02 21:46 Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad2013.03.05 18:11 Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country2013.03.05 18:15 Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs2013.03.06 07:52 Küldemény információ:
Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure2013.03.07 12:22 Békéscsaba Logisztikai Pont
Küldemény információ:
Kézbesítés regisztrálva / Delivery registered
Kiegészítő információ:
címzett"Ma HongKongból is kaptam 02.21-én rendelt csomagot.
[ Szerkesztve ]
-
-
BITBOYS
addikt
CN posta beindult már valakinél?
-
bagkri01
őstag
Miután megjelent a Magyar Posta oldalán a csomag kb. hány nap volt amíg megérkezett a telefon, mert én is itt tartok és már piszkosul várom. Még negyedikén rendeltem, de csak az ünnepek után 21-én lett elküldve, szóval már több, mint egy hónapja várok rá. Remélem jövőhét közepén megkapom.
samsungI600>tmobile pulse>nokiaE52>se xperia mini>nexus s>acer liquid gallant duo>JiayuG3>WayteQTalk5H(MIUIbyKelzsoca)>Xiaomi Hongmi 1S>lumia 535>Lenovo A6000>Meizu M2 Note
-
KTU
addikt
45 napon belül lehet disputot indítani
(#1419) Fefe66: Minideal volt nekem is a másik gondolatom, de az AnteLife-tol rendeltem, nincs nekik
de másodszorra sem onnan rendeltem
valahogy kiment a fejemből"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Fefe66
tag
Üdv mindenkinek
Három napja boldog tulajdonosa vagyok egy G3-nak leírnám eddigi tapasztalatomat.
A vásárlásról írnék hátha segíthetek valakinek aki venni szeretne .
Minideal-tol rendeltem Feb 21-én SG postal Márc 5-énmegérkezet(2 hétvége is volt benne) kérésre kis értéket írtak rá nem is kellett semmit pluszba fizetnem rá . Emailre gyorsan reagáltak online chat lehetőség is van és gyorsan válaszoltak a kérdéseimre. A csomagban megsérült az ajándék fólia ,viszont a töltőhöz volt eu átalakító pedig sehol nem írták hogy jár hozzá. A posta.hu -n követtem a csomagot ,tapasztalat hogy minden információt késéssel raknak fel például 04 én 11órakor "Bejövő küldemény vámkezelve" 05-én 10 órakor
postás hozta vidéken .A magyar posta nem ilyen gyors. Szerintem az a fontos hogy megjelenjen hogy a cél országba elküldve utána megy minden ahogy kell utána csak türelem türelem .Persze én is minden nap néztem volt amikor többször is.Xiaomi Mi 8 ,HiMedia Q5 Pro,Sony STR-DR1060,EPSON_EH-TW5210
-
masek
csendes tag
válasz Omlas33 #1330 üzenetére
"[15:10:09] Justin: the parcel return back to us from our customs"
ismerős?
nekem is pont ezt írta, szó szerint. ez valami sablon lehet náluk.
de nekem fel sem ajánlotta, hogy újraküldi.
mind1, ahogy az imént írtam, paypal claim, aztán remélem vmi szankció lesz feléjük.részemről ezek után határozottan nem ajánlom a tmallbox-ot senkinek!
-
KTU
addikt
Mit rendeltél?
Tölük rendeltem hétfőn G3-at, azt írták van készleten fekete és ezüst is."Thanks so much for your orders, this one takes 3-5 working days(after your payment ) to be shipped .
We have this phone in stock, and black and silver one."
Ha nem küldik jövőhéten szerdán disput.
-
bazsy_
tag
Ugyanígy jártam a tmallboxxal én is, írogattam nekik, aztán meguntam és paypal, egyből visszadták a pénzt. Most a merrimobiles csinálja ugyanezt, azzal a különbséggel , hogy ők válaszolnak legalább a leveleimre. Egyelőre nem nyitok disputot mert így soha nem lesz meg a telefonom.
-
masek
csendes tag
egy kis tmallbox-os kínszenvedés (Hyundai T7 tablettel):
- megrendeltem feb 19-én (újév, tudom)
- írták, hogy feb. 22-e után 7 napon belül postáznak mindent. hurrá.
- feb. 24-én megjött a tracking number. hurrá2.na de azóta: semelyik oldalon nem lehet követni.
ma végre skype-on elértem az eladót, azt mondta hogy az ő vámjuk küldte vissza nekik a csomagot, azért nem látom sehol. bullshit.közben persze 2-3 naponta írogattam, hogy hé, mi a túró van, de 1x válaszoltak csak, hogy "türelem, várj pár napot"
így ma már megunva egyből paypal dispute/claim, remélem nemsokára visszakapom a pénzt...
pedig az itt írt jó tapasztalatok alapján választottam a tmallbox-ot, de ők sem hibátlanok ezek szerint...
[ Szerkesztve ]
-
sasa311
veterán
WTF új trükkje van a kínaiaknak?
FIJI-ről kapom a gariba cserélt tabletet
Date Time Location Service Area Details
Mar 07, 2013 8:20PM Fiji - Nadi Dispatches createdEs mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
gabor#
tag
minideal tegnapelőtt esti rendelésemhez reggel adott tracking -et, ma reggelre már "info received" adat is került bele, hajrá dolgozzatok
-
whatnot
őstag
Nah, megjelent a tracking number-em SG-nél és 17track-en, 3 nap alatt. Biztató eddig.
-
peter76bp
aktív tag
Írországból rendeltem egy gyűrűt páromnak ebayen. Igen csak meglepődtem a gyorsaságon IE postával jött.
2013.03.05 05:18, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.03.06 09:10, Item information : Célországba megérkezett / Arrived in the destination countryÉs most hozta a postás egy ND szűrővel együtt.
LinkDelight viszont nálam megy a feketelistára. Rendeltem múltkor egy GPS-t aminek a hangja nulla volt és nekem az igen fontos. Hosszasan leveleztem velük de nem akartam visszapostázni, mert nagyon variáltak, írjam le nagyon részletesen mi a gondom, hogy kivizsgálhassák. Hát basszus nem szól valami megfelelő hangerőn azt hova cirkalmazzam. Eladtam inkább itthon, olyannak akit nem zavart ez. Ajánlottak 10USD kupont kompenzációnak. Nem örültem, mert csak a posta 18USD volt de benyeltem.
Rendeltem egy ilyen Nicna ND szűrőt a kupont felhasználva, ami nem nagy márka, de mégiscsak az valamennyire. Mivel 2 féle ND szűrő volt náluk és ez a drágább, utánanéztem dicsérték pár helyen ezt a típust. Erre küldtek egy totál noname szűrőt ahelyett ami az oldalukon az adatlapon látható képen van, hát elmennek a p.ba Most megint levelezgethetek velük, hogy mit képzelnek, de ennek már értelme nem lesz, csak legalább kiírom magamból. Ja a GPS-nél azóta sem látható az értékelésem.
Mellesleg ez HK postos volt és viszonylag gyorsan ideért a Célországba elküldve státusztól:
2013.02.25 16:33, (HONG KONG)Item information : Küldemény felvéve / Item accepted
2013.03.01 18:48, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.03.04 17:45, Item information : Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2013.03.04 17:47, Item information : Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2013.03.05 14:35, Item information : Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure -
peti1995
csendes tag
Destination Country - Hungary:Tracking Consuming:0 Millisecond, Cache Time:2013/03/06 16:51:59
2013.02.25 01:46, Item information : Küldemény felvéve / Item accepted
2013.02.23 15:56, Item information : Küldemény felvéve / Item acceptedOrigin Country - Germany:Tracking Consuming:0 Millisecond, Cache Time:2013/03/06 16:47:11
Wed, 06.03.2013 13:17 h, --, The shipment has arrived in the destination countryJól értem, megérkezett Magyarországra? Tinydeal-es csomag német postával.
-
orkester
őstag
válasz whatnot #1399 üzenetére
A pénz már rég az Alinál van, ha erre gondolsz, tehát nincs könyveletlen fizetés. Csak abba nem gondoltam bele, hogy probléma esetén semmi mást nem tudnak tenni, mint ugyanoda visszaküldeni a pénzt.
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
KTU
addikt
Nem kell semmit tenned.
Én legalább is semmit nem tettem
Szerintem már holnap Te is visszakapod.(#1400) Thewi
1. visszajött a PP számlára.
2. mínuszos ment a kártyádra, oda is írták hogy, tarnsfer to credit card[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- Apple notebookok
- Micro Four Thirds
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- PR-Telecom
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ég veled, KEndre! :(
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Újszerű Dell Latitude 7390 2-in-1 Prémium érintőkijelzős-13,3"FHD-i5-8350U-8Gb RAM-256Gb SSD
- Lenovo ThinkPad T480 S széria 8 mag/ 16 GB DDR4 Memória/512 GB NVMe SSD
- Sony xperia M
- Eladó iPad 9th gen 10.2" 64GB Silver (2021) + Apple Pencil +1 bontatlan heggyel!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest